Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

København, 22/11/2023 - 11:00

Hummel bliver på landsholdstrøjen og ensretter bonus

DBU og Hummel forlænger samarbejdet. DBU får samme bonus for at kvalificere kvinde- og herrelandsholdet.

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Af: /ritzau/

Fodboldspillerne Pernille Harder og Christian Eriksen vil i fremtiden fortsat være iklædt Hummel, når de trækker den rød-hvide landsholdstrøje over hovedet.

Dansk Boldspil-Union (DBU) oplyser i en pressemeddelelse, at man har underskrevet en hensigtserklæring om at forlænge aftalen med Hummel frem til sommeren 2032.

Som et led i aftalen vil DBU og Hummel fremover sidestille sponsorens bonusordninger, så DBU får det samme beløb fra Hummel for at kvalificere kvindelandsholdet til en slutrunde som for at kvalificere herrelandsholdet.

- Vi er særligt glade for, at Hummel er parate til at give samme størrelse slutrundebonus til både kvinde- og herrelandsholdene, siger direktør i DBU Erik Brøgger Rasmussen.

- Det er vigtigt for vores arbejde med fodbold for alle og et stærkt signal om, at ligestilling mellem køn er centralt også i dansk fodbold.

Danske landsholdsspillere har i mange år været iklædt Hummel på fodboldlandsholdet. Det danske tøjmærke skrev sit første sponsorat i 1979.

Ud over fra 2004 til 2016, hvor det var Adidas' striber, der prydede de danske landsholdstrøjer, har det siden 1979 været Hummel, som har produceret den rød-hvide trøje.

- Aftalen vil ikke kun understrege vores engagement i sportens udvikling, men også vores fælles mål om at skabe et inkluderende fodboldfællesskab for alle, siger Allan Vad Nielsen, der er administrerede direktør i Hummel.

- Vi vil se frem til at repræsentere dansk fodbold i yderligere otte år og ikke mindst glæde os til at skabe nye og mindeværdige øjeblikke sammen med danskerne.

Den nye aftale gælder ud over for herre- og kvindelandsholdet også for ungdomslandshold og dommere. Derudover vil børn på DBU's fodboldskoler også i fremtiden blive iklædt Hummel-tøj.

/ritzau/

København, 21/11/2023 - 19:27

DR-værter samler ind til verdens sultne børn

Josefine Høgh og Johannes Langkilde står i spidsen for Danmarks Indsamling 2024, som er dedikeret til verdens sultne børn.

DR går hvert år sammen med 12 humanitære organisationer - herunder Unicef, Børns Vilkår og Røde Kors - og samler ind til nogle af verdens fattigste lande.

DR's egne værter Josefine Høgh og Johannes Langkilde står i spidsen for Danmarks Indsamling 2024, som er helliget verdens sultne børn.

Det oplyser public service-stationen og folkene bag Danmarks Indsamlingen i en pressemeddelelse.

Netop nu er Josefine Høgh og Johannes Langkilde i Uganda i Østafrika. Her besøger de et af de projekter, der er en del af indsamlingen. Projektet arbejder for at finde nye, innovative og bæredygtige måder at producere fødevarer på, oplyser DR.

Hver organisation, som er en del af indsamlingen, varetager et konkret udviklingsprojekt, der derudover skal bidrage til at opnå FN's verdensmål.

I 2024 er sult og fødevaremangel - og især konsekvenserne for børn - den overordnede indsats.

- I samarbejde med stærke lokale kræfter uddeler vi næringsrigtig mad og sikrer adgang til rent drikkevand, men også til bedre sanitet og hygiejne, som modvirker sygdomsudbrud, oplyser Danmarks Indsamlingen.

- Vi introducerer nye afgrøder og dyrkningsmetoder, som er mere klimaresistente. Og vi støtter med uddannelse og viden, som styrker mulighederne for at skabe en fremtid uden fejlernæring og sult, lyder det videre blandt andet.

Danmarks Indsamling blev afholdt første gang i 2007.

I år blev der samlet 100 millioner kroner ind til den overordnede indsats: verdens sårbare børn.

