Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

København, 07/09/2022 - 10:52

Astralis lancerer kvindeligt Counter-Strike-hold

Fem kvinder med forskellige nationaliteter udgør Astralis' nye hold, som skal dyste med verdenstoppen.

Olafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

Af: /ritzau/

Danske Astralis har haft succes med sit mandlige Counter-Strike-hold, og nu træder e-sportsorganisationen også ind på den kvindelige scene.

Et kvindeligt Counter-Strike-hold under Astralis-flag ser således dagens lys.

Det oplyser Astralis i en pressemeddelelse onsdag.

Holdet kommer til at bestå af norsk-danske Aurora Lyngdal, ungarske Kászandrá ”kezziwow” Héjja, franske Rachel ”Rachell” Kujawa, tyske Selin “spike” Alak og bulgarske Yoana ”Joanana” Vlaykova.

Counter-Strike-holdet træder ind i den internationale kvindeliga ESL Impact og skal allerede markere sig i kamp torsdag.

- Vi har længe arbejdet med tankerne om et kvindehold i Counter-Strike, og vi har fra start været i dialog med ESL i forhold til vores syn på at skabe de bedst mulige rammer for en international kvindeliga, siger direktør Anders Hørsholt.

- Det er helt naturligt for Astralis at være en aktiv del af denne udvikling, som vi ønsker at skubbe endnu mere til med vores nye hold.

- Vores værdier handler både om at præstere bedst muligt og altid at udvikle os, men også og i særdeleshed at omfavne gaming på alle niveauer, uanset traditionelle skel, siger Hørsholt.

Astralis' herrehold har tidligere toppet verdensranglisten, men er lige nu nede som nummer fem.

/ritzau/

Nyhedsarkiv