Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Praktiske opbevaringsmuligheder til dit lille hjem

Praktiske opbevaringsmuligheder til dit lille hjem

Hvis man bor i en lille lejlighed eller i et lille hus, oplever man ofte at have problemer med opbevaring. Der er nemlig grænser for, hvor mange skabe og kommoder, der er plads til! I denne artikel giver vi dig derfor nogle kreative idéer til, hvordan du opbevarer dine ting.

Det kan især være en udfordring, hvis man ikke har et kælderrum eller et loft, hvor man kan opbevare større genstande, som man heller ikke vil skille sig af med. Læs med hvis du - ligesom mange andre - har problemer med opbevaringen af ting i dit lille hjem!

Under sengen og under sofaen!

De fleste af os tænker ikke over, at der faktisk er en del plads under både sengen og sofaen. Hvis du skal investere i en ny seng eller i en ny sofa, kan det også være en god idé at prioritere møbler, som er ekstra høje. Du kan finde alle mulige slags bedrollers eller kasser, som nemt kan passe under en seng og en sofa! På den måde optimerer du altså din plads på en særligt god måde.

Det kan eventuelt være en god idé at opbevare dine store vinterjakker, ekstra dyner og lignende under sengen eller under sofaen. Det er ingen tvivl om, at opbevaring disse steder er mest praktisk, hvis det bliver brugt til ting og sager, som vi ikke bruger hver dag. Har du nogle hylder eller lignende liggende, som du ikke ved, hvor du skal gøre af? Der er højst sandsynligt også plads til disse under sengen!

Badeværelset: En stor udfordring

Det kan især være en udfordring at gøre plads til opbevaring på et lille badeværelse - og dog er det mest ideelt at have klude, håndklæder og lignende lige ved hånden, når man står ud af badet. Det er ikke sjovt at have sine håndklæder opbevaret et andet sted i hjemmet!

Hvad med et højskab? Eller måske et lille skab under håndvasken? Det kan være en svær opgave at finde den rette opbevaring til badeværelset! Dog kan det lade sig gøre, hvis man er en smule kreativ. Du kan også få dig en lille rullekommode, som du kan opbevare i bruseren. Denne kan nemt rulles ud, når du skal i bad.

Vær sikker på, at brusehovedet ikke drypper! Det kan hurtigt blive irriterende, hvis den lille rullekommode bliver våd gang på gang. Hvis du ikke er sikker på, om dit nuværende brusehovede er godt nok, kan brusehoveder heldigvis nemt udskiftes.

Den lille gang: Hvad skal du gøre?

Når det kommer til gangen, er mulighederne for god opbevaring ofte begrænsede. Det er dog altid en god idé at investere i skoopbevaring - især hvis du er typen, som er glad for sko og har mange af dem! Det kan også være en god idé at placere et højskab i gangen til jakker og lignende, som du gerne vil beskytte fra støv.