Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

Nye Kryptovaluta Projekter Tidligt i 2023. Hvilke er de Bedste 12 Nye Kryptovalutaer at Investere i nu?

Nye Kryptovaluta Projekter Tidligt i 2023. Hvilke er de Bedste 12 Nye Kryptovalutaer at Investere i nu?

Smarte krypto investorer, der ønsker at få omfattende afkast i 2023, bliver ofte draget mod nye kryptovaluta projekter, fordi de præsenterer de bedste muligheder for at finde spændende nye mønter til meget lave priser. Selvom der er knyttet en vis risiko til dem, da projekterne muligvis ikke lykkes, falder risiko/afkast forholdet normalt ud til investorens favør.

Her er de 12 bedste nye kryptovalutaer at investere i nu:

 • Metacade (MCADE)
 • AltSignals (ASI)
 • ApeCoin (APE))
 • Livepeer (LPT)
 • Balancer (BAL)
 • Frax Finance (FRAX)
 • Proxy Swap (PROXY)
 • Grove Coin (GRV)
 • Aussie Digital (AUD)
 • Mintera (MNTE)
 • Incentive (INC)
 • Skaflic (FLIC))

1. Metacade (MCADE)

Hvad er Metacade?

Metacade bygger verdens største Web3 gaming arkade og tilbyder spillere forskellige play-to-earn (P2E) spil på ét sted. Det betragtes universelt som en af ​​de mest spændende nye GameFi udviklinger i 2023 og leverer en omfattende og interessant spiloplevelse samtidig med, at det også belønner gamere for avancement i spillet.

Derudover går Metacade efter at blive det go-to knudepunkt, hvor Web3 gaming udvikler fællesskabet kan tjene penge, såvel som tage deres karrierer til næste niveau. Dem, der skaber socialt indhold, kan optjene krypto belønninger ved at bidrage til platformen gennem spilanmeldelser, deling af alfa og mere. Derudover vil Work2Earn ordningen, der forventes at blive lanceret i 2024, fokusere på at tilbyde nogle af de mest spændende Web3-jobmuligheder, der er tilgængelige på tværs af internettet, til dets fællesskab.

Metacades innovative Metagrants program vil være fundamentet for at udvikle de bedste nye P2E titler. Udviklere kan indsende ansøgninger om nye spil til MCADE fællesskabet, som stemmer på de forslag, de synes bedst om. Metagranter bliver tildelt de udviklere, der får flest stemmer, for at støtte produktionen af eksklusive spil til Metacade.

Andre fordele, der er tilgængelige for Metacade fællesskabet, inkluderer at tjene på at spil gennemgår beta testing ved at give feedback til udviklerne, imens de tjener krypto belønninger for deres tid, indsats og kommentarer.

Hvorfor bør du overveje at investere i MCADE?

Metacade for nylig udgivet sit native MCADE token mønt på en presale begivenhed og har rejst, $12.2m på meget kort tid. Investorer har hurtigt rejst dette nye krypto tokens finansiering, på grund af dets omfattende nytteværdi i Metacades økosystem.

MCADE tokens er i øjeblikket i udbud til $0.0185 efter at have startet beta presalet til kun $0.008 per token, og denne pris vil stige i takt med, at presalet nærmer sig sin endelige værdi på $0.02. Det forventes, at de sidste tokens snart bliver udsolgt, hvilket betyder, at tiden er ved at rinde ud for de investorer, der ønsker at få fat i MCADE tokens til den lavest mulige pris og få et token, der har potentialet til at blive ét af de bedste krypto aktiver, du kan føje til din portefølje i år.

>>> Du kan deltage i Metacade krypto presale her <<<

2. AltSignals (ASI)

Hvad er AltSignals?

AltSignals er et veletableret og meget vellykket online handels signal fællesskab med overvældende positiv feedback på Trustpilot. Det har leveret fremragende signaler til sit fællesskab på 50.000+ medlemmer siden dets lancering i 2017. Platformen udgav sit AltAlgo™ indikator værktøj og dets automatiserede handels-API'er, som hjalp mange krypto handlere med at 10x deres portefølje i 19 ud af 32 måneder.

