Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Kom på en fortryllende rejse!

Det er blevet mere og mere vanligt at rejse på fantastiske rejser hele året. Mange danskere flygter fra vinteren med en tropisk rejse. Her kan du læse mere om fortryllende rejsemål og hvornår det er en god ide at tage afsted.

Kom på en fortryllende rejse!

De bedste måneder at rejse

Man kan godt få en billigere rejse hvis man vælger at rejse på lidt uortodokse tidspunkt. Det er mange danskere der har været nervøse for at rejse i julen, fordi det er en tid der er præget af traditioner herhjemme, men det behøver faktisk ikke at være noget man absolut skal. De fleste tænker på børnene når de undgår at sidde på en solfyldt strand på juleaften, men det er faktisk ikke sådan, at det behøver at være på den måde. Det er mange, ja faktisk flere og flere, der vælger at tilbringe juleferien i Thailand eller på kanarieøerne. En af de mange gode grunder til dette, er at det er på dette tidspunkt de fleste har fri og mulighed for at rejse langt og længe. Der er jo intet point i at rejse til for eksempel Thailand, en flyvetur der tager næsten 11 timer, kun for at være en uge. Du får meget længere ferie, hvis du vælger at rejse når skoleferien begynder inden jul og bliver til efter nytår. Det kan være skønt at fejre jul og nytår i udlandet, og det bliver med garanti en jul I aldrig kommer til at glemme - og måske en helt ny tradition?

Hvis du ikke vil fejre julen på en lækker feriedestination, så findes der andre tidspunkter at rejse på, der kan være både billige og skønne når det kommer til temperatur. Mange vælger for eksempel at rejse til eksotiske Thailand eller Vietnam i vinterferien i februar. Dette er faktisk et godt tidspunkt at rejse til syd-øst Asien, fordi det er en meget tør måned. Når man rejser til for eksempel Thailand i sommerferien kan der være meget regn - i februar er det som regel helt tørt. Det er vel ikke sjovt at rejse så langt kun for at sidde inde i regnen? Det er altså en god ide at rejse langt og varmt i vinterferien, måske kan du spare lidt ekstra ferie op og blive lidt længere?

Det nemmeste for de fleste er altså at rejse i sommerferien, men da kan det måske være en god ide at undgå lande, hvor der er regntid. Det kan være en bedre ide at tage til for eksempel kanarieøerne. Det som også er godt om sommeren, er at der er mange andre land der er varme, der ligger tættere på. Hvad med en solferie i Grækenland eller Tyrkiet? Dette er populære rejsemål, fordi det er godt vejr om sommeren. Det samme gælder for Egypten.

Find den billigste rejse - nemt og fleksibelt

Escapeway er et fleksibelt rejsebureau der du bestemmer rejsemålet og kan finde de bedste og billigste priser på flyrejser, hoteller og ferieboliger, selv på de mest populære rejsemål. Det er ikke en tjeneste for klassiske charterrejser, men en tjeneste som kombinerer fleksible rejser med lavprisfly og rutefly for at finde den bedste og laveste pris for lige præcis din ferie. Du bestemmer selv rejselængde og datoer - derfor er det en fleksibel måde at komme på en fantastisk rejse, og du kan selv bestemme hvor du skal hen. Det er ikke som med tjenester der finder restpladser på fly, hvor man skal være lidt mindre kræsen på hvornår man tager afsted for at finde den bedste pris. Du slipper også for at rejse på charterrejse, hvis du gerne vil have lidt mere frihed omkring din ferie.