Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

København, 14/07/2021 - 10:54

Bagspilleren Morten Olsen rejser med til OL efter forskrækkelse

Både Morten Olsen og reserven Emil Jakobsen er med resten af håndboldlandsholdet i flyveren til OL i Tokyo.

Philip Davali/Ritzau Scanpix

Af: /ritzau/

Morten Olsen var i 2016 ved til at sikre de danske håndboldherrer guld ved OL i Rio, og han får chancen for at gentage triumfen i Tokyo.

Den 36-årige GOG-spiller er nemlig med i det fly, der fragter holdet til den japanske hovedstad onsdag formiddag.

Det samme er fløjspilleren Emil Jakobsen, der i første omgang er én af to reserver, bekræfter Dansk Håndbold Forbund (DHF) kort inden afgang.

Både Olsen og Jakobsen pådrog sig ellers skader i forbindelse med Danmarks testsejr over Sverige mandag aften i Helsingør.

Morten Olsen trak sig med et lægproblem allerede i løbet af opvarmningen, og han er siden blevet skannet. Der er tale om en forstrækning, men han er blevet vurderet fit nok til at tage med til Tokyo.

- Selvfølgelig er jeg bekymret for sådan en skade. Det kan tage alt fra et par dage til flere uger, så selvfølgelig er jeg bekymret for, at det tager for lang tid, sagde Olsen mandag aften til TV 2.

Emil Jakobsen vred om på sin fod i løbet af kampen, men allerede lige efter kampen vurderede landstræner Nikolaj Jacobsen, at den 23-årige kommende Flensburg-Handewitt-spiller vil være klar nok til at tage til OL.

Danmarks OL-trup består af 14 spillere plus to reserver, der alle rejser med til Tokyo.

24. juli åbner Danmark sin turnering, når holdet møder værtsnationen Japan. Derudover tæller den indledende pulje Sverige, Portugal, Egypten og Bahrain.

/ritzau/

Nyhedsarkiv