For yderligere at forfine kvaliteten af ​​deres handels output lancerer AltSignals en ny handels stack kaldet ActualizeAI sammen med lanceringen af ​​det native ASI token, som er designet til at sætte turbo på den friske udvikling. ActualizeAI kombinerer maskinlæring og naturlig sprogbehandling (NLP) for at analysere adskillige pris indikatorer samtidig, før de føres gennem prædiktiv modellering, der bruger historiske data til at tilføje tendenser til dataene. Da hele processen er drevet af AI, lærer og opdaterer den løbende sine algoritmer automatisk for at øge nøjagtigheden.

ASI tokenet vil give adgang til ActualizeAI drevne signaler og adgang til AI Members Club. Klubmedlemskabet åbner op for endnu flere fordele, herunder adgang til handels turneringer, hvor deltagere kan optjene krypto belønninger.

AltSignals hjælper handlende på alle niveauer til konsekvent og pålideligt at få styr på krypto handelens stejle læringskurve. Det sikrer, at de ikke bliver kommer galt afsted, når de handler med denne volatile aktivklasse. Den dokumenterede rentabilitet AltSignals' handelsværktøjer leverer, hjælper ekspert handlere med at maksimere deres potentielle afkast takket være ActualizeAIs bekræftelses signaler, som analyserer meget mere data, end den menneskelige hjerne kan.

Hvorfor bør du overveje at investere i ASI?

AltSignals er fører an fra fronten, med udvikling af ​​blockchain baserede AI løsninger. Dens AI drevne krypto intelligens ser ud til at forbedre dens AltAlgo™ indikator’s resultater og succesrater - som allerede er fremragende - endnu mere, og fører dem til et helt nyt niveau.

Dette gør ASI tokenet til et tillokkende nyt krypto aktiv, handlende kan blive involveret i, når man betragter den fremragende nytte og udvikling, der potentielt kan give gode afkast til tidlige investorer.

ASI lancerede sit presale til kun $0.012 pr. token, men der er et begrænset udbud af denne nye kryptovaluta til den oprindelige pris. Faktisk vil prisen stige til $0.02274 på det syvende og sidste trin. AltSignals ligner en fantastisk mulighed for alle, der leder efter fremragende nye kryptovaluta lanceringer at købe i dag.

>>> Du kan deltage i AltSignals krypto presale her <<<

3. ApeCoin (APE)

Hvad er ApeCoin?

ApeCoin er det native ERC-20-token for det berømte Bored Ape Yacht Club (BAYC) fællesskab, et af verdens mest blomstrende meme mønt fællesskaber, som er eksploderet i popularitet siden lanceringen i 2022. Yuga Labs rejste for nylig 320 millioner dollars i et virtuel ejendomssalg, der gjorde det muligt for APE mønt indehaver at købe jordlodder i Otherside metaverset.

Selvom ApeCoin ikke nødvendigvis er en helt ny kryptovaluta, ser dens entré ind i metaversen ud til at kunne tage ApeCoin til det næste niveau, mens de markant udvikler og forbedrer deres tilbud til fællesskabet. Otherside er et metaverse spil, der kan vokse til at blive et populært Mass Multiplayer Online Role Playing Game (MMORPG) og en virtuel verden der fører yderligere nytteværdi til APE tokenet ved at indlejre det i BAYC-økosystemet.

APE blev lanceret i marts 2022 med en imponerende handelsvolumen, hvor det nåede 1 milliard mønter nået og blev en hurtig succeshistorie i starten af bear markedet i 2022, da markedsværdien steg hurtigt, hvilket gjorde APE meget mere spændende end tidligere lancerede meme mønter.

Hvorfor du burde overveje at investere i APE

ApeCoin fangede hurtigt interessen hos NFT kryptofans, da den medbragte det meget efterspurgte medlemskab af BAYC og dets yngre søskende, Mutant Ape Yacht Club (MAYC). Den eksklusivitet, der tilbydes af begge klubber, har været særdeles medvirkende til at tilføre ekstra værdi til APE støttede NFT'er sammenlignet med andre, der er tilgængelige på krypto markedet.

