Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Nye Kryptovaluta Projekter Tidligt i 2023. Hvilke er de Bedste 12 Nye Kryptovalutaer at Investere i nu?

Nye Kryptovaluta Projekter Tidligt i 2023. Hvilke er de Bedste 12 Nye Kryptovalutaer at Investere i nu?

Smarte krypto investorer, der ønsker at få omfattende afkast i 2023, bliver ofte draget mod nye kryptovaluta projekter, fordi de præsenterer de bedste muligheder for at finde spændende nye mønter til meget lave priser. Selvom der er knyttet en vis risiko til dem, da projekterne muligvis ikke lykkes, falder risiko/afkast forholdet normalt ud til investorens favør.

Her er de 12 bedste nye kryptovalutaer at investere i nu:

 • Chancer (CHANCER)
 • Shiba Memu (SHIBA MEMU)
 • AltSignals (ASI)
 • Metacade (MCADE)
 • ApeCoin (APE))
 • Livepeer (LPT)
 • Balancer (BAL)
 • Frax Finance (FRAX)
 • Proxy Swap (PROXY)
 • Grove Coin (GRV)
 • Aussie Digital (AUD)
 • Mintera (MNTE)

1. Chancer (CHANCER)

Hvad er Chancer?

Chancer er banebrydende krypto der lige er kommet på landkortet. Den går efter at revolutionere betting og gambling industrien. Den er stiftet af iværksætter brødrene Adam og Paul Kelbie, og platformen er en betting facilitator, og ikke en bookmaker. Derfor er der ikke et hus man kan tabe til. Alle bets er peer-to-peer (P2P), og giver magten til Chancer’s brugere. Bets kan være både store og små, fra et lille venskabeligt væddemål blandt venner, til virale bets på årlige events som Superbowl - eller endda Oscars, idet betting ikke er begrænset alene til spot. Dette adskiller Chancer fra andre betting platforme, idet de typisk kun facilitere sports betting.

Chancer vil udmærke sig ved at være verdens første decentraliserede spåmarked, ved at give brugerne magten, og fjerne behovet for mellemmænd. Ved at udnytte kraften fra blockchain taknologi, vil Chancer kunne tilbyde gennemsigtighed, sikkerhed og effektive transaktioner, og dermed sætte nye standarder for gambling industrien.

Alle bets bliver lavet og udbetalt i Chancer’s native CHANCER token, hvilket giver kryptoen indbygget nytteværdi. Indehavere af CHANCER kan også nyde godt af billigere gebyrer når de laver og deltager i betting markedet.

Hvorfor du bør overveje at investere i CHANCER

I et mættet kryptomarked, kan det være svært at finde ud af hvilke kryptoer man skal investe i. Dog kan CHANCER’s indbyggede nytteværdi gøre det til en klar vinder i år. Når man overvejer størrelsen på gambling og betting industrien, og at den er over 60 milliarder dollars værd, kunne CHANCER vokse eksponentielt, særligt idet brugerne ikke har oddsene imod dem. Denne revolutionære krypto går efter at disrupte traditionel betting, og vil derfor have en bred appel, specielt idet den faciliterer bets på alt - ikke bare sport.

CHANCER er i dets presale, tilgængeligt til bare $0.02, og investorer bør snuppe så meget som muligt, før den når til de svimlende højder, eksperter forventer den vil. Idet betting industrien allerede er én af de største på planeten, og vokser med kæmpeskridt hvert år, ser Chancer ud til at være så tæt på et sikkert sats som man kan komme.

>>> Du kan finde mere information, inklusiv hvordan du køber Chancer her <<<

2. Shiba Memu (SHIBA MEMU)

Hvad er Shiba Memu?

Shiba Memu er en helt ny meme mønt inspireret af den søde japanske Shiba Inu hund. Shiba Memu udnytter kraften indenfor blockchain og AI-teknologien til at blive et marketing kraftcenter, der sigter mod at udføre mere end 100 marketingbureauers arbejde i realtid og påtage sig typisk tidskrævende opgaver, så marketingfolk kan fokusere deres indsats andetsteds. Den tager ved lære af en række succesfulde marketingstrategier, skriver sin egen PR og promoverer sig selv på tværs af alle de relevante fora og sociale netværk.

