Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Streaming-tv hitter hos danskerne

Streamingtjenester bliver i dag mere og mere populære. Både mange børn og voksne i Danmark har dagligt glæde af en eller flere tjenester. De kan bruges supplement til en traditionel tv-pakke eller som eneste pakke.

Der er mange fordele forbundet med at streame sit indhold. Dem kan du læse om her og samtidig få viden om populære streamingtjenester lige nu.

Fordele ved streaming

Tv, film og serier har for de fleste stor underholdningsværdi. Det er også en oplagt kilde til information. Men der er fordele ved at benytte sig af løbende online overførsel og afspilning uden forudgående lagring frem for at se det via en traditionel tv-pakke.

Først og fremmest giver det mere frihed. For eksempel kan du sætte din yndlingsserie på, når der lige er et frirum i kalenderen. Mange streamingtjenester har først og fremmest fokus på indhold, der giver mange seere. Du bestemmer helt selv, hvad du vil se, og om de næste fem timer skal gå med den samme serie. Indholdet er derfor ofte anerkendt af flertallet og sandsynligvis også noget, der falder i din smag.

Du kan finde masser af information om alt inden for film, serier og streaming generelt hos Stream TV.

Populære streamingtjenester

YouTube er den førende streamingtjeneste, som bliver taget i brug af hver anden dansker hver uge. Den næstmest populære tjeneste blandt danskerne er Netflix. Blandt andre populære streamingtjenester er DRTV, Viaplay og TV2 Play. Overordnet set har streamingtjenester oplevet en fremgang de seneste år. DRTV har særligt opnået fremgang lige efterfulgt af YouTube og TV2 Play.

Nogle streamingtjenester er gratis, hvor andre kræver abonnement. Blandt gratis streamingtjenester er DRTV og YouTube, mens Netflix, Viaplay og TV2 Play koster penge.

Du kan vælge din tjeneste, efter hvilket indhold du foretrækker at se. Er du glad for sport, har Viaplay og Dplay for eksempel meget indhold om sport til dig.

Sådan ser du streaming-tv

De fleste streamingtjenester har også en app, som kan hentes på din smartphone eller iPad. Det er nemt og bekvemt, når du for eksempel sidder længe i bilen, bussen eller toget.

I hjemmet kan du vælge at investere i et smart-tv. Det giver mulighed for at se tjenester direkte fra dit tv. Det eneste, det kræver, er netforbindelse i din bolig, som det skal kobles til. HDMI-kabel eller Chromecast er andre ofte benyttede metoder, som også kræver netforbindelse.

Mange vælger også bare at streame indhold direkte til computerskærmen. Ved at gøre det er du ikke tvunget til at skulle være i nærheden af dit fjernsyn, men kan for eksempel se tv i køkkenet, mens du laver aftensmad eller vasker op.