Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Skal du ud i den genåbne verden? Her er 3 ting du skal huske

Verden er genåbnet og efter en lang og nedlukning trænger de fleste til at komme ud af de vante rammer, som man har været fanget gennem hele pandemien. Det kalder på ferieoplevelser og rejseaktiviteter. Hvis du drømmer om at komme ud i den genåbne verden, så følger her nogle tips til planlægningen.

Skal du ud i den genåbne verden? Her er 3 ting du skal huske

Husk dit visum

For at rejse udenfor EU skal du have et visum. Det er forskelligt fra land til land, hvor svært det er at erhverve sig. Men behandlingstiden på visumansøgninger kan være lang, så det er vigtigt at være ude i god tid, så du ikke står med håret i postkassen dagen før din afgang. Et visum er til for at sikre, at dit formål med rejsen stemmer overens med de indrejsekrav, der måtte være for det pågældende land. Læs mere om visumkrav og bliv klogere på, hvad det kræver til din drømmedestination.

Husk afbestillingsforsikring

Selvom verden åbner op og corona er kommet mere under kontrol, så er det stadig med forbehold, når flybilletter igen langes over disken. For hvad hvis en ny mutation igen skulle lukke for rejsemulighederne? På grund af den stadig uvisse situation, så er det vigtigt at have styr på forsikringerne og hvilke muligheder for refundering de enkelte fly- og rejseselskaber tilbyder. Så kan du slippe for at betale for en ferie, du ikke engang kan komme på.

Husk saniteten

Igen er det vigtigt at huske, at corona stadig er en del af vores virkelighed. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at tage de forskellige sundhedsmæssige forholdsregler også når du er ude i verden og uden for Danmark. Inden afrejse bør du sætte dig grundigt ind i, hvilke corona-restriktioner, der er gældende for din rejsedestination, så du ikke overtræder nogle sundhedsforanstaltninger.