Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Sådan ser et fedt vinterlook ud til mænd

Der kan være stor forskel på, hvad folk synes er fedt, når det gælder stil og mode. I virkeligheden er det i høj grad din egen mavefornemmelse, du må lytte efter, når du skal finde et fedt vinterlook. Dette kan dog være svært, hvis du ikke er helt sikker på, hvilken retning du vil gå i.

Sådan ser et fedt vinterlook ud til mænd

Inspiration på nettet

Ved du ikke, hvad du skal tage på til dit sejeste vinterlook, er det en rigtig god idé at søge inspiration på nettet. Her kan det nemlig blive tydeligere for dig, hvilken stil du skal gå efter.

Kommer du først ind på en hjemmeside, som sælger tøj, der passer til din stil, vil du sikkert hurtigt kunne sammensætte et flot outfit. Derfor handler det blot om at bruge tiden på at finde de gode hjemmesider.

En god basis

Skal du sammensætte et outfit, som du bliver tilfreds med, handler det i mange tilfælde om at have en god basis. Dette kan for eksempel være i form af en lækker blazer eller et par flotte bukser.

Har du allerede styr på, hvad der skal tiltrække sig opmærksomheden i dit outfit, kan det nemlig være lettere for dig at finde ud af hvilke andre elementer, der skal indgå i dit outfit.

Vælg også praktisk

På trods af at det er en enorm fed følelse at have et outfit på, hvor man ved, at man ser knivskarp ud, er det ligeledes en god idé at tænke praktisk. Især i vinterperioden.

Står du og ryster som et espeløv, fordi du fryser, kan det være svært at komme med den selvsikre udstråling, som dit outfit ellers lægger op til. Vil du undgå at fryse, kan det være en god idé at klæde dig på i lag. Med en ulden trøje og nogle varme sokker kan du præstere at se sej ud, uden at fryse.