Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

 Seneste Underholdning

København, 22/10/2019 - 02:34

L.O.C. bekræfter brud: Vigtigst at vi alle har det godt

Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Liam O'Connor og Christiane Schaumburg-Müller har stor respekt for hinanden og deres rolle som forældre.

Rapperen Liam O'Connor og tv-værtinden Christiane Schaumburg-Müller, der sammen har sønnen Constantin på tre år, danner ikke længere par.

Det bekræfter Liam O'Connor over for Ritzau.

- Jeg kan bekræfte, at vi er gået fra hinanden. Historikken er, at vi blev skilt i 2015 og fik verdens dejligste dreng i 2016, og det gør man jo ikke, hvis man ikke vil have det til at fungere.

- Men alle skal have det godt, det er det vigtigste. Og hvis det bedste er, at det fungerer på denne her måde - den moderne måde - så er det sådan, det er, siger Liam O'Connor.

Han understreger, at han og Christiane Schaumburg-Müller ikke er uvenner og arbejder tæt sammen om sønnen Constantin.

- Det er en fælles beslutning. Vi har stor respekt for hinanden og endnu større respekt for det at være forældre, så det foregår på en ordentlig måde.

- Det er ikke et ønskescenarie for nogen, der har oplevet det, men det fungerer, som det skal, og resten er noget, der kun vedkommer det lille vidunder, vi har fået, siger han.

Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor stod første gang frem som par i 2008.

Han er snart aktuel med albummet "Ekkokammer", der udkommer fredag, mens Christiane Schaumburg-Müller lige nu passer sin værtstjans på "Vild med dans".

/ritzau/

Læs Mere >>

København, 22/10/2019 - 12:19

Jørgen Leth i video: Jeg er blevet opereret i hjernen

Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

82-årige Leth fortæller i en video på Instagram, at han er blevet opereret i hjernen og indlagt på hospitalet.

Den mangeårige Tour de France-kommentator, filminstruktør og forfatter Jørgen Leth har fået foretaget en operation i hjernen.

Det fremgår af en video, som han selv har lagt op på sin profil på det sociale medie Instagram tirsdag.

- Jeg har det udmærket, og det kan I regne med. Jeg kommer tilbage, siger han.

Kommentatoren er indlagt på neurokirurgisk afdeling på Rigshospitalet i København. Det fremgår ikke, hvilken operation der er tale om.

På videoen ligger den 82-årige mand i en hospitalsseng og er iført hvide klæder og solbriller med mørkt glas.

- Sådan ser jeg ud, når jeg ligger på hospital. Så behøver man jo ikke at se alt for patientagtig ud, siger han.

Jørgen Leth fortæller, at hans søn er på besøg på hospitalet, da han optager videoen. I en kommentar skriver forfatteren selv "gode mennesker her".

I en anden kommentar skriver han "digte havde hobet sig op. Og sat sig på gangsystemet".

- Alt godt her, lyder det videre.

Det er ligeledes uvist, hvornår operationen fandt sted.

BT skriver, at Jørgen Leth i september aflyste en række planlagte arrangementer på grund af sygdom.

På det tidspunkt skal han have fortalt avisen, at han oplevede problemer med balancen, og at det påvirkede ham i hverdagen.

/ritzau/

Læs Mere >>

København, 22/10/2019 - 11:00

Seriestjerne med i ny musical: Sang minder ham om tragisk episode

Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Et Whitney Houston-hit har sat sine spor i Johannes Lassens minder. Nu skal han medvirke i musical med hittet.

Den danske skuespiller Johannes Lassen har med bærende roller i tv-serierne "1864", "Bedrag" og "Gidseltagningen" slået sit navn fast i Danmark.

Men til næste år skifter han tv-settet ud med teaterscenen, når den ikoniske 90'er film "The Bodyguard" bliver opsat som musical.

Her skal Johannes Lassen spille den mandlige hovedrolle som bodyguarden Frank Farmer, og det bliver en særlig opgave for den 40-årige skuespiller, der vender tilbage til musicalgenren for første gang i mange år.

- Jeg har ikke lavet musikteater, siden jeg gik ud af teaterskolen. Det var omkring 2007, så det er ved at være nogle år siden, fortæller Johannes Lassen.

Opsætningen af "The Bodyguard" kommer til at lege med musicalformatet, og ifølge Johannes Lassen bliver stykket en halv koncert og en halv teaterforestilling.

Samtidig er det kun den kvindelige hovedrolle, Rachel Marron, og hendes søster, Nicki, der skal synge.

Netop det faktum, at forestillingen ikke bliver en klassisk musical, hvor alle karaktererne bryder ud i sang, havde indflydelse på Johannes Lassens svar, da han blev tilbudt rollen.

- Hvis det havde været en musical i sin oprindelige form, så havde jeg nok tænkt, at jeg ikke kunne se mig selv i det lige nu.

- Men jeg er vild med tanken om et format, som kombinerer det traditionelle teater med en decideret koncertoplevelse, siger skuespilleren.