Platformens skub ind i metaverset ser ud til at øge motivationen for krypto fans til at blive involveret i projektet med flere muligheder for at sælge merchandise og skubbe videre med udviklingen af ​​en decentraliseret Web3 app. Med den enormt imponerende markedsværdi der allerede er opnået, giver dette træk ind i metaverse rummet mønten højt til loftet til at kunne vokse yderligere, hvilket gør den til en af ​​de bedste nye krypto mønter på markedet i øjeblikket.

4. Livepeer (LPT)

Hvad er Livepeer?

Livepeer blev lanceret i 2017 og blev den første fuldt decentraliserede netværksprotokol for live videostreaming, der udnytter kraften i blockchain-teknologi til at flytte magten væk fra centraliserede streaming platforme, såsom YouTube eller Twitch, og tilbage til indholdsskabere.

Med livestreaming og udsendelser, der spreder sig, og sulten efter 24/7 indholds forbrug fortsætter med at stige, går Livepeer efter at give producenterne mulighed for at drage fordel af decentralisering, der tilbydes af blockchain-teknologi, for at give en mere effektiv og strømlinet måde for skabere at indsende deres arbejde direkte på platformen.

Livepeer tilbyder adskillige muligheder for brugere til at deltage med platformen og tilbyder pay-as-you-go-indhold og giver skabere mulighed for at tjene penge på deres indhold. Derudover kunne alle skabere på den tekniske tjeneste forvente auto skalerende videoer, ucensureret live journalistik og video aktiverede dApps. Alt dette bidrager til, at Livepeer disrupter ​​live videostreaming verdenen og etablerer sig som markedsleder i sektoren.

Hvorfor du burde overveje at investere i LPT

Det native LPT token bliver et mere og mere efterspurgt aktiv, i takt med at krypto handlere og livestreaming fans bliver bekendt med de fordele der er i at decentralisere videostreaming og lægge magten i hænderne på skaberne i stedet for at være afhængig af store multinationale tech giganter.

LPT er en ERC-20 mønt, der ser ud til at have et rigt vækstpotentiale i de kommende år efterhånden, som videostreaming broadcastere begynder at anerkende blockchain teknologiens disruptive kraft. Idet Livepeer positionerer sig som en industripioner, er der masser af plads til at handelsvolumen og møntens pris, som i øjeblikket er $5.83, kan stige markant - muligvis på under otte uger.

5. Balancer (BAL)

Hvad er Balancer?

Balancer blev udviklet på Ethereum blockchain og blev i marts 2020 lanceret som en automated market maker (AMM). Efter at have rejst $3 millioner under sit presale event, har Balancer udviklet en protokol, der fungerer som en selvbalancerende portefølje, likviditets udbyder og pris sensor. Brugere tjener et overskud gennem det nyligt lancerede BAL token ved at bidrage til konfigurerbare likviditets puljer.

Der er tre typer puljer, der drives af Balancer: Private puljer tilbyder ejeren fuld styring af puljen, hvilket gør dem til den eneste bidragyder, der udveksler likviditet, og giver dem mulighed fuldstændig at indstille parametrene for puljen.

Delte puljer er tilgængelige for brugere, der ønsker at blive likviditets udbydere sammen med andre brugere og få deres belønninger i Balancer Pool Tokens (BPT'er). I mellemtiden minder Smart pools lidt om private puljer, men de er styret af en smart contract. BPT'er bruges også som belønningsmekanisme for Smart puljer, der giver enhver mulighed for at bidrage med likviditet til puljen.

Hvorfor du burde overveje at investere i BAL

BAL er Balancer’s native token, og dermed den måde det værktøj brugere kan bruge til at tilføje likviditets puljer for at tjene en passiv indkomst som tildeles brugerne hver uge. BAL tokenet giver også platformen mulighed for at øge dens decentralisering og giver sine indehavere stemmerettigheder på platformens strategiske og fremtidige retning.

Den nuværende pris på $6.36 ligner en meget tillokkende værdi for en platform, der, selvom den ikke er den første DeFi protokol, der bruger AMM'er, har lanceret en forfriskende og ny måde at understøtte likviditet på. Denne nye tilgang ser ud til at kunne opbygge Balancers omdømme som en DeFi løsning, hvilket gør det til et af de bedste nye krypto projekter at købe i 2023.

6. Frax Finance (FRAX)

Hvad er Frax Finance?

