Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Top 12 bedste kryptovalutaer at købe lige nu i 2023

Top 12 bedste kryptovalutaer at købe lige nu i 2023

Eksperter forudser, at 2023 bliver året, hvor krypto markedsforholdene endelig begynder at blive bedre, efter al tumulten i 2022, hvor bear market forholdene bed sig fast og barberede milliarder af værdien på ​​digitale valutaer over hele linjen.

Selvom en tilbagevenden til et fuldt bull market som i 2021 er usandsynligt i 2023, har Bitcoin (BTC) kæmpet sig over $20.000, hvilket har ført til, at adskillige andre krypto aktiver har oplevet fremgang i den tidlige del af 2023. Faktisk er mange kryptovaluta priser stadig lave nok til at, krypto aktiv entusiaster kan opnå betydelige gevinster i løbet af de kommende måneder, og før den næste Bitcoin halverings begivenhed næste år.

Her er de 12 bedste digitale valuta tokens man kan købe nu i 2023 for betydelige afkast ved udgangen af ​​året og frem:

 • Metacade (MCADE)
 • AltSignals (ASI)
 • Ethereum (ETH)
 • Binance Coin (BNB)
 • Cardano (ADA)
 • Ripple (XRP)
 • Solana (SOL)
 • Shiba Inu (SHIB)
 • Polygon (MATIC)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Chainlink (LINK)
 • Uniswap (UNI)

Metacade (MCADE) – Bedste nye GameFi token

Hvad er Metacade?

Metacade er et af de mest spændende splinternye krypto projekter, der går efter at samle gaming entusiaster og krypto fans ét sted. Denne virtuelle online-arkade er et Ethereum-baseret projekt, der vil være vært for det mest omfattende udvalg af klassiske arkade titler, og de nyeste, mest innovative titler, der udelukkende bruger Web3-teknologi og uovertruffen play-to-earn (P2E) mekanik.

Metacade lancerede for nylig sin presale begivenhed, som opbyggede et enormt momentum i begyndelsen af ​​2023 og rejste $12.2m på bare 17 uger, idet investorer strømmer til for at købe dets native MCADE token til attraktive priser.

Sammen med sit store udvalg af spil titler og enestående play-to-earn motor, placerer Metacade fællesskabet i hjertet af sine planer om at sætte sig for bordenden i GameFi krypto fællesskabet. MCADE token indehavere vil blive tildelt den værdifulde funktion at få adgang til forskellige muligheder for at optjene belønninger, såsom Create2Earn, Compete2Earn og Work2Earn. Hvert initiativ gør det muligt for brugere at interagere med hubben på forskellige måder og optjene krypto belønninger.

Hvorfor bør du overveje at investere i MCADE tokenet?

Metacade’s native MCADE token er en interessant investeringsmulighed. I øjeblikket er den tilgængelig tilgængelig til den ekstremt lave pris på $0.0185 i presalets final fase, og tokenets fremragende tokenomics og høje brugsværdi det til en attraktiv tilføjelse til enhver krypto portefølje.

På samme måde vil dens banebrydende Metagrants ordning, der tilbyder finansiering til udviklere for at skabe nye titler eksklusivt til Metacade, potentielt drive vækst på platformen og stimulere hele krypto gaming industrien.

Derudover kan udviklere ansøge om finansiering, som fællesskabet herefter stemmer om. De ideer, der får flest stemmer får mulighed for at komme i produktion, hvilket betyder at fællesskabet er i stand til at se de spil, de ønsker at spille, blive til virkelighed. Alt dette betyder, at MCADE er en særdeles spændende og unik krypto.

Risici ved at investere iMCADE

Den nuværende pris på MCADE vil stige til $0.02 ved afslutningen af presale begivenheden. Efter dette trin vil tokenet blive frigivet på børser som UNISWAP og være tilgængeligt for det større krypto marked.

