Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Tjen hurtige penge til juleindkøbene

Tjen hurtige penge til juleindkøbene

Dagene er begyndt at blive meget mørkere, hvilket betyder vinter, jul og årsskifte. For mange er julen en meget dyr tid, hvor der skal købes en masse julegaver. Derfor kunne du godt bruge lidt ekstra penge på lommen, men hvordan? Den første tanke er mere arbejde, men måske behøver det ikke være så tidskrævende eller opslidende at tjene hurtige penge. Læs med herunder, hvor du får 4 gode råd til, hvordan du får et større rådighedsbeløb til julens gaveindkøb.

  • 1. Sælg dine ting på genbrug

  • Genbrug er mere moderne end nogensinde, så hvorfor ikke hoppe med på bølgen? Gennem årene samler vi alle en masse ting sammen, som med tiden blot står og samler støv. I stedet for blot at smide det ud, så lej eventuelt en stand i et loppemarked, hvor du kan tjene penge på de ting du alligevel blot ville have smidt ud. Hvis der er en håndværker gemt i dig, så kan du også tage dine gamle ting og sætte dem i stand. På den måde giver du tingene et nyt look og kan derved sælge dem nemmere.

  • 2. Tjen penge på kryptovaluta

  • Med kryptovalutaen, bitcoins, kan du også tjene penge på genbrug. Kryptovaluta er den nye virtuelle valuta, som udelukkende foregår online. Måden, hvorpå du kan tjene penge på bitcoins er, hvis du f.eks. sætter dine gamle ting til salg, men bliver betalt i bitcoins. Du kender det fra andre sider som DBA, de gule sider eller Facebooks marketplace. Forskellen er blot, at du betales i bitcoins. På denne måde forsætter du også i genbrugens tegn. Så køb bitcoin danmark og start allerede i dag med at lade dine bitcoins formere sig.

  • a. Hvor finder jeg mere viden om dette?

  • På cryptorunner.com kan du læse meget mere om, hvad kryptovaluta er, hvordan du køber bitcoins mm. Siden er indrettet med de nyeste kurser indenfor kryptovaluta lige nu, så du har mulighed for at sammenligne de bedste priser lige nu. Det vil sige, at du, igennem CryptoRunner, både vil kunne spare og tjene penge.

  • 3. Gør brug af dine hobbies

  • Du har formentligt en masse hobbies eller interesser i din hverdag, så dem kan du udnytte og tjene på. Måske du spiller musik, maler eller skriver digte? Tag rundt og sælg dine værker eller få en tilladelse til at spille musik i gågaden. På denne måde tjener du penge, mens du gør det, som du allerbedst kan lide. Når du tager rundt med dette, vil du samtidigt promovere dig selv og eventuelt kunne akkumulere din indtjening igennem potentielle nye kunder.

  • 4. Gør en god gerning for de ældre

  • Hvis du ønsker at få en dyb følelse af god samvittighed, mens du tjener penge, så kan du blive besøgsven for ældre mennesker. De fleste steder er dette et frivilligt arbejde, men der findes steder, hvor du bliver lønnet. Hvis du bliver besøgsven, så snakker du med de ældre, spiller med dem eller tager dem med på tur. Du vil danne nye relationer og blive klogere på livet, set fra en anden alder end din egen.