Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indeholder sponsoreret indhold

New York Vil Acceptere Krypto Som Betaling, Mens Metacade Udvikler Work2Earn Programmer

New York Vil Acceptere Krypto Som Betaling, Mens Metacade Udvikler Work2Earn Programmer

Flere bullish kryptovaluta nyheder har set dagens lys, i takt med at Staten New York arbejder på at acceptere digitale aktiver som betaling. Disse nyheder falder sammen med flere udsolgte presale runder for Metacade (MCADE), et projekt der kunne drage endnu mere nytte af skiftende kryptovaluta reguleringer.

Staten New York annoncerer nyt lovforslag: Hvad kunne disse bullish kryptovaluta nyheder betyde for Metacade?

Staten New York har været i kryptovalutaernes nyhedsoverskrifter på det seneste, på grund af et nyt lovforslag der for nyligt er blevet vedtaget. New Yorks nye lov vil gøre det muligt for dets beboere at betale institutioner i kryptovaluta. Det inkluderer bøder, skatter og andre former for betalinger til New York stat.

Disse opløftende nyheder omkring kryptovaluta er en stærk indikator for at amerikanske lovgivere begynder at få mildere tanker omkring kryptovaluta og kunne begynde at anerkende kryptovaluta som en accepteret betalingsmetode.

Bitcoin, Ethereum, Litecoin, og Bitcoin Cash er alle blevet øremærket, som kryptovalutaer som man kan betale staten i New York med, hvilket er rigtig gode nyheder for resten af Web3.

Web3 er et ledende område af teknologisk fremskridt, idet blockchain teknologi har mange brugs cases på tværs af brancher. Et godt eksempel på hvor praktiske blockchain-baserede decentraliserede applikationer (dApps) kan blive er Metacade - en splinterny GameFi platform der tilbyder en lang række tjenester til sine brugere.

Et af Metacades nøgleaspekter er dets Work2Earn program, der skaber og annoncerer nye jobs til tech arbejdere. Dette viser platformens store potentiale, som dybest set er en fællesskabs drevet arkade og et omfattende blockchain gaming projekt.

Metacade’s omfattende nytteværdi har har tiltrukket $10.2m på 16 uger under dets MCADE token presale, i takt med at flere eksperter nu forudser kæmpe afkast for tidlige investorer.

Kan MCADE nå 5$ i 2025?

I lyset af de seneste kryptovaluta nyheder, der har vist omfanget af Metacade’s presale succes, kunne projektet eksplodere. Eksperter forudser et 1$ prisniveau for Metacade før slutningen af 2023, når det nye token vil blive lanceret på børser, og platformen vil blive gradvist rullet ud til dets brugere.

Efter dette punkt er der ingen grænser for Metacade. MCADE tokenet vil gå i nye prisniveauer efter færdiggørelsen af dets presale, i takt med, at det bredere krypto marked vil komme sig efter en længerevarende krypto vinter.

Metacade er godt placeret til en kæmpe prishandling. Fra 2024 og frem kunne Metacade stige med over 100x, imens tokenet har et prismål på 5$ i 2025’s bull marked. Dette ville være en prisstigning på 250x fra slutningen af dets presale, hvilket gør Metacade til ét af de bedste nye projekter i blockchain gaming sfæren.

Hvad er Metacade?

Imens New York tør op i forhold til kryptovalutaer og digitale aktiver som MCADE, ser blockchain gaming bevægelsen ud til at kunne revolutionere gaming industrien som helhed. Metacade kunne blive et ledende projekt i rummet, imens det tilbyder den største samling af arkadespil noget sted på blockchain og tilbyder en omfattende GameFi oplevelse.

Hvert spil på Metacade platformen har integrerede indtjenings mekanismer, og derudover går platformen efter at blive en central hub for alle Web3 brugere og vil vise de seneste trends og forbinde brugere på helt nye måder. En nøglefunktion er platformens kæmpe indtjeningspotentiale, som går ud over bare metaverse arkaden, idet flere nøglefunktioner er blevet specielt designet til at servicere et bredere udsnit af brugere indenfor Web3.

Hvordan virker MCADE?

MCADE driver Metacade platformen. Solo spillere kan gå igennem endeløse baner i nogle af de mest vanedannende online arkade spil i verden og tjene MCADE undervejs. Konkurrenceprægede spillere kan også deltage i turneringer med betalte turneringer, imens de prøver at slå konkurrenterne for at vinde kæmpe krypto præmier.

Metacade’s fællesskabshub har været en åben kilde af spænding for blockchain fællesskabet, som vil kunne opnå MCADE belønninger for at bidrage på flere måder. Dette kan inkludere at skrive spilanmeldelser, dele alfa og interagere med andre brugeres posts, i takt med at Metacade belønner indholdsskabere og skaber incitamenter for vidensdeling via MCADE tokenet.

Metacade’s Work2Earn funktion er en banebrydende måde at skabe fremskridt for blockchain teknologi. Det vil forbinde Metacade fællesskabet med betalte roller i Web3, som spænder fra deltids til fuldtidsstillinger. Dette kan udvide arbejdsstyrken for blockchain projekter og tilbyde en god indgangsvinkel for krypto entusiaster, der vil kickstarte en ny karriere.

Efter de seneste kryptovaluta nyheder, er MCADE så stadig værd at købe?

MCADE tokenets presale har været meget populært, på grund af dets langsigtede potentiale. Idet staten New York bringer flere positive kryptovaluta nyheder med sig, og MCADE presalet fortsætter med at tiltrække markant investering, ser fremtiden bestemt lys ud for dette nye token.

Metacade kunne blive én af de bedste investeringsmuligheder i år. Nylige kryptovaluta nyheder har givet et bedre syn på markedet, og Metacade’s krypto presale kunne være den perfekte måde at drage nytte af det. MCADE kunne blive den ideelle tilføjelse til ethvert investeringsportefølje til den nuværende pris på $0.017, specielt i kølvandet på de bullish kryptovaluta nyheder omkring at New York har ændret dets syn på digitale aktiver.

Du kan deltage i Metacade presalet her.