Shiba Memu vil være i stand til at generere indhold baseret på de data, som dens AI løbende analyserer, og efterfølgende publicere dette på adskillige online platforme. Den vil derefter overvåge og analysere succesen af ​​sine marketingindsatser og justere dem i overensstemmelse hermed, konstant blive klogere og forbedre indholdet for at optimere resultaterne. Derudover vil Shiba Memu personalisere alt indhold gennem maskinlæring for at sikre, at alle målgrupper er engagerede, hvilket øger konverteringsraterne.

Derfor bør du overveje at investere i SHIBA MEMU

De fleste meme mønter har ikke nogen egentlig nytte og er simpelthen afhængige af at gå virale på grund af hvor sjove de er; denne indledende hype forsvinder dog uundgåeligt, hvilket får prisen til at falde, hvilket betyder, at investorerne hurtigt kan tabe deres penge. Det er her, Shiba Memu skiller sig ud fra flokken. SHIBA MEMU tokenet driver hele platformen og kommer med iboende nytte og et lovende anvendelsesområde, som kunne resultere i, at marketingfolk strømmer til for at købe mønten for at hjælpe med at vokse deres forretninger. Derudover kan indehaverne af SHIBA MEMU tokenet stake deres tokens, tjene en passiv indkomst og optjene flere tokens ved at bidrage til økosystemet. Dette gør Shiba Memu til et lovende projekt for både meme-fans og krypto-fans, der ønsker at tilføje noget nyt til deres portefølje på en sjov, original måde.

>>> Du kan finde mere information, inklusiv hvordan du køber Shiba Memu her <<<

3. AltSignals (ASI)

Hvad er AltSignals?

AltSignals er et veletableret og meget vellykket online handels signal fællesskab med overvældende positiv feedback på Trustpilot. Det har leveret fremragende signaler til sit fællesskab på 50.000+ medlemmer siden dets lancering i 2017. Platformen udgav sit AltAlgo™ indikator værktøj og dets automatiserede handels-API'er, som hjalp mange krypto handlere med at 10x deres portefølje i 19 ud af 32 måneder.

For yderligere at forfine kvaliteten af ​​deres handels output lancerer AltSignals en ny handels stack kaldet ActualizeAI sammen med lanceringen af ​​det native ASI token, som er designet til at sætte turbo på den friske udvikling. ActualizeAI kombinerer maskinlæring og naturlig sprogbehandling (NLP) for at analysere adskillige pris indikatorer samtidig, før de føres gennem prædiktiv modellering, der bruger historiske data til at tilføje tendenser til dataene. Da hele processen er drevet af AI, lærer og opdaterer den løbende sine algoritmer automatisk for at øge nøjagtigheden.

ASI tokenet vil give adgang til ActualizeAI drevne signaler og adgang til AI Members Club. Klubmedlemskabet åbner op for endnu flere fordele, herunder adgang til handels turneringer, hvor deltagere kan optjene krypto belønninger.

AltSignals hjælper handlende på alle niveauer til konsekvent og pålideligt at få styr på krypto handelens stejle læringskurve. Det sikrer, at de ikke bliver kommer galt afsted, når de handler med denne volatile aktivklasse. Den dokumenterede rentabilitet AltSignals' handelsværktøjer leverer, hjælper ekspert handlere med at maksimere deres potentielle afkast takket være ActualizeAIs bekræftelses signaler, som analyserer meget mere data, end den menneskelige hjerne kan.

Hvorfor bør du overveje at investere i ASI?

AltSignals er fører an fra fronten, med udvikling af ​​blockchain baserede AI løsninger. Dens AI drevne krypto intelligens ser ud til at forbedre dens AltAlgo™ indikator’s resultater og succesrater - som allerede er fremragende - endnu mere, og fører dem til et helt nyt niveau.

Dette gør ASI tokenet til et tillokkende nyt krypto aktiv, handlende kan blive involveret i, når man betragter den fremragende nytte og udvikling, der potentielt kan give gode afkast til tidlige investorer.

ASI lancerede sit presale til kun $0.012 pr. token, men der er et begrænset udbud af denne nye kryptovaluta til den oprindelige pris. Faktisk vil prisen stige til $0.02274 på det syvende og sidste trin. AltSignals ligner en fantastisk mulighed for alle, der leder efter fremragende nye kryptovaluta lanceringer at købe i dag.