Med et fast udbud af tokens, og Metacades adskillige fordele der favner bredt, kunne efterspørgslen på MCADE tokenet eksplodere og drive prisen i vejret. Selvfølgelig er Metacade, ligesom mange andre krypto aktiver, påvirket af generelle markedsudsving, og investorer bør altid sætte sig ind i projekterne, før de investerer i enhver kryptovaluta.

>>> Du kan deltage i Metacade krypto presale her <<<

AltSignals - Trading signal leder der omfavner kraften fra AI

Hvad er AltSignals?

AltSignals er en veletableret markedsledende udbyder af trading signaler, der udvikler den mest avancerede AI-teknologi for at give brugerne markedsanalyser for at maksimere deres trading effektivitet og resultater.

Platformens AltAlgo™ indikator vil i sidste ende blive drevet af det nye ActualizeAI drevne trading toolkit, der kombinerer flere af de nyeste AI aktiverede teknologier og giver brugerne adgang til de mest opdaterede handelssignaler. ActualizeAI vil bruge maskinlæring, prædiktiv modellering og naturlig sprogbehandling (NLP) til at gennemsøge markeder 24/7 og give brugerne de bedst mulige trading informationer..

AltSignals booster sit tilbud med frigivelsen af ​​sit native ASI token sammen med sin AI Members Club. ASI tokenet vil give medlemmer eksklusiv tidlig adgang til lukrative presales og private salgsmuligheder på tværs af Web3 sektoren. Dette er blot en af ​​de mange fordele, der er tilgængelig for ASI token indehavere.

Grunde til at du bør overveje at købe ASI

ASI token presalet er en af ​​de mest spændende ICO'er i 2023. Med dets token presale, der lanceres til en pris på kun $0.012 pr. token, tilbyder ASI et massivt potentiale, ligesom AltSignals selv gør som den førende udbyder af nøjagtige AI aktiverede trading signaler på krypto markedet.

ASI fællesskabet vil drage fordel af den massive opbakning fra en veletableret og højt betroet platform, som højst sandsynligt vil inspirere token prisen, som vil stige fra $0.012 til $0.02274 under presalet, og eksperter forudser, at det kan se en betydelig stigning, når det rammer børser såsom Uniswap.

Risici ved at investere i ASI

Der er naturligvis risici ved at investere i nye kryptovaluta projekter som ASI i dets presale fase. Men som et nyt token, fra en allerede allerede etableret trading signal indikator, har markedskræfterne en meget lavere effekt, hvilket betyder at eventuelle bearish markedsforhold forhåbentlig vil have en ubetydelig effekt på priserne, sammenlignet med mindre etablerede projekter.

>>> Du kan deltage i AltSignals krypto presale her <<<

Ethereum (ETH) – Blockchain gigant med spændende nye opdateringer

Hvad er Ethereum?

Ethereum er den mest populære mønt målt på markedsværdi, og værdi udover Bitcoin, og er fortsat verdens førende blockchain udbyder. Det er en decentraliseret open source kæde med fremragende smart contract funktionalitet, der giver brugerne mulighed for nemt at bygge decentraliserede applikationer (dApps).

Ethereums position som den førende blockchain udbyder, er blevet truet af nyere layer 1 blockchains, særligt på grund af dens originale layer 1 proof-of-work (PoW) konsensus, der har vist sig at være dyr, ineffektiv og langsom sammenlignet med nyere og mere moderne platforme. Ethereum udviklere forbedrede mange af disse problemer i 2022 med Shanghai opgraderingen, som faciliterede en overgang til den meget mindre klodsede proof-of-stake (PoS) mekanisme.

Grunde til at du bør overveje at investere i ETH

ETHs seneste stigning i værdi afspejler en generel forbedring på globale kryptovaluta markeder, men kan også tilskrives den vellykkede udrulning af Ethereum 2.0. Ethereum hævder, at overgangen til en proof-of-stake konsensus mekanisme reducerer energiforbruget med omkring 99,95% sammenlignet med den tidligere PoW-konsensus, hvilket gør ETH til et meget mere attraktivt bud, sammenlignet med andre kryptoer. Gas fees er dog stadig til den høje side.

