Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Herning, 18/04/2021 - 10:58

FCM har belønnet Priske med forbedret aftale

FC Midtjylland har givet Brian Priske ny aftale, der giver træneren en højere løn. Kontraktlængden er uændret.

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Af: /ritzau/

Træner Brian Priske har fået en ny og forbedret kontrakt hos Superligaens førerhold, FC Midtjylland.

Aftalen har flere måneder på bagen, men er bare ikke blevet offentliggjort, skriver B.T., der har fået historien bekræftet af FCM-direktør Claus Steinlein.

- Det er jo gået godt med Priske, og han har udviklet sig rigtig godt. Det er klart, at hver gang man giver en ny træner chancen, ligesom vi har gjort med andre af vores egne, har spørgsmålet aldrig været, om de kunne få succes, men om hvor hurtigt den succes ville komme.

- Derfor starter man altid på lidt lavere lønninger, og så syntes vi, at Priske havde fortjent en forbedret kontrakt, forklarer Steinlein.

Kontrakten har stadig udløb i sommeren 2023, men lønmæssigt er Brian Priske steget til det højeste niveau, cheftrænere nogensinde har været på i FC Midtjylland, skriver B.T.

Priske blev træner i august 2019, da Kenneth Andersen stoppede. I første omgang var det på en midlertidig kontrakt, men den blev gjort permanent sidst i 2019.

Siden har Priske været en stor succes. I suveræn stil blev FCM mester i sommeren 2020, og få måneder efter kvalificerede midtjyderne sig for første gang til gruppespillet i Champions League.

I denne sæson ligger FCM igen til DM-guld. Med otte runder tilbage fører man Superligaen med fire point ned til Brøndby og otte til FC København på de næste pladser.

FCM møder mandag aften Randers på udebane.

/ritzau/

Nyhedsarkiv