Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Sådan kan du læse bøger overalt

En af de store fordele ved den digitale tidsalder er, at vi kan læse bøger uanset hvor vi befinder os. Det er ikke længer sådan at du skal have tunge bøger med når du rejser på lange flyveture, togrejser, bilture eller strandferie. Du kan nemlig finde en løsning hvor du kan tage det hele med dig, i din smarttelefon eller tablet. Her kan du læse hvordan.

Sådan kan du læse bøger overalt

Fordele med lydbøger

Der er mange der er konverteret fra bøger i traditionelt format til lydbøger. Det er der flere gode grunder til. Det er først og fremmest praktisk at høre på lydbøger, når man gerne vil lave noget andet samtidigt eller faktisk slappe helt af, og kunne lukke øjnene, samtidigt som man 'læser' en bog. Hvis man er synsudfordret eller bliver nemt træt i øjnerne, kan en lydbog gøre, at man får læseglæden tilbage.

For nogen kan det være en beroligende oplevelse, at lytte til lydbøger mens man går en tur, gør rent, laver aftensmad eller andre praktiske gøremål. Derfor er lydbøger godt egnet, både for dem der vil slappe af med en god bog på øret, og dem der gerne vil lytte til gode bøger, mens de kan gøre andre ting samtidigt.

Fordele med e-bøger

Hvis du stadig foretrækker at læse bøger, men ikke ønsker at tage de tunge bøger med dig overalt, så er e-bøger et perfekt alternativ til fysiske bøger og lydbøger. Fordelen med en e-bog er, at du kan læse den hvor som helst, siden du næsten altid har en smartphone, tablet eller computer tilgængelig. Hvis du er ude at flyve eller på togtur, er det perfekt at kunne have flere bøger med i èn elektronisk enhed.

Der findes mange apps der tilbyder lydbøger og e-bøger, blandt andet den fantastiske løsning Mofibo. Mofibo fungerer til både Apple-enheder og Android. Her kan du få Mofibo gratis og selv opleve de mange gode fordele, ved at kunne tage biblioteket med sig overalt. Udvalget er også noget af det vigtigste, når det kommer til elektroniske bøger og lydbøger. Derfor er det relevant at vide, at Mofibo har over 150.000 e-bøger og lydbøger. Det er også vigtigt, at man kan få tilgang til bøgerne uden wi-fi eller internetforbindelse. Med Mofibo kan man downloade bøgerne, så man kan høre eller læse dem, overalt, også uden internetforbindelse. En anden fordel med denne type bøger er, at de ikke fylder særlig meget i en elektronisk enhed, sammenlignet med for eksempel film eller tv-serier.