>>> Du kan finde mere information, inklusiv hvordan du køber AltSignalsher <<<

4. Metacade (MCADE)

Hvad er Metacade?

Metacade bygger verdens største Web3 gaming arkade og tilbyder spillere forskellige play-to-earn (P2E) spil på ét sted. Det betragtes universelt som en af ​​de mest spændende nye GameFi udviklinger i 2023 og leverer en omfattende og interessant spiloplevelse samtidig med, at det også belønner gamere for avancement i spillet.

Derudover går Metacade efter at blive det go-to knudepunkt, hvor Web3 gaming udvikler fællesskabet kan tjene penge, såvel som tage deres karrierer til næste niveau. Dem, der skaber socialt indhold, kan optjene krypto belønninger ved at bidrage til platformen gennem spilanmeldelser, deling af alfa og mere. Derudover vil Work2Earn ordningen, der forventes at blive lanceret i 2024, fokusere på at tilbyde nogle af de mest spændende Web3-jobmuligheder, der er tilgængelige på tværs af internettet, til dets fællesskab.

Metacades innovative Metagrants program vil være fundamentet for at udvikle de bedste nye P2E titler. Udviklere kan indsende ansøgninger om nye spil til MCADE fællesskabet, som stemmer på de forslag, de synes bedst om. Metagranter bliver tildelt de udviklere, der får flest stemmer, for at støtte produktionen af eksklusive spil til Metacade.

Andre fordele, der er tilgængelige for Metacade fællesskabet, inkluderer at tjene på at spil gennemgår beta testing ved at give feedback til udviklerne, imens de tjener krypto belønninger for deres tid, indsats og kommentarer.

Hvorfor bør du overveje at investere i MCADE?

Efter et imponerende forsalg er det nemt at se, hvorfor en investering i MCADE kunne være en god mulighed. Finansieringen til det nye krypto token blev rejst ekstremt hurtigt, da tokenet har så stor en anvendelighed indenfor Metacades platform.

Mens gaming vender sig mod Web3, så virker Metacade som en værdig investering, især i betragtning af dens omfattende og lovende køreplan for fremtiden. Desuden vil P2E-gaming motivere de mest ivrige spillere, som normalt ville spille deres spil gratis; MCADE giver dem mulighed for at tjene penge på en hobby - noget alle ønsker de kunne gøre! Tokenet forventes blot at stige i pris, så intelligente investorer og spillere vil gøre klogt i at investere før snarere end senere.

>>> Du kan finde mere information, inklusiv hvordan du køber Metacade her <<<

5. ApeCoin (APE)

Hvad er ApeCoin?

ApeCoin er det native ERC-20-token for det berømte Bored Ape Yacht Club (BAYC) fællesskab, et af verdens mest blomstrende meme mønt fællesskaber, som er eksploderet i popularitet siden lanceringen i 2022. Yuga Labs rejste for nylig 320 millioner dollars i et virtuel ejendomssalg, der gjorde det muligt for APE mønt indehaver at købe jordlodder i Otherside metaverset.

Selvom ApeCoin ikke nødvendigvis er en helt ny kryptovaluta, ser dens entré ind i metaversen ud til at kunne tage ApeCoin til det næste niveau, mens de markant udvikler og forbedrer deres tilbud til fællesskabet. Otherside er et metaverse spil, der kan vokse til at blive et populært Mass Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG) og en virtuel verden der fører yderligere nytteværdi til APE tokenet ved at indlejre det i BAYC-økosystemet.

APE blev lanceret i marts 2022 med en imponerende handelsvolumen, hvor det nåede 1 milliard mønter nået og blev en hurtig succeshistorie i starten af bear markedet i 2022, da markedsværdien steg hurtigt, hvilket gjorde APE meget mere spændende end tidligere lancerede meme mønter.

Hvorfor du burde overveje at investere i APE

ApeCoin fangede hurtigt interessen hos NFT kryptofans, da den medbragte det meget efterspurgte medlemskab af BAYC og dets yngre søskende, Mutant Ape Yacht Club (MAYC). Den eksklusivitet, der tilbydes af begge klubber, har været særdeles medvirkende til at tilføre ekstra værdi til APE støttede NFT'er sammenlignet med andre, der er tilgængelige på krypto markedet.

