Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Sommeren 2020: Hvad skal der ske?

Der hersker vist ingen tvivl om, at starten på 2020 har været meget negativ, og COVID-19 har vendt verdenssituationen på hovedet. Det har skabt en række rejseforbud, som faktisk først her de seneste uger er begyndt at blive ophævet. I og med at sommeren allerede er skudt i gang, så har danskerne altså ikke haft tid nok til at planlægge udenlandsferier, og mange er forståeligt nok også stadigvæk lidt forsigtige når det kommer til at rejse ud. Det er som bekendt en ukendt situation og vi har ingen anelse om, hvorledes situationen blusser op igen eller ej.

Men hvad skal man så få ferien til at gå med, nu hvor grænserne har været lukket så længe, og sommeren allerede er over os?

Det kigger vi på i denne artikel, hvor vi kommer med et par forslag til at hvordan din sommer kan se ud efter COVID-19.

Sommeren 2020: Hvad skal der ske?

Afbudsrejse eller blive hjemme i Danmark?

Det første man skal tage stilling til er, hvorvidt man ønsker at holde ferien herhjemme, eller benytte åbningen af grænserne til at komme lidt væk. Som nævnt tidligere, så er det ikke sikkert at man ønsker at løbe den ”risiko” og altså rejse ud, selvom det faktisk ikke længere er anbefalet at blive hjemmet. Der er dog også masser af tiltag herhjemme, og selvom sommerens vejr ikke er startet ud på toppet, så kan det sagtens være at vejret vender og vi dermed får en varm slutning på sommeren. Vi har mange flotte sommerhuse områder i Danmark, herunder sommerhus Marielyst, Blåvand og generelt bare sommerhuse ved vestkysten.

Hvis man vælger at tage en rejse til udlandet, er det vigtigt, at man forsøger at vælge destinationer hvor smittetrykket har været så lavt som overhovedet muligt. Det kunne f.eks. være de canariske øer, som på trods af Spaniens relative høje smittetryk, ikke har været ramt nært så hårdt og faktisk har et lavere smitteantal pr. indbygger end Danmark.

Der er mange muligheder herhjemme

Vælger du at blive hjemme, så behøver du ikke gå og kede dig hjemme i haven en hel sommer. Der er nemlig også mange ting, som man kan beskæftige sig med herhjemme. Du kan selvfølgelig tage i sommerhus som nævnt tidligere, og deromkring skal der nok være en masse beskæftigelser og hygge med familien. Men hvis du blot bliver hjemme på matriklen, og ønsker at komme lidt ud og opleve ting, så er byder Danmark selvfølgelig også på dette.

Først og fremmest så byder Danmark på meget historie, og det er nærmest lige meget hvilket hjørne af landet du befinder dig, så skal der nok være noget kulturelt og/eller historisk at hente på et museum eller lignende.

Yderligere så er der en række sjove aktiviteter som f.eks. gokart, paddel-tennis eller klatring som man kan prøve kræfter med herhjemme. Vi er generelt meget aktive som danskere, og derfor kan man også altid finde noget adrenalinsusende at tilbringe tiden med herhjemme. Står tiden helt stille for dig, og ønsker du ikke at aktion eller kulturelle oplevelser, så er sommeren 2020 måske den sommer hvor du får fikset en masse ting i hjemmet, og dermed kommer på forkant med de ting, som man altid udskyder.