Om Krak linkguiderne

Ni.dk er et manuelt indekseret linkkatalog, der leverer den bedste indgang til internettet. Når du søger information om et givent emne, præsenterer Ni.dk de bedste hjemmesider på en nem og overskuelig måde. For at sikre den høje kvalitet af indholdet, er alle hjemmesiderne specielt udvalgt af redaktionen. Modsat andre søgemaskiner betyder det, at det indhold du i forbindelse med dine søgninger bliver præsenteret for i de forskellige kategorier, er renset for links til sider, der enten er stødende eller irrelevant for dig.
Det er redaktionen, der beslutter om et link skal optages, i hvilken kategori og på hvilke sider et link skal optages.

Ni guider
Krak Linkguider består i dag af ni forskellige guider - dem får du adgang til via NI.dk: Bil-guide, Bolig-guide, Invest-guide, IT-guide, Job-guide, Livsstilsguide, Nyheds-Index, Rejse-guide, Shopping-guide. Ni.dk er en del af Krak.

Cookies
Læs mere om cookies her

Partnerskaber
En del af de links, vi viser på Ni.dk, er betalte links, dvs. at den pågældende virksomhed betaler os for at være tilstede på sitet. Det er dog altid relevansen, der kommer i første række, og vi optager således ikke links, som vores redaktør ikke mener bringer værdi for vores brugere.

Indtægten fra links og bannere er afgørende for, at vi kan fortsætte driften af Ni.dk, og som bruger støtter du på denne måde teamet, der arbejder med Ni.dk.

Få Ni.dk som startside

Ønsker du ni.dk som startside skal du gøre følgende:

Indtast http://www.ni.dk i URL - feltet.

• Bruger du browseren Internet Explorer skal du gøre følgende:
Vælg Funktioner > Internetindstillinger > Vælg fanen Generelt. Klik på knappen "Brug aktuel side". Klik efterfølgende på OK.

• Bruger du browseren Firefox skal du gøre følgende:
Vælg Funktioner > indstillinger > vælg fanen ”generelt”. Her skriver du adressen http://www.ni.dk ind i linjen ud for ”startside”. Afslut med at klikke på "OK".

• Bruger du browseren Safari skal du gøre følgende:
Klik på Hjul i øverste højre hjørne. Vælg Indstillinger > vælg fanen Generelt. I feltet "Hjemmeside" skal der nu stå http://www.ni.dk/. Afslut med at klikke på det røde "X" i øverste højre hjørne.

• Bruger du browseren Chrome skal du gøre følgende:
Klik på striberne i øverste højre hjørne. Vælg: indstillinger > ved opstart > her skal du klikke på ”åbn en bestemt side eller en række sider” og klikke på ”angiv sider”. I feltet ”tilføj ny side” skriver du http://www.ni.dk/. Afslut med at klikke på ”OK”. Herefter kan du navigere dig ind på en hvilken som helst hjemmeside fra adressefeltet. Næste gang du åbner browseren, skulle du gerne have Ni.dk som startside.

Med Venlig Hilsen
Linkguide Redaktionen

Krak Linkguidernes historie

Den 8. oktober 1997 lancerede Erik Bak Invest-Guide (inv.dk), der startede som et privat aktierådgivnings-website. Dette blev det første spæde skud på stammen til Krak Linkguide.

Måneden efter åbnede han portalen Nyheds-Index (ni.dk), der indeholder links til de mest relevante nyhedsmedier i Danmark og udlandet.

Blot få måneder senere havde trafikmængden på Ni.dk oversteget trafikken på inv.dk, og i forlængelse af denne succes fulgte lanceringen af yderligere syv guider de følgende måneder.

Linkguiden er en indgang til den danske del af Internettet og er i dag en integreret del af Krak.

Kontakt redaktionen

Har du spørgsmål til redaktionen, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående formular. Vi tager gerne imod ris/ros samt forslag til forbedringer.

Har du forslag til et nyt link vi bør optage på Ni.dk, er du ligeledes velkommen til at skrive til os. Det er som udgangspunkt gratis at få optaget et link.

Drejer din henvendelse sig om annoncering på Ni.dk, videreformidler vi kontakten til mediesalg, der tager sig af denne type henvendelser.

*Navn:


*Telefon:


*E-mail:


Virksomhed:


Website:*Din besked:

Venligst svar på nedenstående,
så vi undgår spam

3 + 6 =

Redaktionen

Redaktionen på Ni.dk består i dag af:

Henriette Hoff
Produktchef

Astrid

Henriette har ansvaret for den daglige drift af Ni.dk. Det indebærer bl.a. kvalitetssikring af indholdet, udvikling af sitet samt kontakt til brugerne.

Kristine Sofie Jensen
Redaktør

Kristine

Kristine er Ni.dk’s redaktør, og er med til at kvalitetssikre indholdet samt udvikle på sitet. Kristine studerer desuden på ITU.

Dennis Olsen
Udvikler

Dennis

Dennis er ansvarlig for teknik, design og udvikling på Ni.dk.