Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

iPhone eller Android?

Det er et emne, folk for det meste har en holdning til: iPhone eller Andriod? Mange har en præference, og nogle kan endda blive ret passionerede i diskussionen om, hvad der er bedre. Dog er der mange ligheder mellem de to smartphone styresystemer, så det gælder mest bare om at finde ud af, hvad man foretrækker.

iPhone eller Android?

Stærke smartphones

Det er muligt at finde gode, stærke smartphones både, når man kigger på Androids og iPhones. Der er dog et noget større udvalg af Androids, da der er mange mærker af telefoner, der producerer telefoner til netop dette styresystem. For iPhones er det kun Apple, der producerer telefoner. Hvis man er kræsen med hensyn funktioner, specifikationer og design, kan Androids altså være en fordel, da der er større mulighed for at finde noget, der passer præcis til ens ønsker. Det er også muligt at gå udenom de store mærker og støtte mindre virksomheder, hvilket bidrager til at holde markedet konkurrencedygtigt.

Om det skal være iPhone eller Android kan altså komme an på, hvor meget man går op i at vælge selv. Androids har normalt også mulighed for at brugerdefinere telefonen mere end en iPhone. Til gengæld er Apple et stærkt mærke, og man kan derfor være sikker på, at man får en god telefon fra dem. Det er desuden smart at have en iPhone, hvis man også ejer andre Apple devices som en Mac eller iPad, da disse kan arbejde sammen.

Smag og behag

Ofte ender folk med at vælge den type telefon, der er vant til. Selvom det sker, at nogle skifter mellem Android og iPhone, er det ofte ikke tilfældet. Folk har det med at holde sig til det, de kender, og at skulle lære at bruge et nyt styresystem er noget, mange ikke gider at kaste sig ud i.

Diskussionen om, hvad der er bedre stopper muligvis aldrig, men det er helt sikkert muligt at finde rigtig gode telefoner på begge sider. Så vælg, hvad du foretrækker og prøv noget nyt, hvis du har lyst.