København, 03/03/2024 - 08:00
FAKTA: Det er i sæson
Af: Af Alexander Broberg Tørring, Ritzau Fokus
* Grønt i marts: grønkål, gulerødder, hvidkål, hvidløg, jordskokker, kalette, kartofler, knoldselleri, løg, pastinakker, persillerod, porrer, purløg, rosenkål, rødbeder, rødkål.
* Grønt i april: gulerødder, hvidkål, hvidløg, jordskokker, kartofler, løg, pastinakker, persille, purløg, radiser, rucola, rødbeder, salat, spinat.
* Grønt i maj: asparges, dild, forårsløg, gulerødder, hvidkål, hvidløg, kartofler, koriander, løg, persille, purløg, radiser, rucola, rødbede, salat, spinat, jordbær, rabarber.
* Listen er ikke udtømmende.
Kilde: Forbrugerrådet Tænk.
/ritzau fokus/




