Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

København, 07/12/2024 - 08:00

Mads Langer: Jeg mærker en stor kærlighed indeni

Musikeren insisterer på at lede efter lyset, på trods af at han det forgangne år har været igennem nogle af de sværeste udfordringer, der har mødt ham i livet.

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Af: Af Grith Larsen, Ritzau Fokus

Man siger, at musik er følelsernes sprog. Og tonerne tager over, når Mads Langer mangler ordene.

- For mig er det min sjæl, jeg udtrykker, når jeg spiller og synger. Men musik har aldrig i sin essens - for mig - handlet om mig. Det handler om os, siger han.

- Det handler om fællesskab. Det handler om at mødes i et rum, hvor vi forbinder os til hinanden frem for at være os selv nærmest. Når man mødes omkring musik, gør det, at man på en eller anden måde går direkte ind i hinandens hjerter uden alle mulige omveje.

I TV 2-programmet "Piano", som sendes lørdag aften, forsøger intetanende amatørpianister at finde vej ind i hans og i pianisten Tanja Zapolskis.

Et piano er placeret på en række travle togstationer, og her sætter passionerede amatørpianister sig foran klaveret og spiller et stykke i håbet om at få tiden til at gå i stå, bare for en stund.

Hvad de ikke ved er, at Mads Langer og Tanja Zapolski lytter med i al hemmelighed for at sammensætte et hold, der skal give koncert i Det Kongelige Danske Musikkonservatorium på Frederiksberg.

Man ser ellers ikke ofte Mads Langer i underholdnings-tv.

Men i "Piano" har han noget særligt på spil.

- Jeg føler, at jeg er lavet til den rolle, jeg har fået, fortæller han.

- Det giver bare så meget mening at være med til at lave et program, der hylder mit hjertebarn, klaveret.

Mads Langer var halvandet år gammel, da han lige akkurat kunne nå tangenterne, og siden har han faktisk ikke sluppet dem.

Han begynder hver dag og slutter hver aften af foran sit klaver.

- Det har været en del af alle mine dage i mit liv. Både de lyse og de mørke. Når jeg har været forvirret. Når jeg har været ked af det. Når jeg har haft et knust hjerte. Når jeg har mistet mennesker, der er gået bort. Det er i alt. Alle afspekter, alle livets op- og nedture, fortæller Mads Langer åbenhjertigt.

- Jeg ved ikke, om man skal kalde det en redning - det lyder så dramatisk - men når livet virkelig har været svært, har klaveret været et sted, jeg har søgt hen og vidst, at når jeg sætter mig der, kommer der ro i mit hoved, og så kan jeg mærke, at alting nok skal gå på en eller anden måde.

Klaveret indleder også åbningsnummeret på hans nye album, "Kærlighed & frygt". Hans syvende skive, men den første på dansk, så det føles næsten som en debut, fortæller han.

Sangene handler om at møde livet med åbne øjne, både når det er lyst, og når det er mørkt. Præcis som tangenterne på klaveret.

- Jeg kan ikke kontrollere, hvordan livet udvikler sig ... men jeg har indflydelse på, hvordan jeg selv forholder mig til det, siger han.

- Selv om jeg har været igennem nogle af de sværeste ting, der har mødt mig i livet, skilsmisse og tabet af min bedste veninde, der gik bort alt for tidligt, har jeg lært at blive stående, kigge efter lyset, efter det gode, og ikke lukke ned for mig selv.

- Det kan lyde paradoksalt, men jeg har aldrig haft det bedre i mit hjerte end nu. Jeg har aldrig haft det mere kærligt og roligt og fredfyldt. Jeg er ikke lavet af sten, og jeg bliver påvirket af det, der sker. Men det ændrer ikke på, at jeg mærker en stor kærlighed indeni, både til mig selv og til livet og til den verden, jeg er en del af.

For Mads Langer er hans musik og lyrik dagbogssider, der er revet ud og lavet til sange.

- Det er vildt at kunne kigge tilbage på mit liv gennem mine albums og se den udvikling, der har været, siger den 40-årige sangskriver.

- Så jeg glæder mig til at se, når jeg engang skal herfra og kigger tilbage på livet, hvad der er sket fra nu og frem. For jeg har en helt klar fornemmelse af, at jeg står ved en skillevej på en eller anden måde. Måske kan man sige, at jeg er på vej ind i anden halvdel af livet og ind i anden halvdel af min karriere.

