Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Barcelona, 01/11/2020 - 10:44

Griezmann erkender: Holdet har brug for mål fra mig

Antoine Griezmann er ikke tilfreds med sin præstation, selv om han kom på tavlen mod Alaves.

Cesar Manso/Ritzau Scanpix

Af: /ritzau/

FC Barcelona havde 25 forsøg mod mål i lørdagens udekamp mod Alaves, men de kastede blot en enkelt scoring af sig i 1-1-kampen.

Det var fjerde ligakamp i træk, at catalonierne gik fra banen uden at vinde, og holdet er noget overraskende på 12.-pladsen med otte point op til ærkerivalerne fra Real Madrid.

Offensivspilleren Antoine Griezmann erkender, at han er en af dem, der skal være skarpere, selv om han kom på tavlen i opgøret.

- Jeg brændte mange chancer. Holdet har brug for mine mål, og jeg forsøger at forbedre mig. Jeg har det godt, og jeg nyder at være her. Jeg skal stadig forbedre mig meget, men med hårdt arbejde, selvtillid og ydmyghed når vi derhen, siger han ifølge Marca.

I lørdagens pointtab kom Barcelona bagud på en stor fejl af målmand Neto, der modtog en aflevering fra Gerard Pique fra kort afstand og tabte bolden til Alaves-spilleren Luis Rioja.

Først i det 63. minut lykkedes det Griezmann er udligne, efter at Alaves var blevet reduceret til ti mand.

- Vi pressede dem meget, og vi skabte masser af chancer eller muligheder for at skabe store chancer. Men vi var måske lidt uheldige, siger midtbanespilleren Frenkie de Jong til klubbens Twitter-profil.

Også træner Ronald Koeman er frustreret over holdets offensive præstation. Han forstår desuden ikke flere af de kritiske spørgsmål fra medierne i kølvandet af det uafgjorte resultat.

- Jeg er overrasket over, at jeg bliver kritiseret for mit udtryk på sidelinjen. Jeg synes, at vi gjorde alt, vi kunne på bænken og banen.

- Selvfølgelig er jeg bekymret, når vi kun har fået 2 ud af de seneste 12 mulige point. Jeg synes overordnet set, at vi spillede okay. Jeg ville være mere bekymret, hvis vi ikke skabte chancer, siger Ronald Koeman.

Mens Barcelona er nummer 12 i ligaen efter en forfærdelig sæsonstart, går det bedre i Champions League, hvor holdet fører sin gruppe efter to sejre i to kampe.

Onsdag tager spanierne imod ukrainske Dynamo Kiev.

/ritzau/

Nyhedsarkiv