Platformens skub ind i metaverset ser ud til at øge motivationen for krypto fans til at blive involveret i projektet med flere muligheder for at sælge merchandise og skubbe videre med udviklingen af ​​en decentraliseret Web3 app. Med den enormt imponerende markedsværdi der allerede er opnået, giver dette træk ind i metaverse rummet mønten højt til loftet til at kunne vokse yderligere, hvilket gør den til en af ​​de bedste nye krypto mønter på markedet i øjeblikket.

6. Livepeer (LPT)

Hvad er Livepeer?

Livepeer blev lanceret i 2017 og blev den første fuldt decentraliserede netværksprotokol for live videostreaming, der udnytter kraften i blockchain-teknologi til at flytte magten væk fra centraliserede streaming platforme, såsom YouTube eller Twitch, og tilbage til indholdsskabere.

Med livestreaming og udsendelser, der spreder sig, og sulten efter 24/7 indholds forbrug fortsætter med at stige, går Livepeer efter at give producenterne mulighed for at drage fordel af decentralisering, der tilbydes af blockchain-teknologi, for at give en mere effektiv og strømlinet måde for skabere at indsende deres arbejde direkte på platformen.

Livepeer tilbyder adskillige muligheder for brugere til at deltage med platformen og tilbyder pay-as-you-go-indhold og giver skabere mulighed for at tjene penge på deres indhold. Derudover kunne alle skabere på den tekniske tjeneste forvente auto skalerende videoer, ucensureret live journalistik og video aktiverede dApps. Alt dette bidrager til, at Livepeer disrupter ​​live videostreaming verdenen og etablerer sig som markedsleder i sektoren.

Hvorfor du burde overveje at investere i LPT

Det native LPT token bliver et mere og mere efterspurgt aktiv, i takt med at krypto handlere og livestreaming fans bliver bekendt med de fordele der er i at decentralisere videostreaming og lægge magten i hænderne på skaberne i stedet for at være afhængig af store multinationale tech giganter.

LPT er en ERC-20 mønt, der ser ud til at have et rigt vækstpotentiale i de kommende år efterhånden, som videostreaming broadcastere begynder at anerkende blockchain teknologiens disruptive kraft. Idet Livepeer positionerer sig som en industripioner, er der masser af plads til at handelsvolumen og møntens pris, som i øjeblikket er $5.83, kan stige markant - muligvis på under otte uger.

7. Balancer (BAL)

Hvad er Balancer?

Balancer blev udviklet på Ethereum blockchain og blev i marts 2020 lanceret som en automated market maker (AMM). Efter at have rejst $3 millioner under sit presale event, har Balancer udviklet en protokol, der fungerer som en selvbalancerende portefølje, likviditets udbyder og pris sensor. Brugere tjener et overskud gennem det nyligt lancerede BAL token ved at bidrage til konfigurerbare likviditets puljer.

Der er tre typer puljer, der drives af Balancer: Private puljer tilbyder ejeren fuld styring af puljen, hvilket gør dem til den eneste bidragyder, der udveksler likviditet, og giver dem mulighed fuldstændig at indstille parametrene for puljen.

Delte puljer er tilgængelige for brugere, der ønsker at blive likviditets udbydere sammen med andre brugere og få deres belønninger i Balancer Pool Tokens (BPT'er). I mellemtiden minder Smart pools lidt om private puljer, men de er styret af en smart contract. BPT'er bruges også som belønningsmekanisme for Smart puljer, der giver enhver mulighed for at bidrage med likviditet til puljen.

Hvorfor du burde overveje at investere i BAL

BAL er Balancer’s native token, og dermed den måde det værktøj brugere kan bruge til at tilføje likviditets puljer for at tjene en passiv indkomst som tildeles brugerne hver uge. BAL tokenet giver også platformen mulighed for at øge dens decentralisering og giver sine indehavere stemmerettigheder på platformens strategiske og fremtidige retning.

Den nuværende pris på $6.36 ligner en meget tillokkende værdi for en platform, der, selvom den ikke er den første DeFi protokol, der bruger AMM'er, har lanceret en forfriskende og ny måde at understøtte likviditet på. Denne nye tilgang ser ud til at kunne opbygge Balancers omdømme som en DeFi løsning, hvilket gør det til et af de bedste nye krypto projekter at købe i 2023.

