Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Sådan indretter du bedst en lille lejlighed

Det kan svært at vide hvordan man bedst muligt kan indrette sin lejlighed. Ofte har man i en stor lejlighed, ikke behov for at begrænse sig, da man har plads, til at lade fantasien løbe løbsk. Men er man af adskillige grunde nød til at leje eller købe en lille lejlighed, er man nødt til at bruge sin fantasi. Bor du i en lille lejlighed, eller i et lille værelse, og synes du at det er svært, at finde plads til at indrette den personligt? Læs med i denne artikel, hvor du finder råd til hvordan du bedst muligt udnytter pladsen i din lille lejlighed.

Sådan indretter du bedst en lille lejlighed

Brug kreative kasser til opbevaring

Et typisk problem for folk som bor i en lille lejlighed, er mangel på plads til opbevaring. I en lille lejlighed er der ofte ikke plads til ekstra ting, og det kan være svært at finde et sted at gemme vinterjakkerne væk om sommeren. En god løsning til opbevaring, er at bruge kreative kasser. Et eksempel kan være bokse med hjul, som kan rulles under en seng, hvorved opbevaringen er ude af syne. Derudover kan man også investere i en sofa, som har opbevaring under puderne, eller et sofabord der kan åbne, med plads til opbevaring.

Udnyt dine vægge

Et godt råd at gå efter, når man indretter en lille lejlighed, er at bruge sine vægge. Man kan både bruge sine vægge på en kunsteristisk måde og på en praktisk måde. Den praktiske måde, er ved at gøre brug af hylder. Hylder tillader dig et gemme opbevaring væk i bokse, og det tillader dig samtidig at personliggøre din lejlighed med rammer eller planter. Du kan også bruge dine vægge på en kreativ måde, ved at hænge billeder, plakater eller andet kunst op. Dette er en god måde til at personliggøre din lejlighed.

Optimér stemningen i din lejlighed

Et sidste råd, til hvordan du på en personlig måde, kan få det meste ud af din lille lejlighed, er ved at ændre stemningen i din lejlighed. Planter er en god vej frem til et godt indeklima, siden de producerer ilt, og de hjælper samtidig til en personlig stemning i dit hjem. Derudover kan du også optimerer stemningen i din lejlighed, ved at opgraderer dine gadgets. Er du for eksempel interesseret i elektronik, kan du indrette et hjørne af dit spisebord til et ’kontor’ område. Ønsker du et nyt tastatur, til at matche indretningen i din lejlighed, kan du købe et fra logitech keyboards. En anden løsning til at ændrer stemningen i din lejlighed, er ved at installerer belysning, hvor du kan justerer lysstyrken.