Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Newcastle, 04/05/2019 - 10:45

Liverpool vil glemme CL-nederlag og vinde Premier League

Liverpool-manager Jürgen Klopp siger, at holdet er "ambitiøs som ind i helvede" inden PL-kampen mod Newcastle.

Lluis Gene/Ritzau Scanpix

Af: /ritzau/

Liverpool vil ryste 0-3-nederlaget til FC Barcelona i Champions League-semifinalen af sig og fokusere 100 procent på at vinde Premier League-mesterskabet.

Det siger den engelske storklubs manager, Jürgen Klopp, forud for mødet med Newcastle lørdag aften.

- Spillerne er fuldstændig tændte. Når du kan se, at du kan vinde mesterskabet, så bliver du ikke træt.

- Vi er ambitiøse som ind i helvede. Vi vil vinde, men vi ved også, at det ikke er 100 procent i vores hænder, men det eneste vi kan gøre, er at slå Newcastle, og det bliver utrolig svært, siger Klopp ifølge nyhedsbureauet AFP.

Liverpool er med to spillerunder igen et enkelt point efter Manchester City, der topper tabellen.

En sejr til Liverpool søndag vil lægge presset over på City, der spiller sin næstsidste kamp i sæsonen mandag mod Leicester.

Men Liverpool-spillerne kommer med et 0-3-nederlag i bagagen fra onsdagens semifinale i Champions League, som var den første af to.

Liverpool spillede dog en fin kamp i Barcelona, og den tyske manager mener heller ikke, at resultat af kampen afspejler det spil, Liverpool leverede.

- Det sker ærlig talt ikke så ofte, at jeg taber 0-3 og har mange flere positive tanker om kampen end negative, men sådan var det efter den kamp.

- Da vi fløj hjem (fra Barcelona, red.) var det okay, og drengene var allerede 100 procent fokuserede på Newcastle-kampen, siger Klopp.

Newcastle befinder sig på 13.-pladsen i tabellen.

Klubbens manager, Rafael Benitez, der tidligere har været manager i Liverpool i seks år, hvor han blandt andet vandt Champions League med klubben i 2005, forventer en hård modstand i lørdagens kamp.

- I øjeblikket er de (Liverpool, red.) et af de bedste hold - ikke bare i Europa, men i hele verden.

- Vil de blive ved med det? Ja, de er på højeste niveau nu og kan spille op med Manchester City, Barcelona og Bayern. De bliver på toppen, siger han.

Kampen mellem Liverpool og Newcastle fløjtes i gang klokken 20.45.

/ritzau/

Nyhedsarkiv