Næste år kan den prisvindende musiker markere sit 20-års jubilæum.

Hans allerførste single, "Breaking News", udkom i 2005. Året efter sendte han sit debutalbum, "Attention Please", på gaden, og med det fulgte der international attention.

Han tog til New York, efter en talentspejder fra et stort udenlandsk pladeselskab havde spottet ham til en koncert i Danmark.

Men efter et ophold i den amerikanske metropol, som Frank Sinatra sang i nummeret "New York, New York" om, at hvis man kan klare den der, kan man klare den "anywhere", vendte Mads Langer alligevel tilbage til Danmark.

Hjem til autenticiteten, væk fra maskineriet.

Og han klarede den alligevel, viste det sig.

Især efter fortolkningen af Olive-nummeret "You're Not Alone". En følelse, der ellers havde ramt ham i den konsumerende millionby.

Nummeret var at finde på hans tredje plade, "Behold", fra 2011, som efter en international pladekontrakt også blev udgivet i USA og i resten af Europa.

- Jeg er meget optaget af Einstein, som siger, at Gud ikke kaster med terninger, fortæller Mads Langer.

- Jeg spiller klaver og guitar og synger og skriver sange, og hvis det er meningen, at det skal nå ud til mange mennesker fortsat, er jeg med på den, men jeg er også med på, hvis det ikke skal, lyder det fra ham.

- Jeg er drevet af et rent hjerte, der ønsker at formidle lys og kærlighed. Jeg er her ikke for at være rig og berømt. Jeg er her, fordi jeg kan mærke, at det er det, jeg er skabt til at gøre, og at det har en effekt på folk og gør en positiv forskel.

For få år siden opstod muligheden igen for det, der potentielt kunne blive hans helt store globale gennembrud.

Nummeret "Lightning" fra hans sjette plade, "Where Oceans Meet", der udkom i 2021, blev spillet på amerikansk radio og opnåede en imponerende placering på en af Billboards anerkendte hitlister.

Hans hold i USA havde et forløb klar, og i den lå en intensiv promotionplan og en omfattende opvarmningsturné for en større amerikansk artist.

Men Mads Langer havde ikke dollartegn i øjnene. I stedet så han ind i sin nyfødte datters.

Han satte sin internationale karriere på pause på ubestemt tid - måske er det for altid.

- Jeg tror ligesom med alt andet, at det handler om at være drevet af de rigtige ting. Selv om der er aspekter og kræfter i den branche, jeg er en del af, der er drevet af kommerciel interesse, og hvor mange nuller, der er efter ettallet, så er det ikke det, jeg er drevet af, fastslår han.

- Når man er bevidst om det, kan man navigere i det. Og hvis man kan formå stadig at forbinde sig med sit eget hjerte, er det min oplevelse, at det hæver sig langt over folk, der tænker profit.

Netop nu er Mads Langer landet rundt med sit danske album.

Den 7. december spiller han sit sidste show, og så er der juleferie, inden han slutter et foranderligt år af med udgivelsen af nytårsnummeret "Raketter".

- Jeg glæder mig til at restituere og til at være sammen med min familie og kigge tilbage på alt det, jeg har oplevet. Og så er jeg i gang med at skrive nye sange, som jeg ser frem imod at gøre færdige, så de kan komme ud og leve, fortæller Mads Langer.

- Det har aldrig været mere inspirerende og spændende og dejligt at lave musik, end det er nu. Så jeg tror, der kommer nogle sange ud af mig i fremtiden, som vil være nogle af dem, jeg kommer til at kigge tilbage på som mine favoritter, når jeg engang skal lave mit livs greatest songs.

Næste afsnit af "Piano" kan ses på TV 2 og TV 2 Play lørdag.

/ritzau/

København, 26/12/2024 - 09:00

Bryllupsboom: Disse danske stjerner giftede sig i år

Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Bryllupsklokkerne har kimet for mange kendisser det forgangne år. Heriblandt for Andreas Bo, og Vild med dans-parret Albert August Harson og Jenna Bagge.

Det kan godt være, at Jenna Bagge og Albert August Harson ikke vandt "Vild med dans" i 2020. Men den professionelle danser og den kendte skuespiller vandt efterfølgende hinandens hjerter, da venskabet udviklede sig til kærlighed.