8. Frax Finance (FRAX)

Hvad er Frax Finance?

Frax er en open source, fuldt on-chain og permission less DeFi protokol, der har skabt det første fraktionel-algoritmiske stable coin system. Frax har et endeligt mål om at levere en meget skalerbar, fuldt decentraliseret, algoritmisk valuta i stedet for digitale aktiver med fast forsyning som Bitcoin.

Der er inkorporeret adskillige koncepter i Frax, herunder den fraktionel-algoritmiske stable coin, hvor en del af dens forsyning er understøttet af sikkerhed som med enhver anden stable coin, og hvor den anden del af forsyningen er algoritmisk. Forholdet mellem de to afhænger af markedets prissætning af FRAX’s stable coin. Når FRAX overstiger $1, falder sikkerhedsforholdet, mens sikkerheden stiger, hvis det handles under $1

Derudover er platformen et fællesskab, der styres uden en centraliseret kontrollerende hub og bruger on-chain orakler, Uniswap og Chainlink.

Hvorfor bør du overveje at investere i FRAX?

FRAX protokollen er en fællesskabs drevet mønt med et unikt design. Mere end 60 % af forsyningen udstedes over flere år til likviditets udbydere og udbytte farmere med dens fuldt decentraliserede protokol og on-chain styring.

Selve FRAX’s natur gør det til en tillokkende mulighed for investorer, der leder efter stabilitet ved at bruge verdens eneste fraktionel-algoritmiske stable coin.

9. Proxy Swap (PROXY)

Hvad er Proxy Swap?

Proxy Swap er en platform, der gør det muligt for tradere at bytte digitale aktiver med et andet token uden at skulle bruge en centraliseret udveksling. Dette tilbyder brugerne en høj grad af privatliv, da det muliggør transaktioner uden at kræve, at de afslører deres MetaMask adresse.

Proxy Swap’s vigtigste funktion er, at platformen gør det muligt at bytte ethvert token, der er opført på Uniswap, hvilket betyder, at enhver mønt der kan findes på UniSwap, kan handles ved hjælp af Proxy Swap, hvilket gør den til en af ​​de mest alsidige og brugervenlige mønt trading platforme. Alle brugere skal bruge en MetaMask wallet for at få adgang til Proxy Swap og være forbundet til Ethereum for at få adgang til deres smart smart contract facilitet for at facilitere hurtige, sikre og pålidelige token-swaps.

Ud over at give anonymitet til individuelle tradere, kan virksomheder drage fordel af Proxy Swaps skjulte tokens, der gør det muligt for dem at udføre sikre og anonyme transaktioner på Ethereums blockchain og dermed beskytte følsomme finansielle oplysninger.

Hvorfor du bør overveje at investere i PROXY

Det privatliv PROXY indehavere får, sammenholdt med decentraliserede trading muligheder, gør Proxy Swap til en attraktiv investeringsmulighed for brugere, der ønsker at foretage direkte overførsler uden indblanding fra en central styrende myndighed men alligevel bevare anonymiteten.

Den egentlige værdi af PROXY tokenet vil kunne mærkes med udgivelsen af ​​nye funktioner, herunder en mobilapp, en beta staking platform og overførsel af Ethereum til andre wallets uden at efterlade spor. Derudover låser besiddelse af PROXY tokens op for stemmerettigheder til ledelsesbeslutninger for fællesskabets medlemmer. Dette gør den nuværende pris på $0.003408 til en tillokkende mulighed for tradere, der søger en af ​​de bedste nye krypto noteringer at investere i.

10. Grove Coin (GRV)

Hvad er Grove Coin?

Grove Coin er en rebranding af Grove Token, et decentraliseret og sikkert krypto aktiv designet til at hjælpe med at sikre planetens fremtid. Grove Coins erklærede mission er at skabe rigdom for alle GRV mønt indehavere ved at udnytte de muligheder som en sikker, fuldt decentraliseret digital valuta med en miljømæssig samvittighed tilbyder.

