Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Træt af din internetudbyder? 4 typiske problemer med danske internetudbydere

Internettet er blevet en fast del af langt de flestes hverdag. Internettet bruges, inden vi går ud ad døren om morgenen, det bruges på arbejdet, det bruges efter arbejde, og det bruges, inden vi lægger hovedet på hovedpuden om aftenen. Internettet er altså i høj grad vigtigt for, at vi har en velfungerende hverdag. I hvert fald finder mange, at internettet er en uundværlig del af hverdagen og livet. Derfor er det også vigtigt med en ordentlig internetudbyder, der kan tilbyde dig det, du har brug for. Det kan dog være svært at finde den bedste internetudbyder – se hvem de bedste internetudbydere er her. Herunder kan du læse om, hvad der typisk er problematisk ved danske internetudbydere samt, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge.

Træt af din internetudbyder? 4 typiske problemer med danske internetudbydere

Internetudbydere tilbyder kun høje hastigheder

Standarden er steget meget i løbet af få år. Derfor tilbyder langt de fleste internetudbydere også kun høje Mbit. Dette er i virkeligheden er fordel for de fleste, fordi det gør kvaliteten af internettet bedre. Dog kan det være en ulempe, hvis du ikke behøver mere end 10 Mbit. Du betaler nemlig for de ekstra Mbit, som du altså måske ikke har brug for.

Få udbydere tilbyder IPv6

Verden er løbet tør for IPv4-adresser, men danske internetudbydere er langt bagud med at udbyde IPv6. Dette er naturligvis et stort problem, som eksisterer hos langt de fleste danske internetudbydere. Der er kun ganske få internetudbydere, der rent faktisk har planer om at tilbyde IPv6 inden for den nærmeste fremtid. Du kan læse meget mere om dette ved at klikke her.

Nettet er for langsomt

Dette hænger ikke godt sammen med det første punkt på listen. Ikke desto mindre synes mange dog at have problemer med hastigheden på internettet. Om det har noget at gøre med internetudbyderne, eller det har noget at gøre med, at man har valgt en for lav hastighed, er svært at sige. Dog er det et generelt problem, som mange oplever med forskellige danske internetudbydere.

De bruger samme bredbånd

Rigtig mange danske internetudbydere bruger det samme bredbånd. Dette skyldes, at det er utrolig dyrt for internetudbydere at grave sine egne internetkabler ned. I stedet for at gøre dette kan internetudbyderne leje sig ind på en andens netværk. I Danmark opererer langt de fleste internetudbydere fra TDC’s netværk, fordi TDC i mange år har haft det bedste internet med den bedste dækning. Generelt er dette sjældent tydeligt, og derfor kommer mange til at betale overpris for noget, de kan få billigere et andet sted. Hvis du skal vælge mellem forskellige udbydere, der bruger samme netværk, kan du nemlig blot gå efter det billigste; produktet er som udgangspunkt det samme.