Frax er en open source, fuldt on-chain og permission less DeFi protokol, der har skabt det første fraktionel-algoritmiske stable coin system. Frax har et endeligt mål om at levere en meget skalerbar, fuldt decentraliseret, algoritmisk valuta i stedet for digitale aktiver med fast forsyning som Bitcoin.

Der er inkorporeret adskillige koncepter i Frax, herunder den fraktionel-algoritmiske stable coin, hvor en del af dens forsyning er understøttet af sikkerhed som med enhver anden stable coin, og hvor den anden del af forsyningen er algoritmisk. Forholdet mellem de to afhænger af markedets prissætning af FRAX’s stable coin. Når FRAX overstiger $1, falder sikkerhedsforholdet, mens sikkerheden stiger, hvis det handles under $1

Derudover er platformen et fællesskab, der styres uden en centraliseret kontrollerende hub og bruger on-chain orakler, Uniswap og Chainlink.

Hvorfor bør du overveje at investere i FRAX?

FRAX protokollen er en fællesskabs drevet mønt med et unikt design. Mere end 60 % af forsyningen udstedes over flere år til likviditets udbydere og udbytte farmere med dens fuldt decentraliserede protokol og on-chain styring.

Selve FRAX’s natur gør det til en tillokkende mulighed for investorer, der leder efter stabilitet ved at bruge verdens eneste fraktionel-algoritmiske stable coin.

7. Proxy Swap (PROXY)

Hvad er Proxy Swap?

Proxy Swap er en platform, der gør det muligt for tradere at bytte digitale aktiver med et andet token uden at skulle bruge en centraliseret udveksling. Dette tilbyder brugerne en høj grad af privatliv, da det muliggør transaktioner uden at kræve, at de afslører deres MetaMask adresse.

Proxy Swap’s vigtigste funktion er, at platformen gør det muligt at bytte ethvert token, der er opført på Uniswap, hvilket betyder, at enhver mønt der kan findes på UniSwap, kan handles ved hjælp af Proxy Swap, hvilket gør den til en af ​​de mest alsidige og brugervenlige mønt trading platforme. Alle brugere skal bruge en MetaMask wallet for at få adgang til Proxy Swap og være forbundet til Ethereum for at få adgang til deres smart smart contract facilitet for at facilitere hurtige, sikre og pålidelige token-swaps.

Ud over at give anonymitet til individuelle tradere, kan virksomheder drage fordel af Proxy Swaps skjulte tokens, der gør det muligt for dem at udføre sikre og anonyme transaktioner på Ethereums blockchain og dermed beskytte følsomme finansielle oplysninger.

Hvorfor du bør overveje at investere i PROXY

Det privatliv PROXY indehavere får, sammenholdt med decentraliserede trading muligheder, gør Proxy Swap til en attraktiv investeringsmulighed for brugere, der ønsker at foretage direkte overførsler uden indblanding fra en central styrende myndighed men alligevel bevare anonymiteten.

Den egentlige værdi af PROXY tokenet vil kunne mærkes med udgivelsen af ​​nye funktioner, herunder en mobilapp, en beta staking platform og overførsel af Ethereum til andre wallets uden at efterlade spor. Derudover låser besiddelse af PROXY tokens op for stemmerettigheder til ledelsesbeslutninger for fællesskabets medlemmer. Dette gør den nuværende pris på $0.003408 til en tillokkende mulighed for tradere, der søger en af ​​de bedste nye krypto noteringer at investere i.

8. Grove Coin (GRV)

Hvad er Grove Coin?

Grove Coin er en rebranding af Grove Token, et decentraliseret og sikkert krypto aktiv designet til at hjælpe med at sikre planetens fremtid. Grove Coins erklærede mission er at skabe rigdom for alle GRV mønt indehavere ved at udnytte de muligheder som en sikker, fuldt decentraliseret digital valuta med en miljømæssig samvittighed tilbyder.

Idet bekymringer over hvordan krypto mining påvirker miljøet, er ved at blive problem i den virkelige verden, går Grove Coin efter at blive det foretrukne Global Green Payment System (GGPS) ved at fokusere på klimavenlige blockchain løsninger, der er fri for minedrift. Resultatet er en miljøvenlig mønt, der fungerer på samme måde som Bitcoin (BTC), som en digital valuta der lægger stor vægt på at støtte miljøbevidste krypto projekter på samme måde som kulstof kvoter.

