Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

 Seneste Sport

Holstebro, 06/02/2023 - 08:15

TTH's slutspilshåb er truet efter fjerde nederlag i træk

Claus Fisker/Ritzau Scanpix

TTH Holstebro tabte klart til BSH og skal kæmpe for at nå slutspillet i herrernes håndboldliga.

Denne sæson skal efter planen give oprejsning til håndboldklubben TTH Holstebro efter sidste års rædsler, hvor de ambitiøse vestjyder kun med nød og næppe undgik en sensationel nedrykning fra herrernes håndboldliga.

Men efter nogle fornuftige efterårsmåneder er klubben igen havnet i en mindre resultatmæssig krise.

Mandag aften tabte TTH klart med 27-33 på hjemmebane til Bjerringbro-Silkeborg i holdenes første kamp efter VM-pausen. Lægger man tre nederlag i december oveni, har Holstebro-holdet nu tabt fire gange på stribe.

Med syv kampe tilbage af grundspillet er TTH på niendepladsen og dermed uden for slutspilspladserne.

Det begyndte at gå galt i slutningen af første halvleg, hvor BSH gik fra at være bagud 8-10 til at føre 16-11. Det dyk kom hjemmeholdet sig ikke over.

At anden halvleg endte med at blive nogenlunde jævnbyrdig, levede gæsterne naturligvis fint med. For forspringet var så stort, at der reelt aldrig var spænding om resultatet.

Den kommende Bundesliga-spiller Mads Kjeldgaard Andersen havde en god aften i BSH's bagkæde, hvorfra han bankede otte bolde i nettet.

Samme antal scoringer nåede TTH's Frederik Tilsted op på. Men det var altså ikke til megen nytte for hjemmeholdet, der på lørdag skal på en om muligt endnu sværere opgave ude mod mestrene fra GOG.

BSH leger til gengæld vanen tro med blandt ligaens bedste. Holdet er på tredjepladsen tre point efter GOG og fem efter førende Aalborg.

/ritzau/

Læs Mere >>

Manchester, 06/02/2023 - 04:15

Jamie Carragher: City er et dårligere hold med Haaland

Peter Powell/Ritzau Scanpix

Liverpool-legenden Jamie Carragher mener, at Manchester City ville være bedre uden topscorer Erling Haaland.

31 mål i 28 kampe.

Det er, hvad Manchester City-angriberen Erling Haaland har leveret i sæsonen, siden han skiftede fra Dortmund i sommer.

Trods tallene mener den tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher, der arbejder som ekspert for den britiske tv-station Sky Sports, at Manchester City ville klare sig bedre uden angriberen i holdopstillingen.

- City er et meget anderledes og dårligere hold, når de har Haaland med, siger Carragher til Sky Sports, efter at holdet søndag tabte med 0-1 til Tottenham i Premier League.

Indtil videre har nordmanden scoret 25 ligamål og slået flere rekorder, blandt andet er han den hurtigste nogensinde til at runde 20 mål i én sæson i Premier League.

Carragher anerkender nordmandens præstationer, men han mener samtidig, at City er blevet udfordret på flere punkter efter Haalands ankomst.

– City scorer lige så mange mål som før, men de har også indkasseret flere, og det er desuden meget mere simpelt at slå kontra imod dem nu. Han har måske valgt det forkerte hold, siger han.

Haaland har samtidig leveret fire hattricks. Senest 22. januar - hvor Manchester-holdet besejrede Wolverhampton 3-0.

Alligevel ser vi ikke det fulde potentiale fra angriberen, mener Carragher.

- Jeg tror, at vi kun ser 60 procent af Haalands niveau. Jeg tænker tilbage på hans første mål mod West Ham, hvor han løb ind i bagrummet. Det har vi næsten ikke set siden, fordi City spiller, som de gør, siger han.

Søndagens nederlag til Tottenham betyder, at Manchester City lige nu ligger på andenpladsen i Premier League med fem point op til Arsenal, der samtidig har en kamp i hånden.

