Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Sådan kan du spare på teknologien i din virksomhed

I enhver virksomhed er det efterhånden svært at klare sig uden digitale løsninger. Står du som virksomhedsejer eller leder af en gruppe medarbejdere og overvejer, hvordan du kan spare penge på de tekniske omkostninger, så er der hjælp at hente her i vores guide.

Sådan kan du spare på teknologien i din virksomhed

Sådan sparer du på teknikken – i korte træk

Der vil næsten altid være behov for en række digitale tjenester og udstyr i en virksomhed. Men det behøver ikke at vælte hele budgettet. Herunder har vi samlet nogle ideer og tips til, hvordan du kan finde løsninger, som både vil være økonomiske og fordelagtige:

• Gennemgå dine abonnementer grundigt

• Saml alle abonnementer det samme sted

• Undersøg og sammenlign priser på markedet

• Forhandl med dine udbydere

Giv dine abonnementer et gennemsyn

Som det allerførste bør du gennemgå, hvor mange ydelser og abonnementer du betaler fast for. Måske har I en ordning på jeres arbejdsplads omkring arbejdstelefoner, internet, licenser eller andre digitale løsninger. Hvis abonnementerne er oprettet for mange år siden, er det muligt, at de ikke længere er tidssvarende.

Giv indholdet et grundigt eftersyn, og overvej, om du betaler for en tjeneste, du ikke længere har brug for? Måske er prisen heller ikke længere den bedste på markedet.

Saml alle dine abonnementer ét sted

Når du har det fulde overblik over dine abonnementer, kan du meget bedre vurdere, hvilke af dem du skal opsige, og hvilke du skal fortsætte med. Her kan det også være en fordel at undersøge, om du kan samle dine abonnementer hos den samme udbyder. På den måde vil du ofte kunne opnå en samlerabat, og det kan medvirke til at give din virksomhed meget mere luft i økonomien.

Undersøg priserne på markedet

Inden du beslutter dig for en udbyder, vil det være klogt at danne dig et overblik over, hvordan markedet ser ud. Der findes rigtig mange søgemaskiner på nettet, hvor du kan sammenligne priser hos forskellige udbydere. Husk også at undersøge, hvad der følger med i prisen hvert sted, så du er sikker på at vælge den helt rigtige løsning til netop din virksomhed.

Find din indre forhandler frem

Med et godt overblik over markedspriserne vil du være stærkt rustet til at tage en snak med dine nuværende udbydere. Tag gerne kontakt til dem, og hør, om I sammen kan finde på en bedre og mere fordelagtig løsning end den nuværende.

Udbyderne er højst sandsynligt ikke interesseret i at miste dig som kunde, så derfor vil det ofte være muligt at forhandle dig til en bedre pris. At tage en personlig snak over telefonen kan også medføre nogle særlige tilbud, som du ellers ikke ville kunne få andre steder.