Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Vælg en varmepumpe i top kvalitet

Vælg en varmepumpe i top kvalitet

Overvejer du at anskaffe en luft til vand varmepumpe? Så læs med i det følgende og bliv overbevist.

Skær ned på din varmeregning med en luft til vand varmepumpe

Når du vælger en luft til vand varmepumpe i stedet for et nyt fyr i forbindelse med udskiftning af det gamle kan du se frem til en stor økonomisk besparelse.

Faktisk kan du barbere langt over halvdelen af dine samlede udgifter til opvarmning af din og din families bolig over de næste mange år. Dette skyldes at en varmepumpe udnytter den tilførte energi på langt mere effektiv vis end et fyr.

Du får, med andre ord, samme eller højere ydelse, blot for et mindre beløb. Og dette er ikke den eneste grund til at skifte til en luft/vand varmepumpe.

Skån klimaet med en luft til vand varmepumpe

Der er flere gode fordele ved at skifte fyret ud med en luft/vand varmepumpe. Ikke alene sparer du som beskrevet i afsnittet oven for ganske betragtelige summer ved at lade brugsvand og cirkulationsvand opvarme ved hjælp af en luft/vand varmepumpe i stedet for et gammelt slidt olie, pille eller gas fyr. Du gør samtidig også dit for at støtte den grønne omstilling.

En luft til vand varmepumpe er nemlig den meste klima venlige opvarmningsform i private boliger. Den høje energi effektivitet, som er ansvarlig for den store økonomiske besparelse, forårsager nemlig samtidig en betydelig reduktion i udledningen af co2.

Derfor vil du med en luft til vand varmepumpe kunne give din husstand en grønnere og mere klima venlig profil uden at skulle lide afsavn på varme fronten.

Få hjælp til valg og køb af luft til vand varmepumpe

Hvis du har behov for hjælp i forbindelse med udvælgelse af den helt rigtige varmepumpe, kan det anbefales at du tager kontakt til Amalo.

Amalo er et Københavns baseret varmepumpe firma, som især har opnået berømmelse på grund af virksomhedens hovedinvester Martin Thorborg. Martin Thorborg valgte for nogle år siden at investere stort i det innovative og driftige firma, da han så potentialet i Amalos forretningsmodel og de dygtige fagfolk.

Amalo har valgt at satse 100% på luft til vand varmepumper, og er således specialister inden for netop dette felt. Du kan derfor trygt tage en snak med Amalo omkring dine ønsker og præferencer når det gælder varmepumper, og få Amalos bud på en holdbar luft til vand varmepumpe løsning. Klik ind og læs mere på Amalo.dk