Foruden formen på musicalen var der en anden ting, som skuespilleren vægtede højt, da han blev tilbudt rollen.

Da Johannes Lassen under det første møde med holdet bag forestillingen blev spurgt, hvad han syntes om konceptet, sagde han:

- Som jeg ser det, afhænger det af, om I kan finde en, som kan synge alle sangene lige så godt som Whitney Houston. Det er afgørende for at lave det setup, lød hans svar.

Da holdet efterfølgende afspillede en video med det unge sangtalent Andrea Lykke Oehlenschlæger, blev skuespilleren straks overbevist.

- Jeg så hende synge på en computer med bittesmå højttalere, og jeg fik gåsehud over hele kroppen, fordi hun synger fuldstændig vanvittigt, siger han.

Personligt er Johannes Lassen meget begejstret for Whitney Houstons musik.

- Jeg synes, hun var virkelig dygtig til at sætte gang i en fest og fyre den af, og samtidig kunne hun lave noget popmusik, der virkelig kan mærkes. Jeg husker virkelig tilbage på hendes musik som betydningsfuld, siger han.

Især Whitney Houstons fortolkning af nummeret "I Will Always Love You" som udkom i 1992, da Johannes Lassen var 13 år gammel, har brændt sig fast i hukommelsen hos den danske seriestjerne.

Det skyldes en episode, der fandt sted få måneder efter, at sangen kom ud.

- Der var en dreng fra min folkeskole, der omkom på tragisk vis. Nummeret blev spillet over skolens højttalersystem som en afskedssang til ham. Så det nummer står virkelig klart i min erindring, fortæller Johannes Lassen.

Han ser nu frem til at skulle arbejde med rollen som bodyguarden Frank Farmer.

Johannes Lassen tænker, at han kan trække på nogle af de erfaringer, han gjorde sig, da han forberedte sig til rollen som PET-lederen Philip Nørgaard i "Gidseltagningen", hvor han blandt andet fik militærtræning og mødtes med chefforhandlere fra den britiske politistyrke Scotland Yard.

Men han planlægger også at mødes med danske bodyguards for at blive klogere på, hvad jobbet indebærer.

- Jeg synes, det er spændende at bruge tid med de mennesker, som arbejder med det til dagligt. De ser ikke selv detaljerne i det, de gør, men det er der, troværdigheden i karakteren skabes, siger Johannes Lassen.

Derudover glæder han sig til at forme stykket sammen med sine medskuespillere og forestillingens dansere og musikere - og i sidste ende vise det frem for publikum.

- Jeg glæder mig sindssygt meget til at høre og se de her vanvittigt dygtige mennesker spille. Jeg får jo lov til at være til Whitney Houston-koncert hver aften i tre måneder, siger han og smiler.

"The Bodyguard - The Musical" har premiere den 17. september 2020 i Tivolis Koncertsal og kommer derefter til Esbjerg, Vejle, Viborg, Aalborg, Aarhus og Holstebro.

/ritzau/

Læs Mere >>

København, 22/10/2019 - 10:33

Populær TV2-vært er blevet gift

Mathias Bojesen/Ritzau Scanpix

Go' Morgen Danmark-værten Steen Langeberg blev fredag gift med sin kæreste gennem ni år, Juliane Sundberg.

Fredag ringede bryllupsklokkerne for tv-værten Steen Langeberg, som gav sit ja til sin udkårne, Juliane Sundberg, da parret blev gift.

Det afslører værten, der er kendt fra TV2's morgenprogram "Go' Morgen Danmark" samt quizprogrammet "Jo færre, jo bedre", i et opslag på Instagram.

- Jeg er blevet gift med det dejligste menneske på jorden. Og jeg er ikke overraskende temmelig lykkelig. Det synes jeg bare lige, I skulle vide, skriver Steen Langeberg og afslutter opslaget med et rødt emoji-hjerte.

I opslaget deler den glade Go' Morgen Danmark-vært et billede fra den store dag, hvor han kysser sin brud.

Ifølge Billed-Bladet har tv-værten dannet par med Juliane Sundberg gennem ni år. Sammen er de forældre til datteren Maja og sønnen Christian.

Foruden arbejdet som tv-vært har Steen Langeberg spillet flere mindre roller i danske tv-serier. Således har han både rollen som betjent i "Langt fra Las Vegas" og livredder i "Klovn" på cv'et.

Se hele opslaget her: https://www.instagram.com/p/B34iFa4hrab/?utm_source=ig_web_copy_link

/ritzau/

Læs Mere >>

København, 22/10/2019 - 10:11

Disse danske sangstjerner skal fortolke digte i ny DR-satsning

Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix

Musikerne Hjalmer og Jokeren er blandt deltagerne i det nye DR-program "Helt lyrisk".

I et ny DR-program, som får titlen "Helt lyrisk", skal danske sangstjerner på skift fortolke værker af store danske digtere i bedste sendetid.

