Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Hvad er egentlig Bitcoin?

Det er nærmest umuligt ikke at have hørt om Bitcoin. Kryptovalutabølgen, med Bitcoin i spidsen, skyllede for alvor over os for få år siden. Nu bliver det mere og mere vanligt at investere i Bitcoin, men hvad er det egentligt?

Hvad er egentlig Bitcoin?

Hvad er kryptovaluta?

Bitcoin er altså en form for såkaldt kryptovaluta. Kryptovaluta er en valuta der udelukkende eksisterer elektronisk. Det er altså ikke muligt at hæve kryptovaluta i fysisk form. Det der er særligt med kryptovaluta, er at det er baseret på det der kaldes blockchainteknologi, men det er ikke nødvendigt at forstå princippet omkring blockchain, for at investere i kryptovaluta.

Kryptovaluta har altså taget valutamarkedet med storm, og det der tidligere var forbeholdt IT-nørder og valutaeksperter, er nu på vej til at blive allemandseje. Bitcoin er nemlig over det hele. Det bliver også mere og mere vanligt at netbutikker, online casinoer og til og med enkelte rejsebureauer og flyselskaber, accepterer Bitcoin som valuta.

Kan jeg investere i kryptovaluta?

Køb Bitcoin og invester i kryptovaluta, der er utroligt mange muligheder. At investere i kryptovaluta er ikke nødvendigvis forbeholdt eksperter, der er mange der kan tjene penge på at investere i kryptovaluta. Den vanligste måde at investere på, er at købe og sælge valuta. Værdien af kryptovaluta bestemmes af hvor meget man er villig til at betale. Dette kan på mange måder minde om boligmarkedet, hvor tilbud og efterspørgsel, afgør boligens værdi. Der er heller ikke nogen centralbank eller pengeinstitut der regulerer eksempelvis Bitcoin - der er med andre ord ingen der ejer den.

Du kan vælge selv at købe og sælge valuta, eller du kan benytte dig af en tjeneste hvor en robot investerer pengene for dig. Der findes mange tjenester der tilbyder robotinvestering af kryptovaluta på nettet. Husk når du investerer, at du aldrig kan være sikker på at tjene penge på investeringen. Derfor skal du aldrig investere mere end du potentielt set har råd til at miste.