Allerede i anden uge af programmet fik de øjnene op for hinanden, da de dansede en cha-cha-cha.

Hun var iført en pink pailletkjole, mens han havde en mørk turtleneck på.

Cirka halvvejs i dansen slyngede Jenna Bagge sit hoved tilbage. Da hun kom op igen, mødtes deres ansigter - kun adskilt af få centimeters luft.

- Der føler jeg, at der var noget. Det var noget lidt særligt, fortalte Albert August Harson i DR-programmet "De unge kærester", som de medvirkede i.

Men kærligheden overvandt aldersforskellen mellem den 35-årige professionelle danser og den 22-årige skuespiller.

- Vi har tænkt over og talt om alt, mærket efter i maven gang på gang og stadig fundet frem til, at det da helt sikkert bare skal være os to, skrev Jenna Bagge i et Instagram-opslag sidste år.

Tidligere i år kunne parret afsløre, at to blev tre, og inden lille Williams termin blev parret gift.

Sara Lygum, der er kendt fra TV 2-programmet "Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed", svævede på en lyserød sky, da hun blev gift med sin kæreste, lægen Jonas Kromann-Larsen.

Parret mødte hinanden i den syvende himmel, da de kom til at sidde ved siden af hinanden på et fly med destination mod den spanske ferieø Mallorca for to års tid siden. De skulle ovenikøbet bo på samme hotel. Og her mødtes de nede ved poolen og spiste da også en middag sammen.

Da de skulle hjem med flyet, endte de også ved samme tilfælde med at sidde ved siden af hinanden.

Og derfra er resten historie, som man siger, fortalte Sara Lygum i et interview med ugebladet Søndag ifølge Femina.

Efter en lang forlovelse blev komikeren Andreas Bo gift med virksomhedsejeren Katrine Wadil, som han havde mødt gennem en fælles ven i 2016.

De har flere gange rykket bryllupsplanlægningen. Men alvorlig sygdom i den nærmeste familie gjorde, at parret i sommer oplyste, at brylluppet endeligt skulle stå 5. oktober 2024.

- Vi har været igennem meget. Meget mere end hvad normalt er. Men vi står her stadig, skrev Katrine Wadil på Instagram og understregede, at tiden er dyrebar:

- På grund af omstændigheder vi godt kunne have ønsket os anderledes, har et bryllup ikke været en mulighed, selv om vi har haft et ønske om at blive gift. Men vi har besluttet, at netop det at blive gift vil vi ikke længere vente på. Jeg ønsker mere end alt et bryllup med de allernærmeste.

TV 2-værten Michéle Bellaiche og hendes kæreste, Andreas Mathew, ville heller ikke vente med at blive gift, og det blev de i august.

De mødtes til en kop kaffe, egentlig fordi Michèle Bellaiche skulle høre mere om Andreas Mathews arbejde med patientnær kunst og kulturimplementering i forhold til rehabilitering og sundhed på Aalborg Universitetshospital.

Hun havde planer om at invitere ham ind i "Go' morgen Danmark", hvor hun er vært, til en snak om hans arbejde. Men så ramte Amors pil, fortalte Andreas Mathew til TV 2 Nord.

- Jeg var nok lidt langsomt opfattende, men efter et par arbejdsrelaterede møder sagde Michèle, at hun godt kunne tænke sig at møde mig, hvor det ikke handlede om arbejde. Jeg tænkte ellers, hun var ude af min liga, sagde han til mediet.

Det var kærlighed ved første blik, da skuespilleren Thue Ersted Rasmussen, der er kendt fra TV 2-succesen "Sygeplejeskolen", mødte sin Katrine i begyndelsen af coronapandemien.

I sommer blev de officielt smedet sammen, efter at Thue Ersted Rasmussen havde friet i 2022 ved en skovsø i Sverige - samme år, som parret blev forældre til sønnen Hugo.

Det var også en lang forlovelse mellem fremadstormende skuespillerinde Andrea Heick Gadeberg og hendes kæreste, Robert, som havde været på knæ i 2021. Men i sensommeren stod brylluppet.

Også en række andre skuespillere blev gift i årets løb.

Patricia Schumann og Rasmus Krogsgaard blev gift i februar, efter at Rasmus Krogsgaard havde friet til sin Patricia på deres søns etårsfødselsdag 21. februar 2023.