Resultatet har fået den tidligere Manchester United-forsvarer Gary Neville, der ligeledes arbejder for Sky Sports, til at tvivle på Citys chance for at genvinde mesterskabet.

- For to eller tre uger siden sagde jeg, at Manchester City ville blive mestre, men efter søndagens kamp er jeg ikke så sikker, siger Neville.

/ritzau/

Læs Mere >>

Leeds, 06/02/2023 - 04:07

Leeds United fyrer amerikansk cheftræner

Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix

Leeds United har fyret cheftræner Jesse Marsch efter syv Premier League-kampe i træk uden sejr.

Amerikanske Jesse Marsch er fortid som cheftræner i Premier League-klubben Leeds United. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Jesse Marsch blev ansat som cheftræner i klubben i februar 2022 og var med til at redde holdet fra nedrykning til Englands næstbedste fodboldrække, The Championship.

Leeds har dog ikke vundet i holdets seneste syv Premier League-kampe og ligger på 17.-pladsen med 18 point efter 20 spillerunder.

Det er endnu uvist, hvem der skal tage over for Marsch.

- Processen med at udpege en ny cheftræner er i gang, og vi vil fortsætte med at holde vores fans opdateret i løbet af de kommende dage, skriver klubben i en pressemeddelelse.

/ritzau/

Læs Mere >>

Meribel, 06/02/2023 - 03:41

Amerikansk skidronning mister balance og VM-medalje

Leonhard Foeger/Reuters

Mikaela Shiffrin mistede balancen kort før målstregen og gik glip af VM-medalje i kombineret konkurrence.

Den amerikanske skistjerne Mikaela Shiffrin er gået fra sejr til sejr i denne sæson, men da VM åbnede mandag i franske Meribel havde hun ikke heldet med sig.

I anden del af den kombinerede konkurrence var Shiffrin på vej mod medalje - måske endda af guld - men med fire porte til målstregen mistede hun balancen og kom på den forkerte side af porten, og så var hendes chance udspillet.

I stedet gik guldet til italieneren Federica Brignone foran schweizeren Wendy Holdener og østrigeren Ricarda Haaser.

Det var den 32-åriges første VM-guld.

Brignone førte efter Super G-delen, hvor Shiffrin var blevet nummer fire knap et sekund efter italieneren, men i slalomdelen reducerede Shiffrin trin for trin afstanden, blot for at tabe medaljen på gulvet.

Shiffrin kunne have vundet sit syvende VM-guld, men det lader nu vente på sig, formentlig blot nogle dage.

Amerikaneren har haft en formidabel sæson med 11 World Cup-sejre. Hun har overhalet landsmanden Lindsey Vonn og slået kvindernes rekord for flest triumfer, og nu er hun kun én sejr fra at tangere Ingemar Stenmarks rekord på tværs af kønnene. Svenskeren vandt 86 World Cup-løb i karrieren.

Shiffrin har i alt vundet 11 medaljer ved verdensmesterskaberne. Seks af dem har altså været af guld.

/ritzau/

Læs Mere >>

Katowice, 06/02/2023 - 03:16

Heroic skyder sig vej til arenakampe i kæmpeturnering

De fem danske Heroic-spillere er klar til slutkampene ved IEM Katowice efter en klar sejr over OG.

Når det fredag går løs med slutkampene ved den store IEM Katowice-turnering i computerspillet Counter-Strike, bliver det med dansk deltagelse.

Heroic-holdet med de fem danske spillere leverede en stærk indsats mandag, hvor modstanderne fra OG blev besejret med 2-0 i maps efter 16-10 og 16-10 på de to første maps.

Heroic havde allerede slået Complexity med 2-1 i første kamp, og det betyder, at danskerne er klar til slutspillet, der foregår i arenaen i polske Katowice foran mange tusinde tilskuere.

Ud over majorturneringerne er IEM Katowice blandt de største på året. Der er en million dollar i præmiepuljen, svarende til 6,8 millioner kroner.

Vinderen af turneringen kan tage 2,7 millioner kroner med hjem.

