Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

USA, 21/11/2023 - 12:51

Brigitte Nielsen blev mor som 55-årig: Ingen siger noget til De Niro

Brigitte Nielsen har mere tålmodighed og ekstra kærlighed at give. - Jeg tror, det er, fordi jeg har en bedstemors alder, siger den 60-årige kendis.

Faye Sadou/Ritzau Scanpix

Af: Af Grith Larsen, Ritzau Fokus

Efter 13 års fertilitetskamp blev den danske skuespiller og mediepersonlighed Brigitte Nielsen i en alder af 54 år gravid og fødte som 55-årig datteren Frida.

Men det var langtfra alle, der var lige begejstrede over nyheden om den dengang forestående familieforøgelse.

Mange - inklusive hendes fire voksne sønner - mente, at hun var for gammel til at sætte et lille nyt liv i verden, fortæller Brigitte Nielsen nu - fem år efter fødslen - i et interview med magasinet People.

- Først og fremmest er der ikke noget, der hedder "for gammel", siger Brigitte Nielsen i interviewet.

- Vi siger ikke det samme til mænd, som får børn i deres 60'ere, 70'ere og selv i 80'erne. Se på Robert De Niro - han er 79 år og har et barn på syv måneder.

Brigitte Nielsen har Frida sammen med sin mand, den italienske model Mattia Dessi. Parret mødte hinanden for 19 år siden. Hun var 41, han var 25.

Også dengang oplevede Brigitte Nielsen, at aldersforskellen blev påtalt - nærmest på samme måde, som da Frida kom til verden, siger hun.

- Børn siger altid, at deres bedstemødre er de bedste. Jeg føler, at jeg har det samme mindset og de følelser. Jeg har tålmodigheden og den ekstra kærlighed at give nu, og jeg tror, det er, fordi jeg har en bedstemors alder., siger hun i People-interviewet.

Brigitte Nielsen har en 39-årig søn fra ægteskabet med den danske musiker Kasper Winding, en 33-årig søn fra forholdet med den amerikanske fodboldspiller Mark Gastineau og to sønner på henholdsvis 30 og 28 år fra sit fjerde ægteskab med schweiziske Raoul Meyer.

- Da jeg var en yngre mor, jonglerede jeg ofte med at være single, være på et fly eller et filmset. Nu kommer Frida først, siger Brigitte Nielsen.

Faktisk var graviditeten med Frida den nemmeste.

- Måske fordi jeg har gjort det fire gange før, og mine prioriteter nu har ændret sig. Det var et inderligt, inderligt ønske og et valg, siger Brigitte Nielsen.

- Lægen advarede mig om at være realistisk med hensyn til mine chancer. Han fortalte mig, at jeg havde to og en halv procents chance for at blive gravid, så da det endelig skete, var det bare fantastisk. Men med Frida kunne jeg have været gravid i endnu et år. Da jeg endelig fødte, var det hele så nemt.

Brigitte Nielsen opnåede stjernestatus, efter at hun i 1985 spillede over for Sylvester Stallone i boksefilmen "Rocky IV".

De blev gift kort tid efter filmens premiere, hvorefter hun i årevis var kendt som Gitte Stallone.

Forholdet fik stor opmærksomhed, men efter 19 måneder og endnu en film sammen blev de dog skilt.

Vejen til den store berømmelse begyndte, da Brigitte Nielsen som 16-årig indledte sin modelkarriere. Hun arbejdede for store mærker som Armani og Versace og var for det meste at finde i storbyer som New York, Paris, Milano og Berlin.

I 1985 fandt hun vej til det store lærred, da hun i sin debutfilm, "De frygtløse", spillede over for Arnold Schwarzenegger.

Hun er også kendt fra filmene "Frækkere end politiet tillader 2" og for "Creed II", som Sylvester Stallone også medvirker i.

/ritzau/

København, 21/04/2024 - 10:34

Dronning Mary har taget billeder af fødselsdagsbarnet Isabella

Kongeparrets ældste datter, Isabella, fylder 17 år søndag den 21. april. Nye billeder foreviger prinsessen.

Prinsesse Isabella fejrer søndag den 21. april sin fødselsdag med familie og venner.

I anledning af at hun fylder 17 år, har kongehuset delt billeder af prinsessen på det sociale medie Instagram.

Billederne er taget på Amalienborg af dronning Mary og viser prinsesse Isabella sammen med kongefamiliens ene hund Coco.

Prinsesse Isabella er kongeparrets førstefødte datter. Hun er den anden i arvefølgen efter sin storebror, kronprins Christian.

Hun er storesøster til tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine.

