Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Valget af LED lys og pendellamper

Valget af LED lys og pendellamper

Lamper har meget at sige for indretningen i hjemmet. Udover at have det praktiske aspekt i form af at være pæreskjulere, så fortæller de også noget om dig. Alting er kommunikation og her er lamper ingen undtagelse. De siger noget om din stil, din tankegang og dig. Har du en stor farverig pendellampe hængene over spisebordet, fortæller det noget andet, end hvis det var en diskret sort lampeskærm.

Pæren skal vælges i den rigtige farve, eller der kan vælges løsninger, hvor farven eller varmen kan skiftes. Selve pendlen må dog siges at have mere at sige. Den skal både vælges ud fra det praktiske aspekt i form af hvilket niveau, pæren skal skjules på. Er det kun det skarpe skær, som skal skjules? Skal pæren kunne ses? Eller skal pæren skjules 100%? Det er overvejelser, som er værd at tage med, når der vælges pendellamper.

Dog er det også vigtigt at huske det ydre, når der skal vælges pendellamper til dine LED-lys. Det kan være svært at vælge, men et sted at starte kan være at kigge på farven. Ønsker du en bestemt farve? Så undersøg udvalget i den farve. Går du efter en bestemt form eller et bestemt materiale? Så kortlæg mulighederne for dette. Det kan være, at du nærmere går efter en bestemt stil eller en pendel, som netop passer ind i en bestemt stil.

Uanset dine ønsker, vil en opfordring dog altid lyde på at være åben og kigge på muligheder, som er udenfor dine kriterier. Du kan nemlig blive overrasket over det store udvalg af pendellamper. Du finder dem både som små og diskrete, store og prangende og alt der i mellem.

Alsidige lamper

Hos MrPerfect finder du pendellamper til enhver smag. Du finder den marrokanskinspirerede V-tag-pendellampe, som fås i både champagnefarve, metalsort og hvid. Modellen består af en cylinder med et betagende mønster, som afhjælper pærens stærke skær. Samtidig er mønstret gennemsigtigt, hvilket giver et tiltrækkende look, og sørger for at den kun består af én enkel farve, hvorfor den alligevel kan passe ind i den minimalistiske indretning.

Det store farvevalg gør den egnet til hjem og lokaler med flere forskellige væg- og møbelfarver, så om du er til farverig eller farvefri indretning, er en plads at finde til den. V-tag-lampen kan både have interesse for privat- og erhvervskunder, da den kan indrettes flot i private hjem, men også i restauranter.