Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

København, 18/08/2022 - 10:30

Dumpet X Factor-dommer finder kærligheden igen

Dj og tidligere dommer i "X Factor" Martin Jensen har fundet sig en ny kæreste i 24-årige Catharina Hoffmann, bekræfter han over for Ekstra Bladet.

Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Af: Af Anna Rie Christensen, Ritzau Fokus

Efter omkring et halvt år som single har Amors pil endnu en gang ramt dj Martin Jensen.

Kvinden, der har stjålet hans hjerte, er den 24-årige Catharina Hoffmann. Det bekræfter Martin Jensen over for Ekstra Bladet.

- Vi har ikke været sammen så forfærdelig længe, det er stadig nyt. Men vi har kendt hinanden i nogle år, siger den 30-årige dj videre til avisen.

Catharina Hoffmann læser til indretningsarkitekt og kommer fra Nordsjælland.

Hun er ikke kendt i offentligheden, og der er heller ikke tale om en arbejdsromance som med ekskæresten Cassandra Greve, som Martin Jensen lærte at kende gennem musikbranchen, og som var hans stylist i "X Factor".

I stedet har han mødt Catharina Hoffmann i nattelivet, omend han ikke helt kan huske hvor.

Den ombejlede herre er ikke selv gået ud med nyheden, men han har flere gange optrådt på kærestens Instagram-profil.

- Alle vores nærmeste og venner ved det, men jeg har generelt ikke det store behov for, at hele Danmark skal følge med i mit privatliv, siger Martin Jensen, da Ekstra Bladet spørger, om forholdet er blevet holdt hemmeligt.

Dj'en har været dommer i de to seneste sæsoner af talentprogrammet "X Factor". I maj meldte han dog ud, at TV 2 havde besluttet at finde en ny dommer.

I stedet for X Factor-auditions og bootcamp ser det ud til, at musikeren går et mere roligt efterår i møde.

Det kan da også være tiltrængt efter en hektisk festivalsæson, hvor han blandt andet har lagt vejen forbi Jelling og Nibe samt spillet på flere udenlandske festivaler.

/ritzau/

Nyhedsarkiv