Til daglig går prinsesse Isabella på Øregård Gymnasium i Hellerup, hvor hun startede i 1.g sidste sommer.

Ifølge Billed-Bladets hofreporter Marianne Singer vil fremtiden for prinsesse Isabella byde på en anden end den, der venter kronprins Christian. Hun vil dog stadig have forpligtelser.

- Idet prinsesse Isabella er søster til Danmarks kommende konge og en del af tronfølgen, vil hun aldrig kunne leve et helt normalt liv uden offentlig interesse, siger Marianne Singer til mediet.

- Hun har til gengæld en langt større frihed end sin bror for at kunne tjene sine egne penge og leve et forholdsvist privat arbejdsliv i mere lukkede rammer.

I januar fik prinsesse Isabella og tvillingparret Vincent og Josephine en ny titel som riddere af Elefantordenen.

Det skete som et led i, at kong Frederik overtog tronen fra dronning Margrethe. I ordenens vedtægter lyder det nemlig, at kongens børn er fødte medlemmer.

De har endnu ikke fået overrakt ordnen. Det vil forventeligt ske, når de fylder 18 år.

Prinsesse Isabella er ikke den eneste i kongehuset, der fylder år i april.

Den 29. april fejrer prinsesse Benedikte sin 80-års fødselsdag, mens dronning Margrethe fyldte 84 år den 16. april.

Festlighederne blev dog nedtonet grundet branden på Børsen i København.

/ritzau/

Læs Mere >>

København, 21/04/2024 - 08:00

FAKTA: Anette Støvelbæk

* 56-årige Anette Støvelbæk blev uddannet skuespiller fra Odense Teater i 1997.

* Hun fik sit gennembrud i dogmefilmen "Italiensk for begyndere" fra 2000. Siden er hun kendt fra store roller i DR-dramaet "Krøniken" og fra TV 2-serierne "Lærkevej", "Sygeplejeskolen" og "Badehotellet".

* Privat er hun gift med den verdenskendte danske stjerneskuespiller Lars Mikkelsen.

* De har spillet over for hinanden mange gange. Ud over "Badehotellet" har de blandt andet begge medvirket i "De fortabte sjæles ø" fra 2007 og "Venuseffekten" fra 2021.

* Sammen har de sønnerne Lue Støvelbæk, som blev uddannet skuespiller i 2019, og Thor Støvelbæk, som læser til skuespiller ved Statens Scenekunstskole i Odense.

Kilde: danskefilm.dk.

/ritzau/

Læs Mere >>

København, 21/04/2024 - 09:00

FAKTA: Lav de traditonelle hveder derhjemme

John Jønssons hvedeopskrift er over 100 år gammel. I sit eget bageri bager han meget store portioner. Følgende opskrift er skaleret ned til 45 til 50 hveder per portion, men kan med fordel halveres yderligere.

* 120 gram sukker.

* 30 gram salt.

* 20 gram kardemomme.

* 250 gram økologisk smør.

* 7 æg.

* 75 gram - svarende til halvanden pakke - gær.

* Omkring 1,2 liter vand.

* Omkring 3 kilogram hvedemel.

Hvis du ælter dejen på maskine, skal dejen være glat, så den slipper kanten af skålen. Gør du det i hånden, skal den være blød, men ikke klæberig.

Kilde: John Jønsson, formand for Bager- og konditormestre i Danmark og ejer af Johns Kagehus.

/ritzau fokus/

Læs Mere >>

København, 21/04/2024 - 09:00

FAKTA: Sjællænderne er mest traditionstro

* 76 procent af respondenterne bosat i Region Sjælland synes, at vi i Danmark skal holde fast i traditionen med at spise hveder på store bededag, til trods for at helligdagen er afskaffet. Mens 63 procent af dem, der er bosat i Region hovedstaden, mener det samme.

* Når det komme til fynboerne, mener 67 procent, at vi skal blive ved med at spise hveder på den tidligere store bededag.

* Også jyderne støtter i stor stil op om at fastholde hvedetraditionen. 74 procent af vestjyderne, 71 procent af nordjyderne og 70 procent af jyderne i Syd- og Sønderjylland bakker op om traditionen, mens østjyderne ligger lidt under med 67 procent.

Kilde: undersøgelsen baserer sig på 1990 webinterviews indsamlet via Norstats panel og er gennemført på vegne af smørproducenten Lurpak. Undersøgelsen er udsendt repræsentativt til danskere i alderen 18 til 75 år, og fuld repræsentativitet er sikret ved efterfølgende vægtning.

/ritzau fokus/

Læs Mere >>

Nyhedsarkiv

TjekDet - faktatjek