Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Slagelse, 16/06/2019 - 10:55

Efterforskere er på vej til mystisk brand ved Slagelse

Landejendom på Slagelse Landevej brænder, og politiet er ved at undersøge, om der ligger noget kriminelt bag.

Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Af: /ritzau/

En landejendom på Slagelse Landevej står søndag formiddag i flammer. Redningsfolk og efterforskere er på vej til stedet, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kort efter klokken 10.

Det er usædvanligt, at efterforskere bliver kaldt til en brand så tidligt i forløbet. Men politiet er i tvivl om, hvorvidt der er foregået noget kriminelt på stedet.

Derfor bliver der åbnet en efterforskning med det samme, fortæller vagtchef Kent Edvardsen.

- Vores efterforskere er på vej til stedet for at få et mere præcist overblik. De skal undersøge, om der er foregået noget kriminelt, siger han.

- Vi har været i tvivl om omstændighederne og har derfor valgt at starte en efterforskning op med det samme, fortsætter vagtchefen.

Det er vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, der er efterforskningsleder i sagen. Han kan dog ikke fortælle meget om omstændighederne.

- Jeg kan ikke sige noget endnu. Vi arbejder på at klarlægge, hvad der er op og ned på det, siger han umiddelbart efter klokken 10.30.

Hverken han eller vagtchefen ønsker at udtale sig om, hvorvidt personer er kommet til skade eller omkommet i forbindelse med branden.

På Twitter skriver politiet, at landevejen på grund af en række køretøjer fra politi, brandvæsen og redning er spærret. Landevejen løber mellem Korsør og Slagelse.

Bilister skal derfor finde en alternativ rute.

Slagelse Brand og Redning står for at slukke branden, der har godt fat i ejendommen.

- Det er et overtændt stuehus, vi kommer frem til. Vi slukker branden udefra på grund af brandens voldsomhed, siger indsatsleder Michael Gravgaard.

I alt 20 mand fra beredskabet er på stedet for at få bugt med flammerne.

Meldingen om brand kom omkring klokken 09.25.

/ritzau/

Nyhedsarkiv