Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Skab et inspirerende arbejdsmiljø med de rigtige kontormøbler

Skab et inspirerende arbejdsmiljø med de rigtige kontormøbler

Et inspirerende arbejdsmiljø er mange ting. Et sundt arbejdsmiljø, både fysisk og psykisk, kræver et velfungerende, internt samspil og konstant fokus på medarbejdernes velbefindende samt klare antimobning- og trivselspolitikker. Men de fysiske rammer, vi arbejder i, spiller også en stor rolle for både trivsel og for den kreative udfoldelse, og bør derfor ikke undervurderes. Ved at skabe et inspirerende arbejdsmiljø, oplever medarbejderne større kreativ idéudfoldelse og en positiv atmosfære, som bidrager til effektiviteten.

På en moderne arbejdsplads ved man godt, hvor vigtig de rette kontormøbler er for medarbejderens trivsel. Desværre er det stadig noget, mange arbejdspladser negligerer. Det er uhyre vigtigt, at hver medarbejder der bruger de fleste timer af arbejdsdagen siddende, har en ergonomisk korrekt kontorstol, der forebygger skader og smerter i ryg, nakke og hovedet. Men det er også vigtigt, at medarbejderen føler sig inspireret til at yde sit allerbedste.

Farver skaber glæde og øger produktiviteten

Farver har en positiv indvirkning på sindet og på kreativiteten. Som arbejdsplads kan man nemt og hurtigt skabe inspirerende rammer ved at investere i kontormøbler i farver, male væggene i andet end hvid eller grå, samt ved at købe masser af grønne planter, så alle medarbejdere altid har noget ’natur’, de kan kigge på. Når vi føler os inspirerede, er vi også mere produktive. Men inspirationen skal komme et sted fra, og det kommer næppe ved at kigge ind over et gråt kontorlandskab med nøgne vægge, kedelige kontormøbler og som er helt tappet for farver.

Det kræver med andre ord ikke at man opfinder den dybe tallerken. Et inspirerende arbejdsmiljø kommer ud af et sundt arbejdsmiljø og fra inspirerende, fysiske omgivelser. Vær ikke bange for farver eller store, farverige billeder på væggene. Og vær slet ikke bange for at købe kontormøbler i andre farver end grå og sort.