Idet bekymringer over hvordan krypto mining påvirker miljøet, er ved at blive problem i den virkelige verden, går Grove Coin efter at blive det foretrukne Global Green Payment System (GGPS) ved at fokusere på klimavenlige blockchain løsninger, der er fri for minedrift. Resultatet er en miljøvenlig mønt, der fungerer på samme måde som Bitcoin (BTC), som en digital valuta der lægger stor vægt på at støtte miljøbevidste krypto projekter på samme måde som kulstof kvoter.

I sit hårde arbejde for at udvide det værktøj, der er indbygget i GRV-tokenet, har Grove Coin udgivet sin egen Grove Chain. Denne Binance Smart Chain aktiverede blockchain har øget GRV mønt indehavernes muligheder markant.

Hvorfor du burde overveje at investere i GRV

GRV tokenet er en revolutionerende ny krypto notering, der har til formål at efterligne funktionaliteten af ​​Bitcoin ved at give investorer, udviklere og tradere, der er bekymrede over krypto teknologiers økologiske levedygtighed, en klimavenlig udvej.

Midler, der bliver rejst fra GRV, investeres også i vedvarende energiprojekter, solcelledrevne energi gårde og hydroponisk landbrug, hvilket betyder, at det bredere samfund også nyder godt af investeringer i GRV. Den nuværende pris på $0.7084 og den lave handelsvolumen ser ud til at have plads til at vokse enormt i takt med, at fokuset på miljø og bæredygtighed i blockchain sektoren fortsætter med at vokse.

11. Aussie Digital (AUD)

Hvad er Aussie Digital?

Aussie Digitals er et nyt skelsættende e-handels økosystem, der giver brugere værktøjerne til at bygge, etablere og vedligeholde en blomstrende online e-handelsbutik. Der er to nøgleprocesser, der understøtter platformen, som er indlejret i hjertet af Aussie Digitals metodologi.

Først og fremmest handler det om at gøre det muligt for brugerne at opbygge et e-handels økosystem, der inkluderer en kraftfuld online webshop builder, spækket med adgang til kraftfulde digitale marketingværktøjer og en B2B handelsplatform, der åbner op for de sociale mediers magt på banebrydende måder sammen med andre decentraliserede blockchain-drevne tjenester, som indtil nu har været uudnyttet i e-handelssektoren.

For det andet er den native AUD mønt en ERC-20 digital mønt, der giver kunder og virksomheder nye muligheder, når den bruges sammen med Aussie Digitals økosystemet, som i øjeblikket ikke er tilgængeligt gennem centraliserede eller traditionelle online e-handelsudbydere.

Hvorfor du bør overveje at investere i AUD

Aussie Digitals' native AUD mønt er det brændstof, som virksomhedens Tradezy platform og Tradedo kryptovaluta børsens noteringer vil køre på og gør det muligt for e-handels virksomheder nemt at acceptere flere forskellige krypto mønter som valid valuta for deres varer og tjenester.

AUD’s Initial Exchange Offering (IEO) løber indtil den d. 13. Marts til en værdi på $0.01. Der er en samlet token forsyning på 50 millioner mønter, hvoraf 60% er tilgængelige for crowd-salg. Med potentialet for at revolutionere og disrupte det traditionelle e-handelsmarked ligner AUD et lokkende nyt krypto aktiv for detailinvestorer bør undersøge.

12. Mintera (MNTE)

Hvad er Mintera?

Mintera er et nyt krypto projekt, der går efter at tilføre et klima positivt finansielt økosystem til en verden af ​​blockchain drevne DeFi løsninger. Platformen har til formål at skabe et bæredygtigt knudepunkt af krypto investerings tjenester og produkter til et nyt klimabevidst publikum og en gruppe af investorer. Limen, der holder det hele samlet, er Minteras utility token, MNTE.

Det overordnede princip bag Mintera er at skabe digitale investerings tjenester, der fremmer bæredygtighed med en netto positiv indvirkning på miljøet, hvilket giver investorer adgang til sikre, samvittighedsfulde globale muligheder.

MNTE-mønten er en ERC-20 mønt, der understøtter Ethereum blockchain, som Mintera vil køre på, og token indehavere kan låse op for en lang række fordele. Disse inkluderer eksklusiv adgang til Minteras grønne investeringsprodukter og yderligere frynsegoder som en del af MNTE fællesskabet. Derudover vil MNTE mønt indehavere direkte kunne finansiere positive klimahandlinger og deltage i ledelses afstemninger, der vil diktere platformens fremtidige retning.