Yderligere udviklinger forventes i 2023 og 2024, såsom en ny sharding-mekanisme, der vil udvide Ethereum netværkets data lagringskapacitet, øge skalerbarheden og reducere transaktionsgebyrer. Disse nye funktioner ser ud til at cementere Ethereum økosystemet som et af verdens førende krypto aktiver i de kommende år.

Risici ved at investere i ETH

Det tætte sammenkobling af Ethereums økosystem til Bitcoin, gør det til en af ​​de mest modstandsdygtige mønter over for generelle markedsudsving, hvilket betyder, at prisen på ETH er væsentligt mindre påvirket under de nuværende bear market forhold. Flere globale regeringer overvejer at indføre regulering af kryptomarkeder. Enhver regulering, der ødelægger friheden hos de største kryptovalutaer bortset fra Bitcoin, såsom Ethereum, kan påvirke prisen på ETH negativt.

Binance Coin (BNB) – Smart Chain understøttet af centraliseret børs gigant

Hvad er Binance Coin?

Binance er bedst kendt i krypto verdenen som værende den dominerende centraliserede krypto børs, der er vært for den største trading volumen af ​​globale transaktioner. Men sideløbende med børsen har Binance brugt betydelige summer på at udvikle sit økosystem til at producere sin egen blockchain, Binance Smart Chain. Kryptovalutaen skabt af Binance kaldes BNB, som er blockchainens native token.

Med opbakning fra en krypto gigant i form af Binance, er Binance Smart Chain nået langt på meget kort tid. Binance Smart Chain er betydeligt mere centraliseret end andre, såsom Ethereum, men tilbyder transaktionsgebyrer fra helt ned til $0.02 og hurtige blok tider. Dette har gjort Binance’s blockchain teknologi enormt populær hos flere nye projekter fra decentraliserede krypto børser til non-fungible tokens.

Derfor bør du overveje at købe BNB

Binance Smart Chain har fremragende funktionalitet til at understøtte smart contracts, som flere eksisterende projekter, allerede har brugt. Men med sine sparsomme gas fees ser dette ud til at gøre chainen til en mere og mere populær destination for flere nye projekter i de kommende år.

BNB token indehavere har også mulighed for at stake deres BNB tokens, hvilket giver mulighed for at optjene belønninger, idet deres tokens understøtter transaktioner på platformen. Denne billige, effektive og sikre vej til markedet for udviklere kunne give fremragende afkast til investorer i BNB. Selvom BNB allerede har en høj markedsværdi, er der et betydeligt potentiale for overlegne afkast, især imens Binance Smart Chain stimulerer vækst i krypto industrier.

Risici ved investering i BNB

Binances stærke markedsværdi, og plads til vækst, gør det til et attraktivt token for investorer, der foretrækker at købe et etableret token. Binances lagdelte tilbud medfører dog en øget risiko for at blive devalueret, ikke bare når krypto markederne rammes af bearish forhold, men også hvis blot én del af deres økosystem svigter, da tilliden til hele Binance økosystemet da vil lide et betydeligt knæk.

Cardano (ADA) - Meget skalerbart blockchain-netværk

Hvad er Cardano?

Cardano er oprettet af den tidligere medstifter af Ethereum, Charles Hoskinson, og er en blockchain, der blev bygget for at løse nogle af begrænsningerne ved Ethereum nævnt nedenfor. Hoskinson og udviklingsteamet lavede masser af dybdegående forskning, da de designede Cardano, og alt er blevet peer-reviewet af akademikere for at sikre kvaliteten af ​​kodningen og platformens funktionalitet.

