Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Her kan du nyde god takeaway i København

Der er seriøst mange gode spisesteder i København. Det gælder ikke mindst, hvis du er på udkig efter hurtig og nem mad, du kan tage med dig på farten. Her får du en række gode idéer til, hvor du skal købe takeaway i København.

Her kan du nyde god takeaway i København

 • #1: OLIOLI

 • Hvis du søger en lækker Østerbro take away restaurant, er OLIOLI et særdeles godt valg. Kæden har ligeledes spisesteder flere andre steder i København, så selvom du ikke befinder dig på lige netop Østerbro, behøver du ikke at føle dig snydt.

  Hos OLIOLI kan du stille sulten med lækre poke bowls. Denne spise er hawaiiansk, hvilket naturligvis kan ses på de eksotiske ingredienser, der blandt andet typisk omfatter ananas. Stifterne af OLIOLI har imidlertid begge asiatiske rødder, og derfor henter de også inspiration fra både det japanske, det thailandske og det koreanske køkken. Det vil sige, at du får en god blanding af lidt forskellige køkkener, når du besøger netop OLIOLI.

  Ud over at maden på OLIOLI smager fantastisk, tager den sig fantastisk ud. Der bliver gjort meget ud af at præsentere maden på smukkeste vis, så søger du mad, der er lige til Instagram, er dette også det oplagte spisested.

 • #2: Falafel Factory

 • Som du måske kan regne ud, ud fra navnet, har de hos Falafel Factory specialiseret sig i netop falafler. Du kan således få falafel i alverdens forskellige afskygninger hos netop denne kædes restauranter. Om du vil have helt klassiske falafler, eller du gerne vil have en mere krydret udgave eller en udgave fremstillet på eksempelvis grøntsager, er Falafel Factory stedet for dig.

  Ud over at du kan få forskellige typer falafler hos Falafel Factory, kan du naturligvis få dem i forskellige konstellationer. Nyd eksempelvis dine falafler i en lækker pita eller som en ”platte”, hvor du får lidt forskellige falafler samt dips og hjemmebagt brød.

  Du kan finde Falafel Factory flere forskellige steder i København, så uanset hvor du søger takeaway, er du sandsynligvis i nærheden af et af de lækre spisesteder.

 • #3: Gorm’s

 • Er du på udkig efter en virkelig god pizza? Så skal du kigge forbi Gorm’s. Her får du tynde, sprøde pizzabunde toppet med alverdens forskellige former for lækkert fyld. Der er noget for enhver smag, og du kan endda få dessertpizzaer, hvis du har en sød tand.

  Du finder Gorm’s på forskellige lokationer i København – og i resten af landet – så igen er det underordnet, hvor du helt specifikt befinder dig, når sulten melder sin ankomst.

  Blandt Gorm’s lokaliteter er Torvehallerne, som bestemt er et besøg værd. Om du skal spise eller ej, er det en oplevelse at gå rundt i Torvehallerne og kigge på de mange lækre boder. Du kan her finde alverdens forskellige delikatesser og specialiteter, og uanset om du gerne vil spise ude, købe takeaway eller handle ind til et lækkert hjemmelavet måltid, er Torvehallerne et besøg værd. Der er åbent i Torvehallerne hver eneste dag på nær mandag, så der er rig mulighed for at lægge vejen forbi.