I sit hårde arbejde for at udvide det værktøj, der er indbygget i GRV-tokenet, har Grove Coin udgivet sin egen Grove Chain. Denne Binance Smart Chain aktiverede blockchain har øget GRV mønt indehavernes muligheder markant.

Hvorfor du burde overveje at investere i GRV

GRV tokenet er en revolutionerende ny krypto notering, der har til formål at efterligne funktionaliteten af ​​Bitcoin ved at give investorer, udviklere og tradere, der er bekymrede over krypto teknologiers økologiske levedygtighed, en klimavenlig udvej.

Midler, der bliver rejst fra GRV, investeres også i vedvarende energiprojekter, solcelledrevne energi gårde og hydroponisk landbrug, hvilket betyder, at det bredere samfund også nyder godt af investeringer i GRV. Den nuværende pris på $0.7084 og den lave handelsvolumen ser ud til at have plads til at vokse enormt i takt med, at fokuset på miljø og bæredygtighed i blockchain sektoren fortsætter med at vokse.

9. Aussie Digital (AUD)

Hvad er Aussie Digital?

Aussie Digitals er et nyt skelsættende e-handels økosystem, der giver brugere værktøjerne til at bygge, etablere og vedligeholde en blomstrende online e-handelsbutik. Der er to nøgleprocesser, der understøtter platformen, som er indlejret i hjertet af Aussie Digitals metodologi.

Først og fremmest handler det om at gøre det muligt for brugerne at opbygge et e-handels økosystem, der inkluderer en kraftfuld online webshop builder, spækket med adgang til kraftfulde digitale marketingværktøjer og en B2B handelsplatform, der åbner op for de sociale mediers magt på banebrydende måder sammen med andre decentraliserede blockchain-drevne tjenester, som indtil nu har været uudnyttet i e-handelssektoren.

For det andet er den native AUD mønt en ERC-20 digital mønt, der giver kunder og virksomheder nye muligheder, når den bruges sammen med Aussie Digitals økosystemet, som i øjeblikket ikke er tilgængeligt gennem centraliserede eller traditionelle online e-handelsudbydere.

Hvorfor du bør overveje at investere i AUD

Aussie Digitals' native AUD mønt er det brændstof, som virksomhedens Tradezy platform og Tradedo kryptovaluta børsens noteringer vil køre på og gør det muligt for e-handels virksomheder nemt at acceptere flere forskellige krypto mønter som valid valuta for deres varer og tjenester.

AUD’s Initial Exchange Offering (IEO) løber indtil den d. 13. Marts til en værdi på $0.01. Der er en samlet token forsyning på 50 millioner mønter, hvoraf 60% er tilgængelige for crowd-salg. Med potentialet for at revolutionere og disrupte det traditionelle e-handelsmarked ligner AUD et lokkende nyt krypto aktiv for detailinvestorer bør undersøge.

10. Mintera (MNTE)

Hvad er Mintera?

Mintera er et nyt krypto projekt, der går efter at tilføre et klima positivt finansielt økosystem til en verden af ​​blockchain drevne DeFi løsninger. Platformen har til formål at skabe et bæredygtigt knudepunkt af krypto investerings tjenester og produkter til et nyt klimabevidst publikum og en gruppe af investorer. Limen, der holder det hele samlet, er Minteras utility token, MNTE.

Det overordnede princip bag Mintera er at skabe digitale investerings tjenester, der fremmer bæredygtighed med en netto positiv indvirkning på miljøet, hvilket giver investorer adgang til sikre, samvittighedsfulde globale muligheder.

MNTE-mønten er en ERC-20 mønt, der understøtter Ethereum blockchain, som Mintera vil køre på, og token indehavere kan låse op for en lang række fordele. Disse inkluderer eksklusiv adgang til Minteras grønne investeringsprodukter og yderligere frynsegoder som en del af MNTE fællesskabet. Derudover vil MNTE mønt indehavere direkte kunne finansiere positive klimahandlinger og deltage i ledelses afstemninger, der vil diktere platformens fremtidige retning.

Hvorfor bør du overveje at investere i MNTE?

