Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Styrk din markedsføring

Vil du gerne styrke din offline markedsføring? Så er der flere forskellige muligheder for, hvad du kan gøre. Det afhænger først og fremmest af, hvilken form for virksomhed du har. Dernæst afhænger det af, hvad du gerne vil have ud af markedsføringen.

Fysisk butik

Hvis du har en fysisk butik, så kan det være oplagt med offline markedsføring i nærområdet. Din målgruppe vil typisk være i en vis geografisk afstand fra dig. Du kan derfor få brug for gadeskilte udenfor din butik. Dette kan signalere, at du har åbent samtidig med at du kan vise udvalgte produkter.

Cafe

Hvis du har en cafe, så kan du bruge eksempelvis et gadeskilt eller en kridttavle til at skrive dit menukort på. Du skal dog være opmærksom på ikke at have en kridttavle stående udenfor i regnvejr, da det meget hurtigt bliver noget sjusk. På en varm sommerdag kan det dog virke meget hyggeligt og hjemligt med et menukort på en kridttavle.

Stand

Har du en stand på en messe eller lignende, så skal du selvfølgelig også have noget offline markedsføring. Både så du selvfølgelig bliver set på standen, men også så folk har noget at tage med hjem, så de kan huske dig. Du skal huske på, at på en messe er der mange forskellige virksomheder og det kan derfor være svært at huske dem alle. Du skal derfor gøre noget for at skille dig ud. Dette kan du gøre ved at bruge en roll up banner, så du i første omgang bliver set på messen. Du skal nemlig gerne have noget, som har noget højde. Dernæst kan du have nogle fine brochureholdere med, som du kan stille dine brochurer i. På den måde kan du nemt give noget til kunderne på messen. Hvis du har travlt, har de også mulighed for selv at tage en brochure, hvis de lige går forbi. Du kan købe alverdens produkter til offline markedsføring såsom brochurestandere, kridttavle, gadeskilte osv. lige her.