Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

København, 20/03/2022 - 11:00

Linda P.: Jeg er ked af at briste det fine billede

Der er forskel på private Linda P. og professionelle Linda P. Og bag den hårde komiker er en følsom kvinde, der græder til Merci-reklamer.

Claus Bech/Ritzau Scanpix

Af: Af Ritzau Fokus

Når komikeren Linda P. går på scenen, er hun kendt for sine spiddende jokes og benhårde attitude.

Men nu hun ikke befinder sig i rampelyset, så er hun typen, der kan græde over en Merci-reklame.

- Højrøvet, kæk, bulldozer-komiker er et spil, er jeg ked af at sige. Jeg er jo en meget, meget følsom pige. Jeg er ked af at briste det fine billede, lyder det fra Linda P.

Hun har dog ikke foreløbig nogen planer om at forene den professionelle Linda P. med den private Linda P., fortæller hun på den røde løber til uddelingen af Bodilprisen 2022, som løb af stablen i Folketeatret i København lørdag aften.

- Ganske få alvorlige roller har jeg fået tilbudt, men det har ikke været noget, jeg mente, jeg kunne gabe over. Derfor har jeg sagt pænt nej til det, siger Linda P. og fortsætter:

- Sjove roller vil jeg altid gerne have. Det er som regel mig selv, jeg skal spille - en eller anden form for kikset, og det er jo dejligt, at man får lov til det, siger den 37-årige komiker.

For to år siden indtog Linda P. sit livs rolle - der blev hun og kæresten nemlig forældre til datteren Nanna, og det har vendt hele hendes verden på hovedet.

- Ikke for at generalisere - nu gør jeg det lidt alligevel - men det, der er med kvinder, er, at vi tænker: "Det bliver pissehårdt, og så bliver det rigtig vidunderligt". Og det er en til en sådan, det er, lyder det fra Linda P.

- Jeg har altid følt mig som mor - bare uden at være klar til det - men det er jeg så nu. Det er vidunderligt.

/ritzau/

Nyhedsarkiv