To af de væsentlige begrænsninger ved Ethereum, som Cardano tilbød alternativer til, er hastigheden og omkostningerne, hvormed transaktioner valideres via dets proof-of-stake konsensus mekanisme sammenlignet med ETHs uhåndterlige proof-of-work konsensus. Derudover tillader Cardanos lagdelte arkitektur, som indeholder Cardano Settlement Layer (CSL) og Cardano Computation Layer (CCL), at transaktionsbehandling og hosting af decentraliserede apps kan opdeles på forskellige netværk.

Denne flerlagede tilgang giver udviklere væsentligt større skalerbarhed og fleksibilitet, samtidig med, at den reducerer den computerkraft, der kræves for at mine blokke, hvilket fører til større decentraliseret netværkskontrol.

Derfor bør du overveje at købe ADA

Den revolutionerende karakter af Cardanos blockchain teknologi opbyggede hurtigt en loyal og dedikeret fanskare, hvilket gør den til en af ​​de mest aktive layer 1 blockchain platforme til dApp-udvikling. Med kryptovaluta projekter, der spænder fra non-fungible tokens til decentraliserede finans løsninger, stoler udviklere på Cardanos platform som værende én af ​​de mest sikre og fleksible på trods af Ethereums seneste nye udgivelser.

Dette spirende omdømme tiltrækker til stadighed flere udviklere til platformen for at bygge nye projekter, hvilket fører til en potentiel trinvis ændring i antallet af transaktioner, der udføres på platformen og en stigning i prisen på ADA.

Risici ved at investere i ADA

Der er et par synlige trusler forude for Cardano, på trods af dets fortsatte høje profil og tilbud af høj kvalitet. Med Ethereum netværket, der arbejder på højtryk for at udvikle nye funktioner, kan udviklere vende Cardano ryggen til fordel for blockchain giganten.

Derudover kan ADAs høje totale markedsværdi begrænse det afkast, investorer kan få, specielt da mange af de projekter, det er vært for, er i de tidligere stadier af deres udvikling.

Ripple (XRP) – Bedste bank mønt på krypto markedet

Hvad er Ripple?

Ripple er en velkendt decentral finans løsning etableret i 2012, der bruger sin egen RippleNet platform til at facilitere internationale betalinger på tværs af grænser. Det native XRP token forsyner systemet med likviditet og agerer som brovaluta til at generere indtægter, idet Ripple ser ud til vil tage kampen op med det relativt dyre og tidskrævende SWIFT-system.

XRP cementerer sig selv i top ti kryptovalutaer efter markedsværdi. De har adskillige store navne i ryggen, såsom store globale banker, der enten benytter Ripple til at sætte gang i internationale betalinger til væsentligt lavere omkostninger og transaktionstider på sekunder i stedet for potentielt dage, eller der tester andre dele af Ripple’s løsninger.

Hvorfor du bør overveje at købe XRP

Mange investorer er blevet afskrækket af den igangværende retssag anlagt af US Securities and Exchange Commission mod Ripple, som udfordrer XRP tokenets gyldighed som en decentraliseret kryptovaluta og sår tvivl om, om det i virkeligheden er et værdipapir. Globale finansielle giganter fortsætter dog med at strømme til Ripple og leverer platformen, der gør det muligt for udviklere at lave decentrale applikationer og uovertruffen adgang til nogle af de mest magtfulde banker verden over.

Denne opbakning sammenholdt med Ripples eksisterende loyale og dedikerede fællesskab, har overbevist mange om, at retssagen vil falde til Ripple’s fordel. Hvis det er tilfældet, forventer analytikere, at prisen på XRP vil stryge i vejret, i takt med at flere kunder vil gå mod Ripple som et alternativ til status quo.

Risici ved at investere i XRP

Ripples største potentielle styrke er også dens største risiko. Selvom dets høje eksisterende markedsværdi kan begrænse Ripple investorernes afkast, er den væsentligste trussel, hvad udfaldet af retssagen mod Ripple kan betyde for prisen på XRP.

