Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Populær fiskerestaurant vinder titlen som Byens Bedste Streetfood 2019

Streetfood er mere populært end nogensinde før, og nu er den bedste streetfood i København blevet kåret. Det blev fyrene bag fiskerestauranten Hooked, som kunne glæde sig over den fine pris – for andet år i træk!

Populær fiskerestaurant vinder titlen som Byens Bedste Streetfood 2019

Startede som en food truck

De unge fyre bag fiskerestauranten Hooked startede med at servere lobster rolls, fish and chips og fiskeburgere fra en marineblå food truck – både om natten til de festglade københavnere i Kødbyen og i weekenderne på forskellige madmarkeder. Food trucken fungerede som et forsøg for at finde ud af, om der var en plads på streetfoodmarkedet for Hooked. Og det viste sig, at der i dén grad var! I dag har Hooked hele to restauranter, én på Nørrebro og én på Vesterbro, og deres forretning kører strygende. Og det er pris for ”Byens Bedste 2019” i særdeleshed et bevis på. Især fordi det faktisk er andet år i træk, at Hooked vinder den fine titel.

Fiskehandlerlook og afslappethed

Når man træder ind i en af Hookeds restauranter, er det næsten som at komme ind i en klassisk fiskehandlerbutik. Der er hvide klinker på væggene, og stål og beton rundt omkring i restauranten. Fyrene bag Hooked har for alvor formået at skabe en indretning, der skiller sig ud – og det samme gælder deres mad. Tanken bag streetfood-restauranten var, at folk skal kunne spise god fisk, uden at det behøver at foregå i fine omgivelser med hvide duge på bordene og dyre vine i glassene. Hos Hooked er afslappethed og hygge i højsæde, og man bestiller og henter selv sin mad oppe ved disken. Den dæmpede belysning og fisketegninger på væggene er prikken over i’et og skaber en skør og hyggelig atmosfære i biksen. Hookeds mission om at få folk til at gå ud at spise fisk – også på en ganske almindelig hverdag – må siges at være lykkedes.

Hooked vandt også ”Byens Bedste Streetfood” i 2018, og med prisen igen i går er det for alvor slået fast, at Hooked serverer Københavns absolut bedste streetfood. Titlen som ”Byens Bedste Streetfood” er for alvor et bevis på, at Hooked har formået at skabe fiskerestauranter i øjenhøjde i København, og kombinationen af friskfanget fisk og skaldyr serveret streetfood style og endda til fornuftige priser har vist sig i dén grad at falde i københavnernes smag.

”Byens Bedste…”

Prisen ”Byens Bedste” går ud på at hylde barer, bygninger, mennesker, åndehuller og restauranter, der gør København til noget helt særligt, og det er københavnerne selv, der afgør, hvem der vinder titlen. Derfor er denne pris også noget ganske særligt for Hooked.

I år var de nominerede i kategorien ”Byens Bedste Streetfood” Mak Cik by Ibu, Will at the Bridge, Hija de Sánchez, Mao Bao og vinderne Hooked. Om Hooked blev der skrevet følgende flotte ord: ”Endelig åbnede der et sted med den afslappede amerikanske tilgang til fisk og skaldyr. Her kan man få mange variationer af fisk, og den sprøde, men samtidig bløde lakseburger er virkelig et hit. Og så kan man få en klassisk amerikansk Lobster Roll med brunet smør – jo tak!”

Så hvis du leder efter en god Fiskerestaurant København, så finder du den ene af Hookeds restauranter på Nørrebro nær Assistens Kirkegården, og den anden restaurant Kødbyen på Vesterbro i gåafstand fra Københavns Hovedbanegård. Velbekomme!