Heroic skal tirsdag møde vinderen af opgøret mellem Vitality og Fnatic i en duel om en plads direkte i semifinalen.

Taber Heroic, starter man fredag i kvartfinalerne, mens en sejr altså vil katapultere holdet direkte ind blandt de fire semifinalister.

/ritzau/

Læs Mere >>

Torino, 06/02/2023 - 18:59

Bekymret træner anser Juventus som nedrykningskandidat

Massimo Pinca/Reuters

Efter at have mistet 15 point er Juventus i nedrykningsfare, fastslår træner Massimiliano Allegri.

Han har ført Juventus til fem italienske mesterskabstitler, men lige nu er Massimiliano Allegri havnet i en helt ny verden.

Efter at storklubben i januar fik frakendt 15 point på grund af regnskabsfiflerier må den mangeårige toptræner finde sig i at træne et hold i nedrykningsfare.

Det er i hvert fald sådan, Juventus-bossen selv ser sit holds aktuelle situation.

- Lige nu har vi 23 point. Vi skal vel have 40 point for at redde os selv. Det kan godt være, at det får jer til at smile, men det er sådan, det er, siger Massimiliano Allegri ifølge AFP.

Pointstraffen har degraderet Juventus fra en plads i feltet, der kæmper om Champions League-pladser til en trist position under midten af Serie A.

Bedre bliver det selvsagt ikke af, at ligaresultaterne har været sløje i ugerne efter afgørelsen.

Uafgjort på hjemmebane mod Atalanta var måske spiseligt. Men 0-2-nederlaget til Monza var en decideret fiasko.

Med langt op til den sjove ende af tabellen og en pæn buffer ned til nedrykningszonen risikerer sæsonen at fuse tidligt ud for Juventus, der stadig har chancen for at vinde sølvtøj i Europa League og den hjemlige pokalturnering.

- Vi skal give os selv små mål og tage et skridt ad gangen. Først skal vi gå efter at indhente holdet på 12.-pladsen og derefter holdene længere foran.

- Hvis vi gør det, vinder vi kampe. Det vil opretholde en høj intensitet før Europa League og Coppa Italia, siger Allegri.

Juventus spiller tirsdag aften i Serie A på udebane mod Salernitana, der på 16.-pladsen har to point færre end den 36-foldige mesterklub.

/ritzau/

Læs Mere >>

Leeds, 06/02/2023 - 16:33

Leeds United fyrer amerikansk cheftræner

Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix

Leeds United har fyret cheftræner Jesse Marsch efter syv Premier League-kampe i træk uden sejr.

Amerikanske Jesse Marsch er fortid som cheftræner i Premier League-klubben Leeds United. Det skriver klubben på sin hjemmeside mandag.

Jesse Marsch blev ansat som cheftræner i klubben i februar 2022 og blev udstyret med en kontrakt frem til sommeren 2025.

Alligevel nåede Marsch altså kun at sidde i trænersædet i godt og vel ét år.

Leeds lå på 16.-pladsen med kun to point ned til nedrykningsstregen, da amerikaneren overtog styringen i sidste sæson.

Han startede jobbet med at vinde tre ud af de første seks kampe, og fik med nød og næppe reddet klubben fra nedrykning.

I allersidste spillerunde vandt Leeds nemlig over Brentford og reddede livet i Premier League på bekostning af Burnley.

I indeværende sæson har resultaterne dog vaklet for Leeds, der ikke har vundet i de seneste syv Premier League-kampe.

Holdet ligger på 17.-pladsen med 18 point efter 20 spillerunder - samme antal point som Everton, der ligger under stregen.

Klubben har også opsagt samarbejdet med assistenttrænerne Rene Maric, Cameron Toshack og Pierre Barrieu.

Det er endnu uvist, hvem der skal tage over for Marsch.

- Processen med at udpege en ny cheftræner er i gang, og vi vil fortsætte med at holde vores fans opdateret i løbet af de kommende dage, skriver klubben i en pressemeddelelse.

/ritzau/

Læs Mere >>