Med en beslutning, der forventes senere i 2023, vil denne effekt kunne realiseres, før vi ved af det.

Solana (SOL) – Fremragende layer 1 protokol fortsætter med at trives

Hvad er Solana?

Solana er en layer 1 proof-of-stake blockchain udbyder, der er udviklet på næsten samme måde som Cardano for at udfordre, Ethereums monopol som en decentral protokol leverandør samtidig med, at den tilbyder løsninger på nogle af de problemer, udviklere står over for, når de bruger Ethereum blockchain.

Den væsentlige forskel mellem Solana og Cardano er dens banebrydende brug af en proof-of-history konsensus mekanisme sammen med proof-of-stake for at tilbyde fremragende skalerbarhed og fleksibilitet, samtidig med, at det er sig billigere, hurtigere og med en langt større transaktions kapacitet - specielt i forhold til Ethereum. Solana er en af ​​de største konkurrenter til Ethereums overvældende jerngreb om blockchain området.

Derfor bør du overveje at købe SOL

Solanas netværk er drevet af det native token (SOL) og er blevet den foretrukne kæde for mange kryptovaluta projekter i de senere år. En af de største anvendelser af Solana har været inden for digital fast ejendom, et område hvor Ethereum stadig regerer, men hvor Solanas ekstra skalerbarhed udgør et lokkende alternativ for udviklere.

SOL er en mønt, der ser ud til at have betydelige muligheder for at øge sin markedsværdi i løbet af de kommende år og som kan udfordre Cardano, især hvis den fortsætter med at tiltrække et stadigt voksende antal nye projekter og udviklere til sin platform. Efterhånden som disse nye projekter bliver færdige, vil værdien af ​​SOL vokse, hvilket gør det til en fremragende langsigtet investering.

Risici ved at investere i SOL

Selvom Solana har disrupted blockchain rummet, har det til tider vist sig at være sin egen værste fjende. Ved flere lejligheder er netværket blevet tvunget til at stoppe for at løse problemer. Fortsætter disse driftsproblemer på længere sigt, og kan man ikke tilbyde udviklere et stabilt netværk, så de får lyst til at vende hjem, kan man i sidste ende stå med projekter, der går andre steder hen for at få deres smart contract konsensus.

Shiba Inu (SHIB) – Bedste valuta for ETH-20 meme mønter

Hvad er Shiba Inu?

Shiba Inu er et meme mønt blockchain projekt, der fik sin inspiration fra Dogecoin. Det har udviklet sit eget spirende og passionerede supporter fællesskab. Som et resultat heraf har den native SHIB mønt klaret sig ud over al forventning. Den vinder nu indpas som et governance token efter at have udviklet en platform, der giver brugerne mulighed for at deltage i dens decentraliserede finance3 løsning.

Selvom meme mønter ofte har en begrænset appel til overfor krypto fans, og nogle gange mangler brugbarhed i den virkelige verden, har SHIB holdt stand og præsteret fremragende under 2022’s bear market. Det har redet på bølgerne af ekstrem volatilitet og er fortsat plantet solidt i top 20 kryptovalutaer efter markedsværdi.

Derfor bør du overveje at købe SHIB

Mens mange krypto investorer fortsat er skeptiske over for den nytteværdi, der tilbydes af SHIB's native kryptovaluta og sætter den i samme klasse med andre lav-værdi tokens, fastholder dens fans, at SHIB er en fremragende mønt med en betydelig rabat, især nu hvor Shiba Inu har skabt en DeFi løsning til at fylde dets utility token tomrum.

Derudover høster SHIB fordelene af sin implementering på Ethereum blockchain, som giver sikkerhed, stabilitet og øget funktionalitet takket være Ethereums overgang til proof-of-stake konsensus.

