Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Vi har lavet en liste over ting, som du ikke kan undvære, når baby kommer

Vi har lavet en liste over ting, som du ikke kan undvære, når baby kommer

Du har måske kæmpet for at nå hertil. Taget massevis af tests, som alle har vist en streg. Du har talt dage i din cyklus utallige gange og det har virket som en helt umulig opgave at finde dagen for din ægløsning. Men nu er dit største ønske endelig gået i opfyldelse og testen viste endelig to streger. Først og fremmest, tillykke med familieforøgelsen og velkommen hertil. Vi har lavet en liste over ting, som du helt sikkert ikke kan undvære, når baby kommer. Vi har både nogle helt basale og praktiske ting på listen, for selvom de virker helt basale, så kan vi love dig for, at du glemmer nogle af dem, når baby kommer. Derudover har vi også fundet nogle uundværlige ting, som du næsten er nødt til at anskaffe.

Vi starter med de helt basale og praktiske ting, som du ikke kan undvære

Og her giver det jo sig selv, at du skal købe bleer. Du skal virkelig købe bleer i massevis for vi kan garantere dig for, at du kommer til at skifte ble meget oftere end du kan forestille dig lige nu. Det bliver hårdt og der vil være dage, formentlig mange dage, hvor du bliver træt af det og hvor du ønsker at kaste bleerne langt væk. Men der bliver heldigvis endnu flere gode dage og de vil minde dig om, hvorfor hvert bleskift er det hele værd, så frygt ej. Der er mange praktiske ting udover bleer såsom vaskeklude, sutter, legetøj, tøj og meget mere. Listen er lang og den er lavet mange gange. Du har måske også allerede selv lavet en liste over alle de praktiske ting, som du skal anskaffe og vi vil derfor fokusere på den lidt sjovere liste, som vi har lavet.

Du er træt og du glemmer, så du har brug for hjælp til at huske

Og derfor er en helt essentiel og uundværlig ting at anskaffe en bog, også kaldets barnets bog, hvor du undervejs kan nedskrive og dokumentere alt. Du kan få barnets bog ringbind med forskellige logoer og du kan derfor vælge lige præcis den, som du føler passer bedst til dig og dine behov. Du kan også vælge at nedskrive disse ting på et stykke papir, men vi synes, at det er lidt sjovere at skrive det hele ind i en bog, som din lille baby senere kan få og læse alt om deres start på livet.