Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Haderslev, 11/05/2021 - 10:54

Sønderjyskespiller coronasmittet kort før pokalfinale

En spiller i fodboldklubben Sønderjyske er testet positivt for corona. Holdet spiller pokalfinale torsdag.

Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Af: /ritzau/

Superligaklubben Sønderjyske meddeler på sin hjemmeside, at en spiller i truppen har afleveret en positiv coronatest mandag.

Ingen øvrige spillere skal dog i isolation, skriver klubben, som torsdag skal spille pokalfinale mod Randers FC.

- I onsdags i sidste uge blev et medlem af sønderjyskestaben testet positiv for covid-19, og siden har sønderjysketræningen været aflyst eller gennemført med stramme restriktioner helt i henhold til covid-19-protokollerne, skriver klubben.

- Siden er alle testet negative flere gange, men mandag var der igen en positiv test, da trup, stab og den øvrige besætning omkring holdets dagligdag blev testet.

Det betyder, at hele truppen og alle omkring holdet skal testes igen tirsdag og onsdag frem mod pokalfinalen torsdag. Dog skal ingen i isolation som følge af den positive test mandag.

- Da alle restriktioner er overholdt, og der har været stort fokus på afstand og ingen fælles spisning, omklædning eller bad siden det første tilfælde i sidste uge, er der denne gang ingen nære kontakter til den smittede spiller, som skal i isolation, skriver Sønderjyske.

Der vil ikke være adgang for fans og medier til træningerne tirsdag og onsdag.

Ifølge Sønderjyskes pressechef Jacob Ravn kan holdet for nu træne som normalt, da ingen andre spillere er vurderet til at være nære kontakter. Dog hverken spiser eller bader spillerne sammen.

Klubben oplyser ikke navnet på den smittede spiller, slår han fast.

/ritzau/

Nyhedsarkiv