Risici ved at investere i SHIB

I modsætning til den flydeevne SHIB'er dedikerede legion af følgere giver tokenet, peger skeptikere på meme mønternes meget volatile karakter på kryptovaluta markeder med markante toppe og lavpunkter i deres pris performance. Selvom Shiba Inu vil forsøge at stabilisere denne volatilitet med deres DeFi løsning, er der en risiko for, at de har lagt alle deres æg i én højrisiko kurv uden sikkerhed for succes.

Polygon (MATIC) – Transformativ blockchain teknologi muliggør interoperabilitet

Hvad er polygon?

Polygon, tidligere Matic Network, er en layer 2 blockchain løsning, der nyder godt af opbakning fra de store krypto navne Coinbase og Binance. Det går efter at stimulere krypto adoption ved at løse de igangværende skalerbarhedsproblemer på blockchains. Polygon opnår dette ved at kombinere Plasma Framework og proof-of-stake konsensus mekanisme.

Som et resultat hævder Polygon, at der kan opnås op til 65.000 transaktioner pr. sekund på en af ​​dens sidechains, samt block bekræftelses tider på under to sekunder. Denne sidechain funktion tillader interoperabilitet og har potentiale til at huse ubegrænsede decentraliserede apps på deres netværk uden at kompromittere netværkets ydeevne.

Derfor bør du overveje at købe MATIC

Polygons native MATIC-mønt er solidt etableret i top 10-listen over valutaer efter markedsværdi. Det ser ud til at blive hængende der lige foreløbig, idet Polygon har dannet partnerskaber med indflydelsesrige navne, inklusive Disney.

Derudover gør lanceringen af ​​en kraftfuld ny løsning, designet til at forbedre skalerbarheden for Ethereum blockchain, MATIC, til en endnu mere fristende udsigt for krypto investorer, der søger gode afkast i 2023 og derefter.

Risici ved at investere i MATIC

Som med enhver blockchain skaleringsløsning medfører en investering i MATIC nogle mindre risici. For det første har det allerede en ret høj markedsværdi, selvom de fleste analytikere stadig ser et godt vækstpotentiale. Derudover bliver markedet for blockchain skalerings løsninger mere og mere konkurrencepræget, så der er et intenst pres på Polygon for at være på forkant med sine skalerbarhedsmuligheder. Polygon teamet har dog en first mover fordel i layer 2 løsninger.

Dogecoin (DOGE) – Bedste meme mønt investering

Hvad er Dogecoin?

Dogecoin er en sjældenhed i krypto kredse - et projekt med sans for humor. Dogecoin, der oprindeligt blev udviklet som et sjovt alternativ til Bitcoins guldstandard, har udviklet et ry som et tilgængeligt og sjovt indgangs punkt for krypto nybegyndere. I løbet af de seneste år har DOGE fået en stor og dedikeret tilhængerskare, herunder Elon Musk.

Selvom der har været meget lidt udvikling på projektet i denne periode, mener mange – inklusive Musk – at der er flere overbevisende brugscases, Dogecoin kan undersøge i de kommende år. Disse muligheder inkluderer, at den digitale valuta bliver et alternativ til fiat-valuta og leverer smarte kontrakter.

Derfor bør du overveje at købe DOGE

Hvis opbakningen fra Elon Musk ikke er nok til, at du vil have fingrene i DOGE, en af ​​de billigste mønter efter værdi, men i top 10 efter markedsværdi, kunne rygterne om at Dogecoin kunne skifte til proof-of-stake i fremtiden, hvilket ville hjælpe dem, der går op i miljøet måske gøre det for dig.

Derudover fortsætter Dogecoin med at være et fremragende indgangspunkt for nye krypto fans, samtidig med, at det bevarer sin status som et solidt etableret projekt, hvilket betyder, at det vil eksistere i det lange løb.