I sommer var det Julie Christiansens tur. Her blev hun gift med balletdanseren Benjamin Buza, som hun har to børn sammen med .

Senere denne sommer giftede skuespilleren Nicklas Søderberg Lundstrøm sig med podcastværten Line Kirsten Nikolajsen.

Først havde han friet juleaften 2020, og så friede hun tilbage, da de holdt navngivningsfest for deres datter, Polly, i 2022, og denne sensommer blev de så smedet sammen.

Det var ikke to forlovelser, men derimod to bryllupper for sportsværten Stine Bjerre Mortensen, der for anden gang sagde ja til håndboldspilleren Casper U. Mortensen.

Parret blev i sommer gift ved et traditionelt kirkebryllup i Danmark, efter at de for syv år siden blev viet på rådhuset i den tyske by Hannover, som Casper U. Mortensen på daværende tidspunkt spillede for.

Stine Bjerre Mortensens kollega på TV 2 Sport Rikke Møller Pedersen blev i august gift med sejleren Nicolai Sehested.

Der var helt styr på bryllupsvalsen, da Vild med dans-dommeren Marianne Eihilt giftede sig med kæresten Keld, som hun har to børn med.

Og det kan være, at kendiskokken Dak Wichangoen også kan huske et trin eller to. Det var nemlig dansedysten, der førte hende sammen med Anders Gørtler Jensen, som hun i sommer blev gift med.

Til en efterfest mødte hun Anders Gørtler Jensen, der arbejder på Mads Vads danseskole.

På parrets femårsdag den 29. december 2022 friede Anders Gørtler Jensen til sin Dak, der kvitterede med et stort ja tak.

Også i musikkens verden var der masser af sød musik.

ABBA-legenden Björn Ulvaeus sagde september ja til sin store danske kærlighed, Christina Sas.

Det var også musikken, som bragte parret sammen.

De mødte hinanden i forbindelse med udgivelsen af ABBA's sidste album, "Voyage".

Bryllupsklokkerne bimlede også for den tidligere X Factor-dommer Martin Jensen, som havde forelsket sig i en kvinde med masser af x-faktor.

- Jeg er blevet gift med den dejligste, klogeste og sejeste powerkvinde, jeg har mødt, sagde dj'en til Se og Hør uden at røbe identiteten på sit hjertes udkårne.

Også flere værter blev viet i årets løb.

Fra TV3 sagde fodboldkommentar Jesper Simo i oktober ja til sin kæreste, sygeplejerske Sandra Simo Kabell Cseh, der er afdelingsleder i Københavns Kommune, og fra DR giftede vejrværten Louise Gade Sig sig med kæresten, Morten Bjerg Iversen.

Med ordene: "Velkommen. Tag en tår! Og så ses vi i kirken klokken 15.30" overraskede parret deres gæster, der troede, de skulle til vejrværtens 40-års fødselsdag.

Parret mødte hinanden tilbage i 2009 i byen i Aarhus, hvor Louise Gade Sig læste på journalisthøjskolen, og Morten Bjerg Iversen gik på købmandsskolen.

Inden Louise Gade Sig mødte sin to år yngre kæreste, var hun med egne ord nysgerrig, men frygteligt kritisk og lidt af en fejlfinder, som hun sagde det i et interview med Alt for damerne i 2018.

- Til sidst indså jeg, at hvis du leder efter en helt fejlfri partner, ender du ensom. Og så fandt jeg Morten, som er det tætteste på perfekt, jeg kan komme, og som har et kæmpe hjerte, sagde hun dengang til ugebladet.

Der var også dobbelt op på festivitas, da sundhedsformidler Michelle Kristensen og forlagschef Pernille Wass holdt barnedåb for deres søn, Viggo. Ved samme lejlighed blev parret også gift.

Diamantdatteren Elvira Pitzner fik en ganske særlig diamant af sin kæreste, iværksætter Mortada Haddad.

I foråret friede han, og kort efter kunne parret annoncere, at de ventede en lille ny. Kort inden datteren Sophia kom til verden i oktober, afslørede Mortada Haddad, at parret var blevet juridisk gift.

Deres relation har været under heftig omtale, da de blev kædet sammen for første gang sidste år.

De blev anholdt og varetægtsfængslet under en rejse til Dubai i november 2023.