MNTE presalet blev lanceret d. 1. Februar i sin beta presale runde, hvor den første hele runde lanceres den 1. Marts og anden runde 1. April. Den nuværende pris på MNTE vil være på $0.14 i hele den første runde, en pris der vil stige i løbet af presalet.

Halvdelen af ​​den samlede forsyning på 65 millioner tokens er tilgængelig i presalet, der slutter d. 1. Juni 2023. Efter 14 dage vil det første Mintera investeringsprodukt blive lanceret. MNTE’s lave pris under presalet, og den nye måde at tilføre DeFi investeringsprodukter et miljøvenligt twist, gør det til et fremragende krypto aktiv investorer bør overveje.

11. Incentive (INC)

Hvad er Incentive?

Incentive er et nyt token, der inkorporerer nytte og styring i dets kerne, idet det understøtter et sæt krypto projekter, der gør det muligt at bruge ​​incitamenter til at fremme samarbejde. Nogle af dem er færdige, og andre er endnu ikke klar til lancering.

INC danner basis for INC Survey, en spørgeskema protokol, der giver projekter mulighed for at lave en undersøgelse for at indsamle meninger og feedback om funktioner og projektets overordnede brand samtidig med, at de tilbyder incitamenter og belønninger til respondenterne.

Hvor Incentive er et aktiv, der er specielt designet til at innovere, hvordan virksomheder og projekter interagerer med deres fællesskab og brugerbase, medfører den decentralisering, funktionalitet på tværs af grænser, automatisering og sikkerhed, som Incentive tilbyder, det til et særdeles attraktivt projekt for brugerne. Dette bliver yderligere forstærket af, at man ikke skal bruge en eksisterende INC saldo for at betale for gas fees, da eta transaktioner kan bruges som en alternativ betalingsmetode.

Hvorfor bør du overveje at investere i INC?

INC har en inspirerende køreplan i kraft af sin nuværende ICO, som skal afsluttes i slutningen af ​​marts 2023, hvor INC tokenet vil gå live på de mest populære børser.

Selvom INC vil gå live på dette stadie, vil der være adskillige planlagte funktioner, der rulles ud af udviklingsteamet i løbet af 2023 og 2024, og som blandt andet vil omfatte en responsiv brugerflade, et event panel der gør det muligt at søge efter begivenheder og deltage i spørgeskemaer for at optjene belønninger og meget mere.

Dette er INC’s indbyggede nytteværdi og kan potentielt set få værdien til at stryge i vejret over de kommende måneder og år, efterhånden som projektet vokser.

12.Skaflic (FLIC)

Hvad er Skaflic?

Skaflic bygger den første online blockchain drevne markedsplads for køb, salg og handel med aktier, til gengæld for e-handelsaktier via kryptovalutaer. Denne innovative markedsplads vil udnytte blockhains kraft for at give brugerne mulighed for at købe og sælge aktier i e-handelsbutikker ved hjælp af digitale valutaer i stedet for fiat valutaer.

Platformens brugervenlige og interaktive design vil gøre det nemt for brugere at gennemgå aktie kataloger, holde øje med deres deres konti, og udføre handler uden indgriben fra et centraliseret styrende organ. Skaflics overordnede mål er at levere et helt nyt investeringskoncept, der bevarer konceptet i kapitalinvesteringer og samtidig tilbyde tradere en større eksponering for vækstmuligheder.

Platformen er hostet på Binance Smart Chain og bruger deres smart contract protokol og algoritmer til at sortere, filtrere og liste tilgængelige shops med kapital. Disse tilbydes derefter til investorer gennem ICO'er for at maksimere indtjenings-og investeringspotentialet for tradere.

Hvorfor bør du overveje at investere i FLIC?

Den native FLIC mønt er både udvekslings-, nytte- og styringstokenet for Skaflic platformen og er i øjeblikket i dets presales udviklingsfase. FLIC presalet startede d. 6. Februar og løber frem til d. 15. Marts, hvor Skaflic på dette tidspunkt håber at have rejst 30 millioner dollars.

Den nuværende pris på $0.01 pr. FLIC token vil kun være tilgængelig i et minimalt tidsrum under dets presale, hvilket betyder, at investorer bør engagere sig i denne nye krypto allerede i dag for at sikre, at de får alle fordelene.

