Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Tag bedemanden med på råd i forbindelse med den sidste afsked

Tag bedemanden med på råd i forbindelse med den sidste afsked

Når en af vore kære går bort, står vi tilbage med minderne, sorgen og følelsen af tab. Det er nærmest uundgåeligt, og andet ville da også være lidt mærkeligt. Har man mistet en af sine kære, kan det være svært at finde overskud og klarhed i tankerne til at overskue det praktiske i forbindelse med bisættelsen eller begravelsen. Mange har hovedet fuldt af tanker om den afdøde, naturligvis. Derfor er det godt at der findes bedemænd, som kan rådgive og hjælpe.

Lavendla er en hjemmeside, hvor man kan få kontakt til en bedemand i lokalområdet, som kan hjælpe med at planlægge det sidste farvel til vore kære. Her finder man også en liste med gode råd til hvad man skal gøre, når man står med en afdød. Denne liste er god at have, især hvis man har svært ved selv at overskue det praktiske. Hvis man læser den, så kan man jo tage sine egne notater, så man har en personlig liste at gå efter, når man skal planlægge begravelsen eller bisættelsen af en nærtstående.

Nu vi taler om lister

Glem ikke at gå den afdødes gemmer efter, inden du planlægger ceremonien. Det kan jo være at den afdøde har efterladt sig et papir med ønsker til bisættelsen eller begravelsen. Det kan være en liste med yndlingssalmer, favoritblomster, en præst, den afdøde foretrak. Alt sammen oplysninger, som kan være guld værd, når man skal planlægge det sidste farvel. Det kan i øvrigt anbefales at man selv noterer sine egne ønsker, også selvom man ikke har tænkt sig at gå bort lige med det samme.

Men gå ind på lavendla.dk og find huskelisten for efterladte, hvis du har brug for overblik. Den er nyttig og giver god hjælp, når det praktiske skal klares. I det hele taget er der meget på Lavendlas hjemmeside, som kan være spændende at læse. Her finder du også telefonnumre og e-mail til din lokale bedemand, så I kan komme i gang med planlægningen.

Et godt rygte er vigtigt

Lavendla bliver ofte anmeldt på Trustpilot. Man tænker ikke over at også bedemænd får stjerner her, men det gør de. Lavendla har en høj score på 4,7 ud af 5 mulige. Det giver selvfølgelig selvtillid og stolthed, også for en bedemand. For hvem bliver ikke glad for ros for et veludført stykke arbejde? Vi vil jo alle sammen helst gøre vores arbejde til topkarakter.

Derfor sætter Lavendla stor pris på respons fra deres kunder. De afdøde kan naturligvis ikke gøre noget, men de efterladte kan. Med hjælp fra anmeldelserne kan Lavendla forbedre og optimere sine ydelser, til glæde og gavn for kunderne. Det sidste farvel skal være et man husker.