Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Styrk din virksomhed

Vil du gerne styrke din virksomhed? Dette kan gøres på mange måder. Du kan effektivisere på forskellige måder i virksomheden. Her får du nogle tips til, hvordan du kan styrke din virksomhed via effektivisering.

Styrk din virksomhed

1 Tidsregistrering software

Hvis I allerede registrerer tid i din virksomhed, så er det oplagt netop at optimere dette. Tidsregistrering kan nemlig tage tid i sig selv, hvilket er unødvendigt. Det er bedre, at denne tid bliver brugt et andet sted. Derfor er det oplagt at bruge EazyProjects tidsregistrering software, som gør det nemt og hurtigt at registrere tid for medarbejdere uanset om de er på konteret eller ude. Du kan læse mere om tidsregistrering her.

2 Optimer tiden i virksomheden

Når dine medarbejdere registrerer deres tid, så får du et overblik over de samlede opgaver i din virksomhed og hvilke, der tager mest tid fra dine medarbejdere. Det giver en bedre mulighed for optimering. Det betyder nemlig, at du kan se, om der er nogle aktiviteter, som måske skal laves om eller helt fjernes.

Når du har overblik over dine medarbejderes tidsregistrering, kan du også bruge dette til at se, hvilke medarbejdere der er hurtigst på hvilke opgaver. Det betyder ikke, at du skal pege fingre eller andet. Det betyder dog, at hvis der er en medarbejder, som er meget hurtigere til noget end de andre (og kvaliteten af arbejdet stadig er højt), så kan denne medarbejder lære fra sig. På den måde kan dine medarbejdere lære af hinanden og udvikle sig hver især.

3 Spørg dine medarbejdere

En god måde at styrke sin virksomhed på, er ved at være i tæt kontakt med sine medarbejdere. Det betyder, at du kan bruge dine medarbejdere til at blive bedre. Det kan du ved at spørge dine medarbejdere, hvor der er udfordringer i virksomheden og hvor det hele bare fungerer. Husk på, at det er dine medarbejdere som har den daglige gang i virksomheden og derfor er det også dem, som virkelig kan se, hvor der kunne være brug for forbedring.