Danmarks Indsamling 2024 kan ses live fra Musikteatret Holstebro på DR1 og DRTV den 3. februar.

/ritzau/

Læs Mere >>

USA, 21/11/2023 - 12:51

Brigitte Nielsen blev mor som 55-årig: Ingen siger noget til De Niro

Faye Sadou/Ritzau Scanpix

Brigitte Nielsen har mere tålmodighed og ekstra kærlighed at give. - Jeg tror, det er, fordi jeg har en bedstemors alder, siger den 60-årige kendis.

Efter 13 års fertilitetskamp blev den danske skuespiller og mediepersonlighed Brigitte Nielsen i en alder af 54 år gravid og fødte som 55-årig datteren Frida.

Men det var langtfra alle, der var lige begejstrede over nyheden om den dengang forestående familieforøgelse.

Mange - inklusive hendes fire voksne sønner - mente, at hun var for gammel til at sætte et lille nyt liv i verden, fortæller Brigitte Nielsen nu - fem år efter fødslen - i et interview med magasinet People.

- Først og fremmest er der ikke noget, der hedder "for gammel", siger Brigitte Nielsen i interviewet.

- Vi siger ikke det samme til mænd, som får børn i deres 60'ere, 70'ere og selv i 80'erne. Se på Robert De Niro - han er 79 år og har et barn på syv måneder.

Brigitte Nielsen har Frida sammen med sin mand, den italienske model Mattia Dessi. Parret mødte hinanden for 19 år siden. Hun var 41, han var 25.

Også dengang oplevede Brigitte Nielsen, at aldersforskellen blev påtalt - nærmest på samme måde, som da Frida kom til verden, siger hun.

- Børn siger altid, at deres bedstemødre er de bedste. Jeg føler, at jeg har det samme mindset og de følelser. Jeg har tålmodigheden og den ekstra kærlighed at give nu, og jeg tror, det er, fordi jeg har en bedstemors alder., siger hun i People-interviewet.

Brigitte Nielsen har en 39-årig søn fra ægteskabet med den danske musiker Kasper Winding, en 33-årig søn fra forholdet med den amerikanske fodboldspiller Mark Gastineau og to sønner på henholdsvis 30 og 28 år fra sit fjerde ægteskab med schweiziske Raoul Meyer.

- Da jeg var en yngre mor, jonglerede jeg ofte med at være single, være på et fly eller et filmset. Nu kommer Frida først, siger Brigitte Nielsen.

Faktisk var graviditeten med Frida den nemmeste.

- Måske fordi jeg har gjort det fire gange før, og mine prioriteter nu har ændret sig. Det var et inderligt, inderligt ønske og et valg, siger Brigitte Nielsen.

- Lægen advarede mig om at være realistisk med hensyn til mine chancer. Han fortalte mig, at jeg havde to og en halv procents chance for at blive gravid, så da det endelig skete, var det bare fantastisk. Men med Frida kunne jeg have været gravid i endnu et år. Da jeg endelig fødte, var det hele så nemt.

Brigitte Nielsen opnåede stjernestatus, efter at hun i 1985 spillede over for Sylvester Stallone i boksefilmen "Rocky IV".

De blev gift kort tid efter filmens premiere, hvorefter hun i årevis var kendt som Gitte Stallone.

Forholdet fik stor opmærksomhed, men efter 19 måneder og endnu en film sammen blev de dog skilt.

Vejen til den store berømmelse begyndte, da Brigitte Nielsen som 16-årig indledte sin modelkarriere. Hun arbejdede for store mærker som Armani og Versace og var for det meste at finde i storbyer som New York, Paris, Milano og Berlin.

I 1985 fandt hun vej til det store lærred, da hun i sin debutfilm, "De frygtløse", spillede over for Arnold Schwarzenegger.

Hun er også kendt fra filmene "Frækkere end politiet tillader 2" og for "Creed II", som Sylvester Stallone også medvirker i.

/ritzau/

Læs Mere >>

København, 21/11/2023 - 12:00

FAKTA: Glem forældede råd

* Tiderne, hvor man kunne dukke op til check-in i sit fineste puds og påstå, at man var på bryllupsrejse i håb om at få en opgradering, er slut.

