Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Brøndby, 08/12/2018 - 10:30

Zorniger: Vejle er den bedste oprykker i min tid i Danmark

Brøndbys cheftræner er imponeret af Vejle, som har fortjent flere point, end holdet har fået, mener han.

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Af: /ritzau/

I Alexander Zornigers første sæson som cheftræner i Brøndby, sæsonen 2016/17, endte Lyngbys oprykkerhold med at vinde bronzemedaljer, men ifølge Brøndby-træneren er Vejle Boldklub det bedste oprykkerhold i hans tid i dansk fodbold.

Det siger Zorniger til Brøndbys hjemmeside før søndagens udekamp mod Vejle, der ligger næstsidst i Superligaen.

- For mig er Vejle uden tvivl det bedste hold, der er rykket op i Superligaen i de to og et halvt år, år jeg har været i Danmark. Men Vejle har også et relativt ungt hold, og der har de måske savnet lidt erfaring, som kunne have sikret dem lidt flere point i Superligaen.

- Det så vi senest, da Vejle spillede mod AGF i sidste runde (1-2-nederlag, red.), hvor de ellers spillede en virkelig flot kamp, men ikke fik et resultat med hjem, siger Zorniger.

Af denne sæsons tre oprykkere er Vejle dårligst placeret i tabellen. Lige over Vejle ligger Vendsyssel, der også har 16 point, mens Esbjerg på femtepladsen har 26 point.

Tilbage i juli spillede Brøndby og Vejle 1-1 på Brøndby Stadion, og selv om Brøndby har tabt syv gange i Superligaen i denne sæson, var det i kampen mod Vejle, at Brøndby mødte det sværeste hold at spille imod, mener Zorniger.

- Vejle er et utrolig spændende hold, og jeg synes faktisk, de fortjener at ligge højere i tabellen, end de gør. De spiller virkelig underholdende med en klar og tydelig spillestil, og de har hidtil i sæsonen været det måske sværeste hold, vi har mødt.

- Deres individuelle teknik er stærk, de har fart i deres spil med bolden og spiller med stor selvtillid, hvilket alt sammen er Adolfo Sormani (Vejles cheftræner, red.) klare aftryk.

- Selv om Adolfo lige nu har karantæne, så har det ikke påvirket deres måde at spille fodbold på, siger Brøndby-træneren.

Opgøret mellem Vejle og Brøndby sparkes i gang søndag klokken 18.

/ritzau/