Hvordan finder jeg de nyeste kryptovalutaer der kan eksplodere?

Investorer der er interesseret i at finde de nyeste kryptovalutaer, der kan stryge til tops, kan finde information flere steder fra.

Coinmarketcap er en fremragende kilde til opdateret information om de mest spændende og lovende nye krypto aktiver inden for presales og offentlige salg. Coin Gecko er en anden velrenommeret og værdifuld kilde til opdatering af nye møntlister.

Andre måder at holde sig orienteret på, inkluderer at finde relevante handelsgrupper på Discord servere og Telegram, lave en god gammel Google søgning efter "krypto presale muligheder" og se sociale medieplatforme som Twitter og TikTok.

Hvad er fordelene og ulemperne ved at investere i nye kryptoer?

Som med enhver anden investeringsproces, er der fordele og ulemper ved at investere i mønt noteringer. Fordelene er eksempelvis den følelse af kammeratskab man får, når man føler sig som en del af et spirende fællesskab og en følelse af ejerskab over noget, der begynder at blomstre. Derudover er der naturligvis et betydeligt potentiale for store værdistigninger, idet mønten kan blive populær og til sidst selvfølgelig muligheden for at købe tokens med en stor rabat sammenlignet med andre krypto aktiver.

Ulemperne er at krypto markederne som bekendt er notorisk volatile, hvor nye kryptoer reagerer med mere volatilitet på markedsforholdene end mere etablerede valutaer. Derudover er der ingen garanti for, at et nyt krypto projekt straks vil tage fart. Der kræves tålmodighed for at sikre, at man kan realisere så store gevinster som muligt og en forståelse for, at overnight succeser i krypto verdenen desværre snarere er undtagelsen end reglen.

Konklusion – Hvad er de bedste nye kryptovalutaer at købe?

Flere af de nye digitale valutaer der er anført her, har et overbevisende argument bag sig, der maler dem som potentielt gode investeringer. Men kombinationen af ​​en fremragende eksisterende platform og et sæt af handelstjenester, sammen med implementeringen af AI teknologier, gør det AltSignals' ASI token til en fantastisk potentiel investering.

Metacade er også med i toppen, takket være sin revolutionerende multi-spil GameFi kanal vurderes at kunne ruske op i blockchain gaming sektoren, hvorved MCADE kan belønne tidlige investorer med fremragende afkast i de kommende måneder og år.

Relaterede krypto FAQ’s

Er nye krypto mønter en god investering?

De bedste nye krypto mønter kan være en god investering, når de købes i de tidlige stadier af deres eksistens, enten under krypto presales, eller før de stryger til tops når de bliver noterede.

Det kan tage tid for nye kryptovalutaer og projekter at etablere sig, så investorer bør væbne sig med tålmodighed, hvis de ikke oplever afkast fra den ene dag til den anden. Det er dog vigtigt at bemærke, at der, ligesom med alle andre investeringsmuligheder, ikke er nogen garanti for, at de nyeste krypto mønter vil lykkes.

Hvordan laves kryptovalutaer?

Nye tokens bliver præget gennem blockchain mining. Denne proces involverer computerkraft, der bruges til at løse komplekse matematiske problemer, der fører til generering af digitale mønter.

Hvilken krypto vil eksplodere i 2023?

At markere en specifik krypto som havende potentialet til at skyde i rummet, er aldrig en eksakt videnskab. Det er dog muligt at lave anbefalinger baseret på flere indikatorer, såsom projektets køreplaner, opbakning til projektet og dets potentiale.

Når man ser AltSignals’ ASI token ud fra disse betragtninger, har mønten et stort potentiale for at kunne opleve mærkbar vækst i 2023, hvor Metacades MCADE token ikke er langt bagefter.

Hvad er en krypto notering?

En krypto notering er, når en centraliseret eller decentraliseret børs tilbyder handelspar for en bestemt mønt. Dette sker normalt efter en presale begivenhed kendt som en Initial Coin Offering (ICO), der bruges til at generere likviditet til de bedste nye krypto projekter.

Du kan deltage i Metacade presalet her.

Du kan deltage i AltSignals presalet her.