Risici ved at investere i DOGE

Mønter som DOGE er meget flygtige og reagerer mere på markedskræfternes luner og lyster end andre projekter. Derudover hjælper den høje markedsværdi og den store allokering af mønter med, at holde DOGE prisen lavere end, et fast udbud ville. Dette, sammenholdt med den lave nytteværdi der er knyttet til Dogecoin, kan være med til at holde et loft over de mulige afkast for dem der investerer i DOGE.

Chainlink (LINK) – Sikring af on-chain data

Hvad er Chainlink?

Chainlink er et projekt, der bruger sit native token (LINK) til at muliggøre økonomiske incitamenter, der tillader trustless datahentning via dets decentraliserede orakelnetværk (DON) og tilbyder en løsning på det, der er kendt som orakelproblemet. Selvom Chainlink er hostet på Ethereum blockchain, er det kædeagnostisk, hvilket giver decentraliserede applikationer og smart contracts adgang til data uden for blockchain.

Derfor bør du overveje at købe LINK

LINK krypto tokenet spiller en essentiel rolle i Chainlinks funktionalitet, hvilket betyder, at det er en mønt, der giver indehaverne nogle af de mest betydningsfulde nytteværdier af alle kryptovalutaer. Forsøg med den internationale betalings gigant SWIFT har givet positive resultater, hvilket potentielt åbner op for at Chainlink kan spille en massiv rolle i globale finansielle betalinger i de kommende år.

Derudover vil anmodninger om blockchain data kun vokse i de kommende år. Chainlinks tidlige drift i denne sektor vil sandsynligvis have en kæmpe effekt på værdien af ​​LINK, imens dette behov fortsætter med at vokse. Dette gør LINK til en fremragende krypto at investere i i år.

Risici ved at investere i LINK

Som et veletableret projekt, hvis fordele allerede er velkendte, er Chainlink afhængig af et stadigt stigende antal højprofilerede partnerskaber for at fortsætte sin vækst. Mens SWIFT-partnerskabet er et fremragende udgangspunkt, kan alternativer true Chainlink, når andre globale finansielle institutioner kommer ind på kryptovaluta markedet.

Uniswap (UNI) – Førende decentraliseret krypto børs

Hvad er Uniswap?

Uniswap er en Ethereum blockchain-hostet decentraliseret børs, der giver brugerne mulighed for at købe, sælge og handle andre kryptovalutaer uden begrænsningerne på en centraliseret udveksling. Platformen muliggør overførsler mellem større kryptovalutaer ved hjælp af den automatiserede market maker (AMM) handelsmetode.

Brugere leverer likviditet til Uniswap ved at deponere en af ​​to krypto-tokens i likviditets puljer til gengæld for en del af de transaktionsgebyrer, børsen genererer. Dette åbner op for en kilde til passiv indkomst for brugerne, så deres investering kan arbejde for dem, uden at man behøver foretage sig noget. Derudover får andre krypto brugere adgang til likviditeten på børsen, hvilket gavner deres muligheder for at trade andre mønter.

Derfor bør du overveje at købe UNI

Det native token (UNI) har nydt godt af den kritiske rolle, som Uniswap har spillet i at notere nye valutaer, der ikke har nået de kendte børser. Dets Ethereum baserede rødder har givet Uniswap en meget sikker og stabil platform, som kombineret med Uniswaps indflydelse på nye projekter, kunne betyde, at vi kan se en stigning efterhånden, som flere TradFi virksomheder begynder at blive involveret i krypto området, hvilket gør UNI-tokenet til en fremragende krypto at investere i.

Risici ved at investere i UNI

Uniswap står over for de samme udfordringer, som de fleste andre etablerede projekter. Deres tjenester er veletablerede og risikerer at møde skarpere konkurrence på layer-1 blockchain kryptovaluta området. Derudover kan det have brug for hjælp til at fastholde sin rolle som den førende decentraliserede børs i de kommende måneder og år.

Konklusion: Hvilken er den bedste krypto at købe lige nu i 2023?

