Danmarks Eurovision-stjerne, Sissal, endte ikke på venstre side af pointtavlen med minimum en 13.-plads, som hun havde håbet.
Det blev til en 23.-plads ved det internationale melodigrandprix, som fandt sin vinder i østrigske JJ, der vandt årets Eurovision med den operaklingende ballade "Wasted Love".
- Så er det ikke værre end det, lyder det fra Sissal.
- Jeg er en suveræn sangerinde. Jeg gav en sindssyg performance vokalmæssigt.
Inden finalen bedyrede Sissal, at hun egentligt var ligeglad med finaleplaceringen.
Det er hun alligevel ikke helt, erkendte hun bagefter.
- Thank God, at jeg ikke blev nummer 26, selv om det ikke siger noget om dem, der blev det, siger den færøskfødte sangerinde.
Sissal fik samlet set 45 point fra fagjuryerne tilsammen, herunder 10 point fra både Storbritannien og Georgien.
Selv om hypen omkring hende har været stor, modtog hun to point samlet set fra seerne. Et resultat til højlydt undren i St. Jakobshalle, hvor årets Eurovision fandt sted, og iblandt den fremmødte verdenspresse.
Selv om hun ikke har vundet Eurovision, har hun fået så meget andet.
- Jeg har fået vanvittigt mange fans, og jeg har fået skabt et nyt netværk - jeg har fået så meget nyt, siger Sissal og tilføjer:
- Og så tror jeg, at jeg har fået bekræftet, at jeg er meget stærk og sej.
Uanset resultatet venter hverdagen nu, og hun glæder sig til at komme hjem til København og kramme sine to døtre, Mikkalina og Jonna Sofía.
Børnene har været med hende nogle dage i Basel i Schweiz, hvor årets Eurovision afholdes. Men de tog hjem, da Eurovision-ugen blev skudt i gang søndag med åbningsceremonien.
Det ville blive for hektisk for to små børn på tre og fem år at være en del af hurlumhejen, der omgiver Eurovision. Så de er sammen med deres far, som Sissal brød med tidligere på året og i dag har et fint venskab med.
Men selv om hverdagen venter, trækker hun ikke stikket.
Hun skal lave ny musik, hun skal ud og optræde, og så skal hun til at filme noget, som hun endnu ikke må sige, hvad er.
Men først og fremmest skal hun færdiggøre sin læreruddannelse.
- Jeg elsker musik, og jeg elsker branchen, men den er benhård, og der er også meget stigmatisering omkring melodigrandprix, som jeg synes, er ærgerlig, fordi det er vores eget musik, vi laver, siger hun og fortsætter:
- Jeg har også svært ved at forestille mig ikke at have et stabilt job. Jeg kan godt lide den stabilitet og at have faste kollegaer, som jeg kan have en relation til. Og så elsker jeg generelt arbejdet med børn og unge. Hvordan jeg kommer til at kombinere det hele, må jeg se på. Jeg tager det bare, som det kommer.
/ritzau/