Den iranske bokser Milad Saadati, som Elvira Pitzner tidligere havde dannet par med og blev islamisk gift med i 2021, påstod, at Elvira Pitzner og Mortada Haddad var kærester, og at hun dermed var ham utro.

Med et islamisk ægteskab underlægger man sig sharialoven. I De Forenede Arabiske Emirater betyder det, at man under artikel 356 kan anklages og dømmes op til tre måneders fængsel for utroskab.

Efter tre dages varetægtsfængsling blev Elvira Pitzner og Mortada Haddad løsladt. Men de fik inddraget deres pas og måtte ikke forlade landet, før en domstol havde taget stilling til anklagen.

Retten i Dubai endte med at frikende Elvira Pitzner, da den anerkendte, at Elvira Pitzner og Saadati ikke var gift.

15. februar fik Elvira Pitzner grønt lys til at forlade Dubai. Dagen efter rejste hun ud af emiratet sammen med Mortada Haddad.

/ritzau/

Læs Mere >>

København, 26/12/2024 - 08:00

Stjerner skildrer kvindes modstandskamp i ny DR-dramadokumentar

"Kodenavn: Storfyrstinden", som har Neel Rønholt og Jacob Lohmann på rollelisten, er fortællingen om det allertidligste modstandsarbejde i Danmark.

DR er klar med sin anden dramadokumentarserie om Anden Verdenskrig.

"Kodenavn: Storfyrstinden", som har Sidsel Siem Koch, Neel Rønholt, Jacob Lohmann, Sebastian Jessen og Martin Greis-Rosenthal i hovedrollerne, kan ses fra 27. december.

Det oplyser public service-stationen i en pressemeddelelse.

"Kodenavn: Storfyrstinden" er fortællingen om det allertidligste modstandsarbejde i Danmark.

Den centrerer sig om bankassistenten Jutta Graae, der begyndte at arbejde sammen med den danske efterretningstjeneste og sende hemmelige efterretninger til England i håbet om at vise de allierede, at Danmark ikke var et tyskervenligt land.

Da en vigtig sending opsnappes af tyskerne, og kureren fængsles, flygter hun i sommeren 1943 sammen med resten af efterretningsofficererne til Sverige.

Her er hun med til at genopbygge kurertjenesten mellem Danmark og England og ender med at arbejde i den engelske sabotageenhed i London.

- Historien er en enestående mulighed for at se Danmarks besættelseshistorie gennem en kvindes øjne og dermed også portrættere en kvindes vej ind i den danske modstandsbevægelse, siger programchef Anne Garlichs i pressemeddelelsen.

- Derudover er det fortællingen om, hvordan den danske modstand i begyndelsen udsprang af få modige individers kamp i en tid præget af den danske samarbejdspolitik og frygten for Hitlers overmagt. Denne fortælling sætter derfor historien i et helt nyt lys, som ikke er fortalt tidligere på tv.

Jacob Lohmann, som er på rollelisten i "Kodenavn: Storfyrstinden", var også på rollelisten i DR's første dramadokumentar om Anden Verdenskrig, "Hugo - Görings jødiske ven", der blev sendt tidligere på året.

Den skildrede venskabet mellem den dansk-tyske jøde Hugo Rothenberg og den berygtede topnazist Herman Göring og er baseret på familien Rothenbergs arkiv og erindringer.

De to nye dramadokumentarer slutter sig til porteføljen af dramadokumentarer, som blandt andet har skildret 1920'ernes nybrud, Bornholms krigshistorie og forholdet mellem statsminister Jens Otto Krag og Matador-skuespilleren Helle Virkner.

"Kodenavn: Storfyrstinden" har premiere på DRTV 27. december klokken 06.00.

Første afsnit kan ses på DR1 den 29. december klokken 20.00.

De næste afsnit kan ses de følgende tre søndage samme tid.

/ritzau/

Læs Mere >>

, 26/12/2024 - 10:00

FAKTA: Husk lige tandbørsten

* Tandbørsten skal være blød og med mange tætstillede børstehår. Er den for hård, kan det give sår på tandkødet. Det kan også medføre, at tandkødet trækker sig tilbage, og at tænderne får slibeskader.

* Tandbørstens hoved skal ikke være for stort, det skal kunne komme helt ind til de bagerste tænder.