Adskillige krypto aktiver ser ud til at kunne skabe betydelige afkast i 2023, specielt når man medregner de forventede lempelser af bear market forholdene, som året skrider frem. Metacade er en af ​​de nye favoritter blandt analytikere og branchens eksperter. Det forventes at kunne give en kæmpe mulighed for de kyndige investorer, der kom med under presale eventet.

MCADE er et fremragende utility token med gode tokenomics og en lang række tillokkende funktioner, og derfor er det det oplagte valg for tidlige investorer, der leder efter den bedste krypto at købe i 2023.

Relaterede ofte stillede spørgsmål om krypto

Hvad er kryptovalutaer?

Kryptovalutaer er digitale aktiver, der bruger krypteringsteknologi til at verificere transaktioner under sikre forhold ved hjælp af kryptografi. Denne teknologi leveres af blockchains, et distribueret ledger system, der muliggør transaktioner, der valideres af et netværk af computere.

Nogle kryptovalutaer er decentraliserede, og mange flere ønsker at blive det, hvilket betyder, at en centralbank, regering eller anden central myndighed ikke kontrollerer dem.

Hvad er krypto presales?

Krypto presales, ofte omtalt som en ICO, er en metode, krypto projekter bruger til at rejse midler, før de tilbyder deres mønter til offentligheden på krypto børser.

Under presale arrangementet tilbyder et projekt et begrænset antal mønter til en udvalgt gruppe af kryptovaluta investorer til en fast pris og ofte med en markant rabat. De rejste midler er med til at støtte projektets udvikling, og belønner tidlige investorer med større potentielle afkast, når mønten bliver børsnoteret.

Hvilke krypto aktiver vil eksplodere i 2023?

Det er altid svært at forudsige fremtidens bedste kryptovaluta.Presale krypto aktiver med en stram projektplan, høj nytteværdi og stort potentiale til at blive førende i deres sektor, er dog det typiske valg blandt investorer, der leder efter den næste gigantiske vækst hos krypto aktiver. Metacade er et sådant projekt, der ser ud til at blive et førende GameFi projekt i de kommende år.

Hvilken er den bedste krypto at købe i dag på kort sigt?

Metacade er et af de bedste krypto projekter, der har potentiale til at levere gode kortsigtede afkast takket være dets lave presale pris og faste forsyning af tokens. AltSignals' ASI, der også snart tilbyder et krypto presale, ligner ligeledes en oplagt kortsigtet investering, når man medregner ASI tokenets lancering, grundet dets AI teknologi og støtte fra en veletableret platform.

Hvilken krypto har det bedste langsigtede investeringspotentiale?

Krypto verdenen udvikler sig lynhurtigt, og det kan være meget svært at forudsige hvilken kryptovaluta, der vil performe godt på lang sigt. GameFi sektoren forventes dog at sprede sig i løbet af de kommende år. Dette vil medføre flere nye blockchain spilplatforme, som kan have fremragende langsigtede investeringsudsigter.

Metacades multi-spil platform adskiller den allerede fra mange af dets konkurrenter, som er afhængige af en enkelt titel eller en begrænset spiloplevelse. I kombination med dets mange andre spændende funktioner, kan Metacade dominere GameFi-sektoren i mange år og kan meget vel være den bedste krypto at købe for langsigtede investorer lige nu.

Hvad er den bedste krypto at købe nu i 2023?

Nøglen til at finde de bedste kryptovalutaer at investere i, i år, er den samme som alle de andre år. Det kritiske er at finde de projekter med det højeste potentiale, til den laveste token værdi. Ofte vil projekter der gør det muligt for udviklere at bygge og udvikle økosystemet tilskynde til yderligere vækst i de kommende år. Enhver kryptovaluta, der inkorporerer stabil vækst i dets roadmap, vil næsten altid være den bedste krypto, man kan købe.

Du kan deltage i Metacade presalet her.

Du kan deltage i AltSignals presalet her.