Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Sådan får du gang i din webshop

Der findes massevis af forskellige hjemmesider på nettet, men det er ikke altid lige til at spotte dem man søger, med de mange oceaner af muligheder der befinder sig overalt på internettet. Mange vil gerne prøve at starte deres egen webside og prøve kræfter med det, men hvor begynder man henne?

Har du kigget på Prestashop?

Et godt bud på hvor du kan begynde henne, er ved at kigge på Prestashop. Men hvad er Prestashop helt præcist, spørg du måske? Kort fortalt er det et af de 3 førende e-commerce systemer, og er med til at hjælpe dig med at opbygge din webshop. Der er langt fra ideen om en webshop, til reelt at få sat tingene i gang. Men med Prestashop er du allerede et stort skridt tættere på, eftersom den hjælper dig med hvordan du for alvor for gang i din webshop, og får bygget den op på den bedste mulige måde.

Få en god start på din webshop

Det er svært at præcisere hvad der præcis gør, at en webshop tager fart. Dog er en ting sikkert, og dét er at jo mere simpel og overskuelig den er, desto større chance er der for, at kunderne kan lide den. En webshop skal være nem at finde rundt i, for hvis ikke dette er tilfældet, så vil de fleste potentielle kunder hurtigt forlade siden igen. Men inden du starter din egen webshop, er der vigtige termer du bør kende til, inden du går i gang. WordPress, online marketing og Woocommerce. Du har muligvis allerede hørt om de to første, men Woocommerce kan godt være et andet begreb end du er vant til at høre. Kort fortalt er Woocommerce er en form for plugin, som er med til at lade sig køre din egen webshop. Det hænger godt sammen med WordPress, så hvis du allerede har kendskab til dette, så er du godt på vej.

Hvilken prisklasse skal du forvente?

Et af de afgørende faktorer ved at få opbygget en webshop er prisklassen den kommer i. Det kan hurtigt koste dig dyrt at have med professionel hjælp at gøre. Prestashop er et utroligt hjælpsomt styresystem, og det er gratis! Det er slut med at betale dyre domme, når du selv kan få den retmæssige hjælp til ingen penge. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at hvis du ikke har kendskab til Prestashop og føler at du mangler de professionelles hjælp, så vil det selvfølgelig koste dig noget at få hjælp.

Det er dog svært på forhånd at konkludere hvad det vil koste, da det afhænger af hvor meget du ønsker lavet, hvor kompliceret det er, og hvornår du ønsker det færdige resultat. Alt dette og meget mere kan du snildt snakke med professionelle om, og deraf på et fingerpeg om, hvad det vil koste dig, hvis du skulle ønske hjælp udefra. Det er dog vigtigt at understrege, at hvis du på forhånd ved, at du får brug for hjælp, så kan det være en god idé at snakke med dem om det, med det samme. Jo mere du får lavet selv, jo mere skal der laves om eller rettes på senere.