Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Stram op med Ultherapy

Stram op med Ultherapy

Vi får alle løs hud med alderen. Det er ikke til at skjule eller komme udenom. Vi får væsentlige tunge øjenlåg, hængende mundvige og lidt kalkunhals. Bliv klogere på hvordan Ultherapy afhjælper de ting i denne artikel.

Hvad er UItherapy?

Ultherapy er en ultralydsbehandling til opstramning af løs hud. Det er den mest effektive behandling til opstramning af løs hud uden kirurgi. Man bruger varmen fra energien til at danne og styrke de eksisterende kollagene fibre. Kollagen sammenlignes ofte med elastikker. Når de styrkes og trækker sig sammen, strammes huden op. Det er den proces, Ultherapy starter for huden under en behandling.

Hvordan foregår en Ultherapy behandling?

Man tegner først huden op, derefter scannes huden, så man er sikker på, at man behandler det rette hudlag. Herefter skydes der med ultralyd ned i huden, som leverer kontrolleret varme ned i specifikke hudlag. Det er varmen fra ultralydsbehandlingen, der stimulerer svage kollagene fibre til at stramme sig op, og får dem til at danne mere kollagen. Dette skyder processen med at stramme huden op i gang. Man kan først se det fulde resultat af behandlingen efter et halvt år.

Kan man få Ultherapy i hele kroppen?

Ultherapy kan både benyttes til ansigtet og på kroppen. I ansigtet kan Ultherapy være med til at stramme løs hud op, så man ikke længere døjer med en nedadgående mundvig eller tunge øjnelåg. På kroppen kan en ultralydsbehandling benyttet til opstramning af maveskind, opstramning af løs hud på lår, arme og hals.

Hvor hurtigt kan man se et resultat af Ultherapy?

Man kan mærke en øget spændstighed på behandlingsområdet øjeblikkeligt efter behandlingen. Selve den egentlige resultatet af behandlingen ses dog først alt mellem to måneder til et halvt år efter, behandlingen er foretaget, hvor man vil kunne se et løft og en tydelig opstramning af huden på det behandlede område. Resultater kan dog være individuelt. Antallet af behandlinger og varigheden af et godt resultat hænger sammen med alder og hudkvalitet, men i de allerfleste tilfælde vil en behandling være nok.

Kvalitetssikkerhed

Ultherapy er sikkerhedsgodkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA. FDA er på verdensplan den førende sikkerhedsanstalt for godkendelse af lægemidler og medicinsk udstyr. Ultherapy er derfor videnskabeligt dokumenteret på høtj plan både i forhold til effekten af behandlingen og patientsikkerhed. I Danmark bliver behandlingen udelukkende udført af læger og kosmetiske sygeplejersker.

Husk altid at søge råd hos en autoriseret klinik, hvis du overvejer at få ultralydsbehandling.

Priser på Ultherapy

Prisen på en Ultherapy behandling er mellem 7.000 – 32.000 kroner alt afhængig af, hvilket område der skal behandles. I den billige ende er et brynløft behandling, imens et løft af brystpartiet eller maven er i den dyre ende.