Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Skal drivhuset have nyt glas? Svane Glas har løsningen

Skal drivhuset have nyt glas? Svane Glas har løsningen

Drivhuse pryder efterhånden mange af de danske haver. Når du har et drivhus, kan du nemlig både spare penge på dine frugt- og grøntsagsindkøb, holde liv i dine planter, selvom vejret ikke arter sig, og dykke ned i en svært tilfredsstillende hobby.

Som alle andre huse kræver drivhuset dog vedligeholdelse. Og hvis du har en mistanke om, at dine drivhusglas snart bør skiftes ud, kan du med fordel læse med her.

Revner og større skader

Det mest fremtrædende bevis for, at dine drivhusglas skal skiftes ud, er, at de er gået i stykker. Både små revner og større skader kræver nogenlunde hurtig udskiftning af glassene. Så er du nemlig sikker på, at dine planter ikke også tager skade.

Hvis dine planter ikke gror, som de bør, kan det være en god idé, at du tjekker, om samtlige glas i drivhuset er ordentligt monteret og tætte. Nye drivhusglas er nødvendige, hvis størrelsen på dit nuværende glas virker upræcis.

De fleste drivhusglas kan holde i mange år. Men hvis du for eksempel har overtaget drivhuset fra en tidlig ejer, og du er begyndt at lægge mærke til misfarvninger i glasset, kan dette også være tegn på, at glassene ikke kan varetage dine planters sundhed meget længere grundet utætheder eller lignende.

Vælg det bedste drivhusglas til dine planter

Planlægger du at udskifte samtlige planter i dit drivhus? Eller kan du blot konstatere, at dine planter ikke klarer sig specielt godt? Du kan med fordel revurdere dine behov og overveje, om der findes andre typer drivhusglas, der egner sig bedre til netop dine planter end dine nuværende glas.

Hvilken type drivhusglas skal jeg vælge?

Drivhusglas findes i flere forskellige former. De mest almindelige typer drivhusglas dækker det klassiske glas polykarbonat, som både er let og holdbart, og termoruder, der typisk består af to eller flere glaslag.

De rette drivhusglas afhænger både af, hvad du gror i drivhuset, og hvilke vejrforhold drivhuset skal kunne holde til. Du kan hos Svane Glas A/S finde et flot udvalg af drivhusglas til mange formål.

Find dine nye drivhusglas her

Svane Glas A/S er en dansk virksomhed, der blandt andet fremstiller og forhandler drivhusglas. Uanset målene på dit drivhus, kan Svane Glas varetage fremstillingen af glas, som passer perfekt. Er du i tvivl om noget i forbindelse med udskiftningen? Så kontakt virksomhedens kundeservice på mail eller telefon.

Dine planter fortjener det bedste. Og med Svane Glas ved din side, er du sikker på drivhusglas, der kan skabe de perfekte rammer for alt dét, der gror i dit drivhus.

Skal drivhuset have nyt glas? Svane Glas har løsningen