* Det bedste, du kan håbe på ved skranken i dag, er et tilbud om at få rabat på en opgradering af din billet. 

* Nu om dage må flyselskabernes ansatte nemlig ikke efter eget skøn tilbyde billige opgraderinger. 

* Forsøg at undgå flyrejser på fredage og mandage, som er populære dage blandt business class-rejsende. Det er mere sandsynligt, at du finder ledige sæder på business class, på tirsdage, onsdage og lørdage.

Kilde: Per Christiansen, rejseekspert hos Momondo.

/ritzau fokus/

Læs Mere >>

København, 21/11/2023 - 12:00

Eksperterne afslører deres tricks til at opgradere flysædet

Claus Bech/Ritzau Scanpix

Du behøver ikke nødvendigvis at punge ud med den helt store mønt, hvis du gerne vil flyve lidt mere komfortabelt, lyder det fra flyekspert.

Der kan være tætpakket på økonomiklassen, når danskere skal sydpå til de varmere himmelstrøg.

Men måske behøver de dyrere og mere komfortable rækker ikke at være helt uden for rækkevidde. Der kan nemlig være gode tilbud at hente, hvis du ved, hvor du skal kigge.

Det fortæller flyrejseekspert Flemming Lundberg Poulsen, der er chefredaktør for branchesitet FinalCall.travel.

- Rejser du eksempelvis på økonomiklasse, kan det i mange tilfælde på de lange flyruter være en god idé at undersøge, hvad eksempelvis premium economy koster.

- Det er nemlig ikke sikkert, at det er voldsomt meget dyrere, særligt hvis du flyver uden for sæsonen, påpeger han.

Her vil du typisk blive forkælet med mere benplads og overordnet komfort.

Og så er både flymad og ekstra bagage ofte inkluderet i prisen, hvis du køber en billet på de højere klasser.

- Rigtig mange glemmer at undersøge priserne på premium economy. Det er ikke nødvendigvis billigere, men merprisen kan være begrænset, siger Flemming Lundberg Poulsen.

Flyklassen er ofte for forretningsrejsende, og over sommeren, vinterferien og julen er aktiviteten på rejser i arbejdsregi dalende, lyder det fra flyrejseeksperten.

- Det er særligt på disse tidspunkter, at chancen for at finde et godt tilbud er størst.

Der er også penge at spare, når du flyver, ved at bruge flyselskabernes egne bonus- og loyalitetsprogrammer og især flyselskabernes egne kreditkort, lyder det fra Per Christiansen, der er rejseekspert hos Momondo.

- Du kan bruge point og miles, som du optjener på dine flyrejser, samt, når du betaler med kreditkortet, til at booke sæder på business class.

- Det er smart at bruge dine bonuspoint, fordi business class-billetter kan koste tre eller fire gange så meget som economy-billetter, men de koster ikke tre eller fire gange så mange point, forklarer han.

Ifølge rejseeksperten betyder det altså, at en opgradering ofte er den mest omkostningseffektive måde at få mest muligt ud af dit loyalitetsprogram.

Rigtig mange flyselskaber har også en auktion, hvor man som rejsende har mulighed for at lægge et bud ind på en opgradering af sin billetklasse.

- I dagene eller ugerne op til din rejsedato får du måske en e-mail fra flyselskabet med en invitation til at lægge et bud på en opgradering af dit sæde, fortæller Per Christiansen.

- Nogle flyselskaber tillader kun, at du lægger et bud på klassen over den, du har på din billet, mens andre tillader, at du lægger bud på en hvilken som helst klasse fra business til første.

Dog kræver flere auktioner et minimumsbud. Så for at give dig selv en god chance bør du byde mindst 25 procent over det, lyder det fra rejseeksperten.

- Hvis det er uden for dit budget, er det alligevel en god idé at byde det beløb, du er villig til at betale. Nogle auktioner har forbavsende få bydende og derfor lave tærskler, siger Per Christiansen.

/ritzau fokus/

Læs Mere >>

Nyhedsarkiv