Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Sådan ser du den amerikanske Netflix uden for USA

Netflix er blevet et verdensomspændende fænomen. Flere mennesker end nogensinde får størstedelen af deres film og tv fra denne tjeneste, men der er en stor ulempe, der påvirker et stort antal Netflix-brugere hver eneste dag. Du har gættet det, det er regionslåsning. Langt de fleste Netflix-brugere vil se Tv-serier fra USA, men indholdet er simpelthen ikke tilgængeligt i deres land.

Disse film og shows vises ikke engang på listen, hvis de ikke understøttes i dit område, og Netflix er meget overpertentlig med medierne, som den leverer til verdensomspændende publikum. Det meste af dette er ikke deres skyld, international copyright og broadcast love kan være meget kompleks, og det kan være dyrt at oversætte og udsende visse shows og film uden for USA.

Med det er sagt, så er der ingen måde, hvor vi kan prøve at at få adgang til amerikansk indhold alligevel, vel? Selv om Netflix virkelig har sprukket ned ulovlig regionslåst adgang i fortiden, er der stadig nogle få pålidelige måder at fjerne blokering af regionlåst indhold og Netflix.

Her skal vi give dig en kort forklaring på hvordan denne mekanisme fungerer, og hvordan vi kan bruge et par enkle tricks til at forsøge at arbejde rundt om det. Vi lærer nogle ting om proxyer, samt hvordan man vælger den bedste VPN til Netflix.

Regionlåsning og hvordan det virker

Netflix bruger et komplekst system med adgangskontrol for at indlæse det indhold, det giver til det relevante geografiske område. Visse IP-adresser er forbundet med forskellige områder i verden, og du kan se, hvor nogen bruger deres IP fra. Sådan kan Netflix filtrere brugere uden for USA fra at få adgang til amerikansk indhold.

Der er mange måder folk tidligere har sneget sig udenom dette. Ofte var det så enkelt som at anskaffe en simpel proxy og hoppe din internettrafik gennem en server baseret i USA. Dette ville lure Netflix til at tro, at seeren fik adgang til amerikansk indhold og tillade brugere uden for USA at streame så meget, som deres hjerte begærede.

Desværre blev Netflix i sidste ende klog og begyndte at forbyde IP-adresser for kendte proxyer i USA. Nogle proxyservere er stadig avancerede nok (eller simpelthen nye nok) til at narre Netflix, men for det meste er de forbudt eller bliver forbudt meget hurtigt og afskærer din adgang til det amerikanske indhold.

Det er derfor, at de fleste kendte Netflix-brugere skifter til VPN-tjenester for deres Netflix-behov. Der er masser af gode VPN-tjenester derude, og de fleste af de bedste har ikke noget problem at fjerne blokeringen for den amerikanske Netflixs indhold.

Så hvad er en VPN?

Et virtuelt privat netværk eller VPN for kort, er en tredjeparts proprietærtjeneste, der filtrerer din trafik via en server eller servere dedikeret til at kryptere din trafik og holde den sikker.

Disse servere tillader dig også at ændre din IP-adresse, som potentielt kan ændre den region i verden, som din trafik synes at komme fra.

Dette er hvordan VPN'er er nyttige til at fjerne blokeringen af Netflix-indhold. Hvis du bruger en VPN med sofistikerede sikkerhedsfunktioner samt servere i USA, kan du oprette forbindelse til disse servere for at streame indhold fra den amerikanske Netflix, uanset hvor i verden du er.

Selvfølgelig er der nogle ulemper. De fleste VPN'er, der har god sikkerhed, har også indflydelse på hastigheden af din forbindelse. Selv om de bedste derude bevarer det mest af din forbindelseshastighed, forårsager mange af dem betydelige afmatninger. Hvis du vil streame med den højeste kvalitet, skal du sørge for, at du bruger en hurtig VPN-tjeneste.

Dette betyder også, at det vil være lettere for dig at gøre dette, hvis du fysisk bor tæt på USA, da trafikken ikke behøver at hoppe rundt så meget for at komme derhen. Selvfølgelig er det vigtigste at den VPN du vælger, rent faktisk kan fjerne blokeringen af den amerikanske Netflix. Mange af de tjenester, der siger, at de er gode til at blokere streaming-tjenester, er simpelthen ikke i stand til at give dig adgang til den amerikanske Netflix, på trods af deres krav.

Yderligere læsning og anbefalinger

Hvis du er nysgerrig og vil have flere oplysninger om at finde det bedste VPN til Netflix, så skal du holde dig informeret og sørg for at læse det med småt, inden du betaler for en dyr VPN. De bedste tjenester derude giver dig mulighed for at streame så meget, som dit hjerte begærer, men andre har muligvis ikke det, der kræves. Husk at viden er halvdelen af kampen, og at lave din egen forskning om emnet vil give dig en god start når det kommer til at vælge en god VPN-tjeneste.