* Hvis du har svært ved at børste tænderne helt rene med en almindelig tandbørste, kan det være en fordel at bruge en elektrisk tandbørste. Børstehovedet er ofte lille, og de roterende bevægelser gør meget af arbejdet.

Kilde: Tandlægeforeningen.

/ritzau fokus/

Læs Mere >>

, 26/12/2024 - 10:00

Før eller efter morgenmad? Her er tandlægeformands børsterutine

Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix

Formanden for Tandlægeforeningen har en helt fast morgenrutine, som han også anbefaler til sine klienter i tandlægeklinikken.

Et spørgsmål, der kan dele husstanden på midten, er det meget simple: Skal man børste tænder før eller efter morgenmaden?

Og du har uden tvivl din fuldstændig faste rutine, som kan være lige så svær at rokke ved, som hvilken hånd du bruger til at børste.

Der er faktisk ikke et entydigt svar i den ene eller anden retning fra videnskaben. Men Tandlægeforeningens formand, Torben Schønwaldt, er klokkeklar i sin egen morgenrutine - som han også anbefaler til sine klienter.

- I løbet af natten bliver vores spytdannelse nedsat, og så vil der ophobes nogle bakteriebelægninger på og imellem tænder. Hvis du så starter med at gå ud at spise morgenmad, så får du syredannelse inde i munden, som vil begynde at opløse emaljen.

- Men hvis du går ud og børster dine tænder først, så har du reduceret antallet af bakterier, som kan danne syre i din mund, inden du begynder at spise morgenmad, forklarer Torben Schønwaldt, som er uddannet tandlæge.

Hans sunde fornuft siger ham derfor, at det handler om at gøre tænderne så rene som muligt, inden man begynder at spise morgenmad.

Tandlæge og adjunkt ved Institut for Odontologi og Oral Sundhed på Aarhus Universitet Line Staun Larsen bemærker, at man faktisk kan argumentere for både det ene og det andet, men at der ikke er megen evidens for nogen af delene.

- Hvis man børster inden, har man ikke så mange bakterier i munden, der kan lave karies ud fra morgenmaden. Men så tygger man til gengæld hurtigt noget af det fluorid væk, man lige har tilført spyttet fra tandpastaen. Og så smager morgenmaden måske heller ikke så godt.

- Børster man efter, har man under morgenmåltid flere bakterier i munden, der kan lave karies, men man fjerner noget mad, der måske ville blive siddende længe mellem tænderne, siger Line Staun Larsen.

Derfor er hendes bedste råd ganske enkelt, at man børster tænderne grundigt to gange om dagen med fluoridtandpasta.

- Så er det mindre vigtigt, om det er før eller efter mad. Det må være, hvad der passer bedst ind i morgenrutinen, så man får børstet godt, bemærker hun.

Foretrækker du at børste tænderne efter morgenmaden, er du måske stødt på et råd om, at du skal vente 30 minutter, fra du har spist.

Der kan ifølge Torben Schønwaldt være en vis sandhed i det, hvis man har spist noget med lav pH - altså noget med syre i - som appelsinjuice eller anden frugt.

- Men hvis du spiser havregryn med mælk, er der ingen grund til at vente 30 minutter med at børste, fortæller han.

Forskere har set nærmere på det i et nyt oversigtsstudie, der gennemgår en række tidligere studier på området.

- Nogle få af studierne viser, at det i forhold til syre kan være en fordel at vente 30-60 minutter - andre studier, at det ikke skulle betyde noget, fortæller Line Staun Larsen og tilføjer:

- Men oversigtsstudiets forfattere siger også, at det optimale tidspunkt må vurderes i samråd med tandlægen ud fra en individuel vurdering af hver enkelt patients risikoprofil.

Hun bemærker, at hvis man venter for længe, fordi man har fået juice til morgenmaden, er der måske også en risiko for, at man kommer ud ad døren helt uden at få børstet.

- Så får man karies i stedet for, fordi man ikke får børstet de to gange om dagen, vi anbefaler.

- Det er nok også de færreste, de sluger appelsinjuicen, og så sekunder senere børster tænderne. Så for den almindelige dansker er der nok ikke det helt store problem i det, vurderer Line Staun Larsen.

/ritzau fokus/

Læs Mere >>

Nyhedsarkiv

TjekDet - faktatjek