Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

En oplevelse ud over det sædvanlige

Skal du give en gave til en, du holder af, og som har fortjent lidt ekstra, eller trænger du selv til en oplevelse ud over det sædvanlige? Det kan synes helt umuligt at komme i tanke om den perfekte gave, hvis man gerne vil gøre lidt ekstra ud af det.

En oplevelse ud over det sædvanlige

Den rette gave er den ideelle måde at vise en person, at man holder af ham eller hende, men det hander også om at overraske vedkommende, måske kunne en oplevelse som Bridgewalking Middelfart, være noget vedkommende aldrig havde forventet!

Giv en oplevelse i gave

De fleste forbinder gaver med noget materielt. Når ønskelisten skal udfyldes, så består den i de fleste tilfælde af materielle ting, som modtageren har udset sig. Det såfremt man er så heldig at modtageren overhovedet har en ønskeliste.

Er man så uheldig, at personen der skal have en gave, ikke ønsker sig noget, så kan det først og fremmest gå hen og blive svært at finde på den perfekte gave. Desværre er det oftest tilfældet, og så kan man blive nødt til at tænke ud af boksen.

Den perfekte gave til ham eller hende, der ikke ønsker sig noget, er en oplevelsesgave, hvor selve oplevelsen er specielt tiltænkt ham eller hende ud fra hvad personen sætter pris på. Skal du finde på den perfekte gave til den eventyrlystne…

Hvad er Bridgewalking, tænker du måske? Bridgewalking er den perfekte gave til ham eller hende, der godt kan lide at mærke et sus i maven. Derudover er bridgewalking en uforglemmelig oplevelse, som kun er mulig få steder i verden, og heldigvis er Danmark et af dem.

Bridgewalking Middelfart

Bridgewalking er kun muligt fire steder i verden, og vi er så heldige at det kan lade sig gøre i vores lille land. Bridgewalking i Danmark foregår i Middelfart på Den Gamle Lillebæltsbro. Her har man mulighed for at komme op i 60 meters højde over vandoverfladen, og mærke suset i maven når togene og bilerne drøner forbi 20 meter under en.

Bridgewalking er en uforglemmelig og sjælden oplevelse, som kun de færreste havde drømt om nogensinde at komme til at opleve, indtil Bridgewalking blev muligt i Danmark. Bridgewalking i Middelfart åbnede i 2015, og siden da har tusindvis af turister forsøgt sig med denne sjældne og adrenalin-fremkaldende oplevelse, som nu kan lade sig gøre i Danmark.

Bridgewalking er en oplevelse ud over det sædvanlige, og hvis du kender gavemodtageren godt nok til at vide, at denne person med garanti vil sætte pris på en sådan oplevelse, så er bridgewalking vores bud på den ultimative gave til den eventyrlystne.

Oplevelsesgaver er perfekte til at give modtageren en uforglemmelig oplevelse, og det gode ved oplevelsesgaver er også, at i har mulighed for at bruge dem sammen. Ved at tage på oplevelse med en man holder af, har man mulighed for at skabe fælles minder, som man vil kunne tænke tilbage på mange år ud i fremtiden. Et minde varer længere end materielle ting, så hvis du vil give en gave, som ingen udløbsdato har, så er bridgewalking den perfekte gave.