Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Annonce:

Nyd pensionen i Costa Del Sol

Når solen den forsvinder fra de hjemlige himmelstrøg

Ja så forsvinder jeg også

Sydpå til Spanien & mit luksus-eksil

For at te mig som en tosse

Nyd pensionen i Costa Del Sol

Sådan lød ordene, da C.V Jørgensen i sin tid gjorde Costa del Sol, til et sted som alle vidste hvor var. Specielt, når vi nu er kommet ind i de kolde vintermåneder, så lander tankerne ofte tilbage på sydens varme sol. I mange år har du arbejdet og ikke haft megen tid til ferier, men nu hvor du er gået på pension skulle der være mere tid. Det føler du dog ikke, du kan faktisk slet ikke forstå, at du nogensinde har haft tid til at arbejde. Derfor er det vigtigt at give dig selv afslapning og velvære i gave for de mange år i tjeneste. Måske parforholdet og trænger til en tid væk fra hverdagens jag? Læs med herunder og bliv inspireret til en ferie i dit tegn.

Et populært rejsemål

Hvert år rejser mange turister til Costa del Sol, hvor der er mulighed for at få arrangeret lige den ferie, som du drømmer om. Det kan indebære en ferie af længere varighed, en ferie i kulturens tegn eller en ferie, som emmer af afslappelse og nydelse. Det gode ved denne by er, at der er mange seværdigheder indenfor korte afstande. Desuden er der gode muligheder for bus- og togforbindelser, til dem som er gangbesværet. Til dette rejsemål arrangeres mange seniorrejser, hvor der er mulighed for guidede ture mm. Seniorrejser giver dig mulighed for at møde nye mennesker på samme alder som dig og kan udvide dit netværk og gøre denne rejse til starten på nye bekendtskaber.

Udrejse fra Jylland

Rejsebureauet, Hjertingrejser, som førhen var beliggende i Vestjylland, har af samme grund sørget for, at der går flere rejseafgange fra Jylland. Det er både fra afgange fra Billund, Århus og Aalborg. Dette gør rejseselskabet attraktivt for dig, som ikke er beredt på at tage turen til København for, at starte ferien. I kan på denne måde selv fragte jer til og fra lufthavnen. Efter en dejlig afslappende ferie, ønsker man ikke lang rejsetid, når man først lander igen. Derfor er tilbuddet om ud- og hjemrejse i Jylland ekstra attraktivt for dig, som er bosiddende her.

Ting at opleve i Costa del Sol

Hvorvidt om du er til en længere rejse eller en kort getaway, så er Costa del Sol stedet. Hjertingrejser udbyder rejser både til en eller få ugers ferie, men også til længere rejser på 4 uger og mere. Du kan læse mere om, hvad bureauet udbyder på hjertingrejser.dk. Dette kan lade sig gøre, da Costa del Sol byder på mange spændende seværdigheder til enhver smag. Du kan f.eks. nyde en bådtur i det blå vand, dagsture til de hvide byer, museer og meget mere. Costa del Sol er også tæt beliggende ved Malaga, hvilket giver jer mulighed for at udforske området endnu mere. I Malaga er der mulighed for city-sightseeing med busser, hvor det er muligt at hoppe af og på som du ønsker. Dette giver de gangbesværede mulighed for at se mere af området end ellers muligt.