Og nu afslører DR, hvilke 12 musikere, der skal deltage i programmet.

Det bliver Aura, Barbara Moleko, Bro, Caroline Henderson, Dorthe Gerlach, Hjalmer, Jokeren, Lina Rafn, Poul Krebs, Steen Jørgensen, Søren Sko og Wafande, der kaster sig over udfordringen med at fortolke digte.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

I spidsen for programmet står den erfarne vært Lise Rønne, som kommer til guide seerne igennem programmets fem afsnit.

I programmet skal de professionelle musikere på skift sætte musik og sang til tekster af store danske digtere som Michael Strunge, Tove Ditlevsen og Halfdan Rasmussen.

For den erfarne og belæste værtinde, Lise Rønne, har arbejdet med programmet givet hende indsigt i en helt ny genre.

- Jeg har altid læst meget litteratur, men har ikke tidligere kastet mig over lyrikken. Det er jeg heldigvis begyndt på nu. Arbejdet med programmerne har åbnet den verden for mig, og det er det, vi håber på, også vil ske for andre.

- Ved at få en anderledes introduktion til de store digtere, tror jeg, at det kan få folk i mange aldre til at spidse ører, siger Lise Rønne i pressemeddelelsen.

Programmet "Helt lyrisk" har premiere den 14. november klokken 21.00 på DR1.

/ritzau/

Læs Mere >>

København, 22/10/2019 - 12:42

Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. er gået fra hinanden

Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Vild med dans-værtinden bekræfter over for Her & Nu, at hun og Liam O'Connor er gået fra hinanden.

Først var de venner, så blev de kærester. Så blev de gift, skilt og senere kærester igen.

Men nu - knap fire år efter, de fandt sammen igen - er kærligheden atter brast for tv-værten Christiane Schaumburg-Müller og rapper Liam O'Connor, der går under kunstnernavnet L.O.C.

Det bekræfter Vild med dans-værtinden over for Her & Nu.

- Ja, det er rigtigt, at vi er gået fra hinanden, siger hun til mediet.

Christiane Schaumburg-Müller fortæller samtidig, at det er nogen tid siden, at hun og Liam O'Connor stoppede deres forhold.

Dermed fører et af Danmarks mest celebre par endnu et kapitel til deres turbulente historie.

Efter ti år som venner fandt parret sammen som kærester i 2008. Et års tid senere gik de fra hinanden i en kortere periode, inden de atter blev kærester.

I december 2012 blev tv-værten og rapperen så gift ved et stort og glamourøst slotsbryllup på Valdemars Slot på Tåsinge i det sydfynske øhav.

Men efter to og et halvt års ægteskab offentliggjorde parret i juni 2015, at de igen havde valgt at gå hvert til sit.

Skilsmissen holdt dog ikke længe. For godt et år senere kunne parret atter dele glædelige nyheder: De havde fundet sammen igen og ventede et lille barn sammen.

Sammen blev Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor i september 2016 forældre til sønnen Constantin på tre år.

Christiane Schaumburg-Müller er i øjeblikket aktuel som vært på "Vild med dans", mens L.O.C den 25. oktober udsender et nyt album under titlen "Ekkokammer".

/ritzau/

Læs Mere >>

København, 22/10/2019 - 12:39

Smugkig på ny Star Wars-film: Episk trailer offentliggjort

Hannah Mckay/Reuters

Traileren til "Star Wars: The Rise of Skywalker" afslører flere detaljer om sidste del af den nye trilogi.

- Sagaen vil ende, men historien vil leve for evigt.

Sådan lyder teksten, som folkene bag den officielle Star Wars-twitterprofil har delt i nat dansk tid.

Sammen med teksten er traileren til "Star Wars: The Rise of Skywalker", som er det sidste kapitel af sagaen om Skywalker-slægten, blevet delt.

Traileren lægger op til en dramatisk afslutning og viser blandt andet, hvordan karakteren Rey, spillet af Daisy Ridley, løber igennem en skov med et lyssværd i hånden.

Star Wars-fans kan altså forvente, at trilogien bliver afsluttet med flere store kampe.

Ifølge det svenske nyhedsbureau TT har traileren til "Star Wars: The Rise of Skywalker" på ganske få timer genereret millioner af visninger på YouTube.

Filmen er sidste del af den nyeste trilogi, der allerede omfatter filmene "Star Wars: The Force Awakens" fra 2015 og "Star Wars: The Last Jedi" fra 2017.

Ligesom med "The Last Jedi" er det den amerikanske instruktør J.J. Abrams, der er instruktør og medforfatter på filmen.

Rollelisten tæller foruden Daisy Ridley også skuespillere som John Boyega, Oscar Isaac og Adam Driver samt den afdøde skuespillerinde Carrie Fisher, som spiller prinsesse Leia.

"Star Wars: The Rise of Skywalker" får dansk biografpremiere 18. december 2019.

Se traileren her: https://www.youtube.com/watch?v=8Qn_spdM5Zg

/ritzau/

Læs Mere >>