Hvorfor bør du overveje at investere i MNTE?

MNTE presalet blev lanceret d. 1. Februar i sin beta presale runde, hvor den første hele runde lanceres den 1. Marts og anden runde 1. April. Den nuværende pris på MNTE vil være på $0.14 i hele den første runde, en pris der vil stige i løbet af presalet.

Halvdelen af ​​den samlede forsyning på 65 millioner tokens er tilgængelig i presalet, der slutter d. 1. Juni 2023. Efter 14 dage vil det første Mintera investeringsprodukt blive lanceret. MNTE’s lave pris under presalet, og den nye måde at tilføre DeFi investeringsprodukter et miljøvenligt twist, gør det til et fremragende krypto aktiv investorer bør overveje.

Hvordan finder jeg de nyeste kryptovalutaer der kan eksplodere?

Investorer der er interesseret i at finde de nyeste kryptovalutaer, der kan stryge til tops, kan finde information flere steder fra.

Coinmarketcap er en fremragende kilde til opdateret information om de mest spændende og lovende nye krypto aktiver inden for presales og offentlige salg. Coin Gecko er en anden velrenommeret og værdifuld kilde til opdatering af nye møntlister.

Andre måder at holde sig orienteret på, inkluderer at finde relevante handelsgrupper på Discord servere og Telegram, lave en god gammel Google søgning efter "krypto presale muligheder" og se sociale medieplatforme som Twitter og TikTok.

Hvad er fordelene og ulemperne ved at investere i nye kryptoer?

Som med enhver anden investeringsproces, er der fordele og ulemper ved at investere i mønt noteringer. Fordelene er eksempelvis den følelse af kammeratskab man får, når man føler sig som en del af et spirende fællesskab og en følelse af ejerskab over noget, der begynder at blomstre. Derudover er der naturligvis et betydeligt potentiale for store værdistigninger, idet mønten kan blive populær og til sidst selvfølgelig muligheden for at købe tokens med en stor rabat sammenlignet med andre krypto aktiver.

Ulemperne er at krypto markederne som bekendt er notorisk volatile, hvor nye kryptoer reagerer med mere volatilitet på markedsforholdene end mere etablerede valutaer. Derudover er der ingen garanti for, at et nyt krypto projekt straks vil tage fart. Der kræves tålmodighed for at sikre, at man kan realisere så store gevinster som muligt og en forståelse for, at overnight succeser i krypto verdenen desværre snarere er undtagelsen end reglen.

Relaterede krypto FAQ’s

Er nye krypto mønter en god investering?

De bedste nye krypto mønter kan være en god investering, når de købes i de tidlige stadier af deres eksistens, enten under krypto presales, eller før de stryger til tops når de bliver noterede.

Det kan tage tid for nye kryptovalutaer og projekter at etablere sig, så investorer bør væbne sig med tålmodighed, hvis de ikke oplever afkast fra den ene dag til den anden. Det er dog vigtigt at bemærke, at der, ligesom med alle andre investeringsmuligheder, ikke er nogen garanti for, at de nyeste krypto mønter vil lykkes.

Hvordan laves kryptovalutaer?

Nye tokens bliver præget gennem blockchain mining. Denne proces involverer computerkraft, der bruges til at løse komplekse matematiske problemer, der fører til generering af digitale mønter.

Hvilken krypto vil eksplodere i 2023?

At markere en specifik krypto som havende potentialet til at skyde i rummet, er aldrig en eksakt videnskab. Det er dog muligt at lave anbefalinger baseret på flere indikatorer, såsom projektets køreplaner, opbakning til projektet og dets potentiale.

Når man ser Chancer ud fra disse betragtninger, har mønten et stort potentiale for at kunne opleve mærkbar vækst i 2023, hvor Shiba Memu ikke er langt bagefter.

Hvad er en krypto notering?

En krypto notering er, når en centraliseret eller decentraliseret børs tilbyder handelspar for en bestemt mønt. Dette sker normalt efter en presale begivenhed kendt som en Initial Coin Offering (ICO), der bruges til at generere likviditet til de bedste nye krypto projekter.