Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Nyd påskeferien i sommerhus

Påsken bebuder forår, og efter en lang vinter i sweater og uldsokker, har de fleste af os lyst til at komme ud og nyde de første solstråler. Derfor er der også mange, der vælger at leje et sommerhus langt væk fra hverdagen og med naturen lige uden for døren. Den gode nyhed er, at Danmark bugner af sommerhuse for enhver smag, i alle dele af landet og til enhver pengepung.

Hvorfor tage i sommerhus?

Der er masser af fordele ved at leje et sommerhus til familen. Du kan pakke bilen uden at skulle tænke på, hvad der må være i håndbagagen og alt afhængig af bagagerummets størrelse, kan ungernes yndlingslegetøj også komme med. Så snart man træder ind i et sommerhus, kalder det på afslapning, og samtidig står bilen lige uden for, så det er nemt at tage på udflugter, hvis der skal ske noget. Dertil kan man også nyde dagene med god samvittighed ved at tage på en langt mere Co2 venlig ferie end at flyve sydpå. Og når vejrguderne er med os, er der jo helt fantastisk i Danmark ved påsketid, hvor alting pibler op af jorden og træerne bliver grønne igen.

Hvor skal vi hen?

Nogle vælger et sommerhus, der ligger inden for kort afstand fra hjemmet, for at bruge mindst muligt tid på transport. Andre har et særligt sted i landet, de holder af. Måske har du lyst til at være langt ude i skoven i selskab med stilheden, men det kan også være, du foretrækker et sted, hvor der er isvafler og minigolf inden for rækkevidde, så der er underholdning til børnene. Sommerhusene er drysset ud over hele landet, så uanset om du er til brusende Vesterhav, små hyggelige byer på Lolland eller vil besøge en af de mange øer, findes det. Du kan finde inspiration i denne oversigt , der samler det hele på et sted.

VHvad nu hvis det bliver dårligt vejr?

Det danske vejr kan være lunefuldt, så der er selvfølgelig en chance for, at vejret ikke bliver helt så strålende som forventet. Men det betyder ikke, at en sommerhusferie er mislykket. Når alt kommer til at, gælder det jo om den gode tid til at være sammen, og møgvejr er en kærkommen mulighed for at spille brætspil, forberede en fælles filmaften, bruge tid på at lave lækker mad og alt muligt andet hyggeligt.

Når børnene er lagt i seng, og det er blevet voksentid, er det oplagt at besøge et online casino, der typisk har masser af kampagner og bonusser. Det gælder naturligvis også i anledning af påsken. - Hvem ved, måske vinder du alle de penge, du har brugt på snaps og chokoladeæg - eller en endnu større gevinst. Husk også at læse gode bøger, kysse hinanden, tænde op i pejsen og dele en god flaske rødvin.

Kort sagt: Alt det, der er alt for lidt tid til i en stresset hverdag, er der masser af tid til i et sommerhus. For du skal jo faktisk ikke andet.